Sunday 1 January 2012

Hoe verf te verwijderen uit tapijt

Kunt u kennismaken met een hoop teleurstelling als je schilderij project niet uitdraaien op de manier waarop je dat wilt. Vooral wanneer je uiteindelijk de dingen schilderij dat je niet hoort te zijn schilderkunst. Ja, een paar druppels morsen van verf op uw nieuwe tapijt is zeker een nachtmerrie. Eenvoudige tapijt schoonmaken zal niet altijd helpen, vooral als de vlek koppig is. Eigenlijk, voor het tapijt gebied met kranten, voor het schilderen is een goed idee om te schilderen druppels kunnen vallen op het tapijt. Maar, indien de schade is al gedaan, heb je geen keus, maar hun toevlucht nemen tot de schade te beperken methoden om uw tapijt te redden van het krijgen van blijvende vlekken.
Voordat u gaat voor een tapijt vlekken verwijderen methode beoordeelt de schade aan het tapijt. Praktisch zijn in je aanpak, een poging om de vlekken te verwijderen is een haalbare optie alleen als de verf is een klein gedeelte van het tapijt bekleding. In het geval u neergehaald de hele emmer verf op uw tapijt, is er weinig wat je kunt doen om uw tapijt te redden. In dergelijke gevallen moet u informeren of uw huis verzekeringsmaatschappij dekt onopzettelijke schade als gevolg van verf. In andere gevallen, gewoon om welk type van de verf om te beslissen wat voor soort van reiniging is nodig om de vlek te verwijderen uit het tapijt. Kunt u bepalen het soort van de verf door het lezen van de 'borstelreiniging instructies' vermeld op de verf emmer. Als het noemt water en zeep oplossing voor het reinigen, de verf is oplosbaar in water. Als het zegt terpentijn of white spirit, de verf is een op olie gebaseerde verf.
Water oplosbare verf; water oplosbare verf is vrij gemakkelijk te verwijderen uit het tapijt. Het wordt ook wel als latex verf of emulsie. Als u de verf gemorst onlangs, dep de overtollige verf met een vochtige doek of een papieren servet. Als de verf is een oude, probeer dan te schrapen af ​​met een bot mes of een andere dergelijke artikelen. Eens, heb je verwijderd de overtollige verf, wrijf de vlek schoon met een zeepoplossing. Mocht de vlek niet oplost moet je het laten weken een paar minuten. Blot met een servet of een vochtige doek. Wrijf niet over de vlek, altijd gebruik maken van blotting bewegingen om zich te ontdoen van de vlek.
Verf op oliebasis; Vlekken van olie verf op basis van zijn vrij koppig om te verwijderen. Je hebt een speciale oplosmiddel, zoals terpentine, white spirit of spiritus om deze vlekken te verwijderen. Het proces van het verwijderen van de vlek blijft dezelfde als in water oplosbare verf, gebruik in plaats van zeep-oplossing het oplosmiddel. While blotting Zorg ervoor dat u niet de vlek verspreiden en verergeren de schade.
Acrylverf; Kids vaak gemorst acrylverf tijdens het schilderen. Dit soort van schilderen is in water oplosbaar en dus is vrij eenvoudig te verwijderen. Neem een ​​handdoek en laat deze in de oplossing van wasmiddel en water. Gebruik deze handdoek om de acrylverf vlek uit het tapijt te verwijderen. Zet het op de vlek voor een paar uur voor het stofzuigen van het tapijt.
Dit was alles over hoe tapijtvlekken reinigen. Verwijder de lak uit het tapijt met uiterste zorg, omdat er vaak een kans op beschadiging van het tapijt. Als het gebied bezet door de vlek is te veel, gebruik dan een speciale tapijt reiniger, afhankelijk van het type van uw tapijt. Vertrouwen op een professionele hulp als je tapijt is vrij duur.

No comments:

Post a Comment