Tuesday 3 January 2012

Paars Smoke Tree

De paarse rook is bekend onder verschillende namen in de Verenigde Staten, sommige van de gemeenschappelijke slang namen die worden gebruikt voor deze boom zijn rookvrij tree, paars Smokin 'boom, struik of rook gewoon de Smokin' boom.
Botanische Informatie over de Smoke boom, de paarse rook boom behoort tot de Plantae koninkrijk. Binnen het Koninkrijk, is het achter elkaar ingedeeld in de categorie, angiospermen, subcategorie Eudicots, en een ondergeschikt te maken aan de sub-categorie door de naam, Rosids. De boom behoort tot de Sapindales orde, wat betekent dat het een bloeiende boom. Het is verder ingedeeld in de familie van Anacardiaceaes, wat betekent dat het boom evenals een vruchtdragende plant bloeien.
Fysieke kenmerken van paarse rook boom, de paarse rook trees uitgroeien ofwel kleine trees or form klonten of middelgrote bomen. De dimensionering van de plant is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de sub soort, het terrein waarop het groeit en ook de hoeveelheid zonlicht, verzorging en voeding die het ontvangt. De bladeren van de boom zijn bladverliezende in de natuur en hebben de neiging om te groeien op een alternatieve wijze. Een gemiddelde blad van het paarse rook boom groeit tot een lengte van ongeveer 3 tot 13 cm en is ovular in vorm. De bloemen van de rook boom zijn meestal rommelig op het bovenste gedeelte van de boom en hebben een uitstraling van een grijsachtige wolk. Het hoogtepunt van de klomp van de bloemen heeft meestal een diameter van ongeveer 15 tot 30 cm. De vruchten van deze boom is enkele zaadjes en staat bekend als de steenvruchten.
Smoke Tree - Habitat; Deze boom is een inheemse aan de warme en gematigde streken van het noordelijk halfrond. Vanwege de aantrekkelijke en mooie eigenschappen van de boom many botanici en de uitstoot van eigenaren hebben een paar jonge planten herplant in de gematigde streken op het zuidelijk halfrond. De natuurlijke habitat van de paarse rook boom strekt zich uit Tennessee, die zich in de zuidelijke regio van de Verenigde Staten, Alabama en af ​​naar de woestijn van Texas.
Rook Boom - Gebruikt; De basis gebruik van deze plant is dat het wordt gebruikt als een decoratieve tuinplant. Als het ras van de paarse rook boom groeit in een goede boom en niet alleen een struik, dan is het meestal geplant in de hoek van de tuin. Het grootste deel van het landschap deskundigen op te roepen dit fenomeen als een 'opvallende' hoekstuk. In het geval van herenhuizen, het landschap ontwerpers de voorkeur aan deze boom het midden stuk van de voortuin of de veranda te maken.
Als u van plan bent om een ​​paarse rook boom te planten in uw tuin, dan worden bereid mentaal of liever uitgerust, want deze kleine struiken hebben veel van trimmen en snoeien. Als het een kleine boom dan een heleboel disciplinering van filialen is vereist. Opgemerkt moet worden dat dit het snoeien van bomen jaarlijks vereist, bij voorkeur in het vroege voorjaar de tijd. De specialiteit van deze boom is dat het wordt gegoten in de van dat het bewezen is en blijft dus voor over een jaar of zo. De boom moet ook veel zorg heeft een houten bast die besmet snel. Echter, het eindresultaat is zeer mooi en in het oog springende. Deze boom blijkt te zijn een zeer belangrijke troef zijn om uw gasten te imponeren.

No comments:

Post a Comment