Wednesday, 4 January 2012

Sugar Ontharing Recept

Uit de tijd van de oude Egyptenaren, heeft ontharing beoefend door mensen om verschillende redenen, esthetiek wordt de primaire. Ontharing vandaag, wordt beschouwd als een schoonheid ritueel bij vrouwen. Hoewel er veel ontharingsmethoden zoals scheren en het gebruik van crèmes die bedoeld zijn voor dat doel, waxen is een populaire keuze voor jaren. Een schoonheidssalon kan u helpen met deze taak, of anders kunt u gebruik maken commerciële haarwax producten. Echter, deze producten bevatten chemische stoffen, die uw huid na langdurig gebruik kunnen beschadigen. Vandaar, een zelfgemaakt product is altijd beter. Laten we een kijkje nemen op een suiker wassende recept, die kunnen thuis ontharing meer gemakkelijk.
Sugar Ontharing Recept
U kunt uw eigen ontharingsmiddel bij u thuis. Alle ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Om precies te zijn, ze zijn alle huishoudelijke posten. Aangezien deze zelfgemaakte wasproducten zijn in principe gemaakt van suiker, zullen we een kijkje nemen op een suiker ontharing recept. Aan de hand van het volgende suiker wassende recept kun je een lichaam suiker, pasta voor thuis ontharing. ; Deze suiker ontharing recept vereist 2 kopjes witte rietsuiker 1 / 4 kopje water en een kwart kopje citroensap. Sap van twee citroenen voldoende zal zijn voor het doel, maar zorg ervoor dat stam uit de zaden en de pulp. , Maak een zware saus pan en plaats de pan op een matig tot hoog vuur. Voeg de ingrediënten goed roeren. ; Wanneer het mengsel aan de kook komt, kook het vuur en laat het zo dat voor 30 minuten. De tijdspanne is erg belangrijk, omdat overcooking kan maken van het product te plakkerig, en als deze niet goed gekookt, het kan te waterig om het doel te bereiken. , De kleur van het mengsel verandert als hij kookt en kunt u de perfecte consistentie van de pasta met de hulp van de kleur te beoordelen. Binnen 25 tot 30 minuten van het koken, zal het mengsel donker oranje van kleur. Dit is de perfecte kleur, wat betekent dat het mengsel de gewenste consistentie bereikt. ; Nu moet je het mengsel van het vuur verwijderen. Dit moet zeer zorgvuldig worden behandeld, omdat de hete mengsel kan brandwonden veroorzaken in geval van contact met het lichaam. ; Laat het afkoelen gedurende twintig minuten, voor het vullen het mengsel in een luchtdichte container. Altijd voor zorgen dat de container met zijn luchtdicht deksel te sluiten. Bewaar de container in de koelkast. ; Toepassing van Body Sugaring pasta
U kunt gebruik maken van dit mengsel als een koud was of als een hete wax. Wilt u als hete wax, licht verwarmen en breng het op de huid met een bot mes in de richting van de haargroei. Plaats een katoenen strip over de toepassing en druk het lichtjes. Nu heb je de strip trekken in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Dit is vergelijkbaar met de normale wassende procedure. Indien u wilt dit lichaam suiker, plakken als een koude wax gebruik, de methode is iets anders dan de conventionele verkillen. U kunt de mengsel direct. Haal de container uit de koelkast en pak een kleine hoeveelheid van de pasta. Het zal een beetje rubberachtig, maar niet direct van toepassing op de huid. Rol het licht om een ​​bal te vormen. Overdrijven kan de consistentie van het product als het lichaam warmte kan smelten veranderen. Nu, verspreid de pasta over de huid, in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Druk zachtjes en langzaam aan de haren te verwijderen trekken.
Home lichaamshaar verwijderen met de hulp van een suiker haarverwijdering recept is voordelig op vele manieren. Afgezien van geld te besparen, maar ook zacht voor de huid. Het kan gebruikt worden voor het verwijderen van gezichtshaar ook. Het gebruik van een lichaam suiker, pasta recept voor harsen maakt het proces minder pijnlijk dan die van andere commerciële wasproducten. Boven alles, kunt u dit doen in de privacy van uw huis.

No comments:

Post a Comment