Monday, 2 January 2012

Decoreren ideeën voor een woonkamer

Of het nu de slaapkamer, studeerkamer, keuken of woonkamer, ieder van ons liever een bepaalde kamer in het huis. Sommige mensen houden van hun slaapkamer, en voelen zich comfortabel in het, het is de enige plek waar ze kunnen ontspannen. Sommige mensen, die graag koken, hou van de keuken. Anderen houden het hol, waar ze kunnen lezen of gewoon zichzelf en anderen houden van de woonkamer, waar de familie bij elkaar kunnen komen en waar de gasten kunnen worden vermaakt. Decoreren speelt een belangrijke rol in voelt elke kamer en sfeer. Sommigen de voorkeur geven verfraaien van een ruimte in de hoogte van de mode en anderen geven de voorkeur kostenbesparingen waar versieren gaat. Wat belangrijk is om een ​​evenwicht te vinden en een kamer die is uitnodigend, ontspannen en heerlijk om naar te kijken te maken.
Een woonkamer is de eerste kamer dat uw gasten gaan naar te kijken, het is de plaats waar de meeste van uw entertainment zal worden gedaan, en het is ook de plek waar de meeste van de 'levende' wordt gedaan. Verfraaien van een woonkamer kan een nachtmerrie zijn of het kan zo leuk zijn, afhankelijk van je perspectief van het versieren. Een tip ik je kan geven, is om te genieten van versieren en niet overboord gaan. Eenvoud is de sleutel. Hier ben ik gaan over drie decoreren ideeën talk - Romantisch, Modern en Etnische.
Ideeën voor een romantische woonkamer, zo romantisch betekent niet dat rode verf op de muur en het hart motieven allemaal voorbij. Een romantische woonkamer zou er een met comfortabel meubilair, gedempt licht en bloemen zijn. Waarom niet een Victoriaanse stoel of love seat en versieren rond dat. Kies een is een rode of roze kleur en werken rond deze kleuren in uw woonkamer. Gebruik een houten stam als een salontafel en gebruik maken van donkere flessen gevuld met bloemen allemaal voorbij. Uw muren zijn beschilderd ijs en kunt u foto's van de familie of je vrienden frame op een muur. Als u wilt, kunt een muur geschilderd worden een rijke weelderige rode en de frames kunnen worden geplaatst op deze muur. Gordijnen kunnen licht wazige groen. Uw bank kan worden Jazzed met een paar kussens in de kleuren rood en roze. Terwijl u gaat in een romantische woonkamer, denk er is een fijne lijn tussen romantisch en meisjesachtig.
Ideeën voor een moderne woonkamer; Modern betekent niet dat je moet gaan en eclectische meubels of eigentijdse en abstracte kunstwerken die meer kosten dan uw appartement niet koopt. Om uw woonkamer in een moderne en eigentijdse sfeer is heel simpel eigenlijk. Moderne middelen eenvoudig. Ga in voor meubels die is eenvoudig, met klassieke lijnen en snijwonden. Een geweldige manier naar je huiskamer moderne maken is om het allemaal een kleur. Wit is geweldige manier om te gaan. Muren, sofa's, accessoires, kunnen gordijnen allemaal in het wit. Hints van andere kleuren kunnen worden zwart of grijs. Een zwarte salontafel met een glazen blad is groot. Kussens in grijs of zilver zou er geweldig uitzien op een all witte sofa. Gebruik geen vazen ​​op de tafels, in plaats gaan voor hoge vazen, die kan worden geplaatst op de vloer en het CAL worden gevuld met witte bloemen. Voeg wat rond of vierkant gevormde accessoires in de kamer, zoals kaarsen of andere vazen.
Ideeën voor Etnische woonkamer, Etnische betekent veel kleur en cultuur in uw woonkamer. Een geweldige manier om uw woonkamer te versieren of voeg wat moeite om het met behulp van verschillende stoffen door uit de kamer. Borduren kussenovertrekken en Indische sari's gebruikt als gordijnen zijn een geweldige manier om een ​​vleugje van etniciteit toe te voegen aan uw woonkamer. Kralen voeg een etnische smaak aan de kamer ook. Vul duidelijke klasse vazen ​​met veelkleurige kralen of vul een kom met potpourri en kralen. Kaarsen zijn een geweldige manier om kleur toe te voegen aan elke kamer. Selecteer grote fel gekleurde kaarsen, en indien mogelijk nog wat met spiegel te werken op hen.
U hoeft geen nieuwe dingen kopen om je woonkamer versieren, voor dingen die met de geschiedenis en het karakter kijken. Check out garage verkoop-en veilingsites online, en vergeet niet om je oma's zolder raid voor een aantal geweldige vondsten.

No comments:

Post a Comment