Wednesday, 4 January 2012

Retro Furniture

Wat is Retro meubels?
De term 'retro' wordt over heel terloops tegenwoordig gegooid maar er zijn eigenlijk heel weinig mensen die weten wat het eigenlijk betekent. Te gaan retro betekent te gaan in het verleden en hoe mensen terug toen dacht de toekomst zou dergelijke zijn zien. Dat betekent, je duikt in het verleden en kijk op de indrukken van mensen in die tijd over onze levende heden. Retro is eigenlijk een afkorting voor achteraf. Het is heel interessant echt als een concept (ik persoonlijk genieten van alles retro - films, muziek, literatuur). En nu hebben we een kans om de toekomst van het verleden te brengen in onze huizen. Ja, ik ben praten van retro meubels, de nieuwste grote ding gaande in meeste Amerikaanse huizen. American, omdat retro mode is vrij groot in land Uncle Sam's.
Retro meubilair is meubelen dat recht kijkt uit de oude tijden, maar onmiskenbaar heeft dat houding van uitvoering vertoningen voor de toekomst. In principe, het meubilair uit de tijd van de zestiger jaren door middel van de jaren tachtig (de babyboom generatie) is hot eigendom. En dat omvat grammofoons, retro loveseats en sofa, retro salontafels, retro jukeboxen, entertainment centra, bars en krukjes en retro dansvloeren. Meeste retro meubelen brengt ons terug naar die tijden - de meubelen ziet eruit alsof het heeft rechts uit popped het huis van onze lieve Lucille Ball (Lucy voor de meeste van ons) in die rip-roarious reeks hare met haar echtgenoot.
Hoe werkt Retro Meubilair look?
Laat ons geen vergissing hier te maken. Meeste retro meubilair dat u vandaag krijgen in de markten is niet daadwerkelijk antieke meubels. Het is nu gemaakt, in onze tijden, maar is gewoon ontworpen om eruit als de meubels die was populair in Charlie Chaplin's tijden. U zult dinertafels en stoelen, chaise lounges, haarden met schouwen, tapijten en vloerkleden, grootvader klokken en die pesky maar adorable kanarie klokken, alles dat onze grootouders zal take down Nostalgiaville. Zelfs de kleuren zijn de heldere gebruikte in die tijden, en niet de kalme kleuren mensen de voorkeur tegenwoordig. De jaren zestig, zeventig en tachtig waren eigenlijk de Shout Out generatie, met zelfs de meubels die veel accenten. En je zult zien dat terug in je retro meubelen. Mensen in die tijden wilden hun meubelen om zeker te opstond en nemen aankondiging wanneer bezoekers binnenkwam Vandaag's retro meubelen probeert te bereiken hetzelfde.
Hout is het materiaal van keuze in maken retro meubilair omdat dat was de tijdperk van hout. Andere materialen voor meubelen waren vrijwel ondenkbaar van. Retro meubelen hoeft futuristische ontwerpen voor het tijdperk ze gemaakt, maar u moet overwegen welke ontwerpen zal nog verouderde in tijden vandaag.
Retro Meubels voor Entertainment
Van bijzonder noemen zijn de retro entertainment centers en andere geassorteerde amusementspark meubels uit die schattige tijden. Deze entertainment centra eigenlijk vandaan met records (niet schijven, mind u!) dat zal spelen, niet Beyonce, maar Rogers en Hammerstein! Zeker uw Fred Astaire schoenen krijgen op, en opgemaakt een Grace Kelly (sorry, Prinses Grace Kelly) foto up op de salon muur. U kunt plaatsen een jukebox op een kant van de kamer, en stak een salontafel met kopieën van Archie en MAD Magazine over bezaaide. Elke component van de zwart-wit tijdperk kan worden gevonden als je retro winkelen.
Retro Meubels voor een hele nieuwe sfeer in huis
Mensen die goede geld (en grote huizen) overwegen voegen een retro ruimte om hun huizen. Sinds het maken van het hele huis een retro thuis kunnen niet zo'n goed idee, een enkele retro kamer is wat mensen tegenwoordig doen. En het werkt geweldig als een themakamer. Verpakt met retro meubels, het is de plaats kun je naar als u wilt enig soelaas vanaf uw routine tijden. Of u kunt bellen met je vrienden over en hebben een retro party met Elvis goading hen op. Vertel hen te komen in hun coltruien en geruite bellbottoms en het zal een feest om te koesteren zijn. En u kunt een retro arcade centrum met Super Mario Brothers en Contra zelfs toevoegen erop om echt geteleporteerd in die tijden.
Quite voorspelbaar, doet retro meubelen niet komen goedkoop. Een stukje retro meubelen zullen veel meer kosten dan een vergelijkbare heden stuk. De prijs is sterk toegevoegd vanwege het concept van het meubilair, en de bijzondere arbeid die nodig is in het maken van het. Maar dat is wat is retro meubelen zodat zeer unieke maken. Als u het geld en de smaak van alle dingen uit het verleden, zul je zeker genieten van retro meubelen in uw huis.

No comments:

Post a Comment