Thursday 1 December 2011

Gazon en Tuin Houten Meubels

Weet je hoe gazon en tuinmeubels ontstaan? Wanneer mensen begonnen te genieten van hun patio's en tuinen in de jaren 1800, namen ze hun reguliere meubilair, naar buiten en terwijl de afstand van hun tijd te ontspannen met familie en vrienden. Het probleem was dat ze moesten de meubels terug naar binnen te halen, vooral wanneer het weer was slecht. Natuurlijk, de oplossing was om meubilair dat zou kunnen worden in de openlucht gehouden te maken.
En dat was precies wat Thomas Lee kwam met. Zoals de Lore gaat, het was in 1903, toen hij weg was naar Westport, New York, voor een vakantie met zijn gezin, hij wilde iets comfortabeler om te ontspannen in, die ook zou de hellende grond dat omgeven zijn huis te passen. Hij vervolgens aan de slag met een houten plank en een zaag. Hij uitgezaagd slechts elf stukken hout, die hij geassembleerd in wat is volksmond bekend vandaag als de Adirondack stoel. Het had een rechte rug fan vorm, die enigszins achterover, ter compensatie van de ongelijke grond, en het had ook brede armleuningen, die werd een onderscheidend kenmerk van alle Adirondack stoelen voortaan.
De natuurlijke schoonheid van outdoor houten meubels kunnen versterken van de schoonheid van een tuin of gazon. De rassen van hout dat wordt gebruikt om dit type van meubilair te maken zijn grenen, ahorn, eiken, teak, roos, ceder, redwood, en nog veel meer. Ze komen in een breed verscheidenheid van kleuren Ook, variërend van aardse browns te verbleken geel en groene greens. Zij komen ook in een breed scala van modellen en stijlen, die je kunt kiezen uit volgens uw smaak en de sfeer van uw tuin of gazon.
Bijvoorbeeld, voornoemde Adirondack stijl stoelen, gecombineerd met een bijpassend voetenbankje en bijzettafel maken een ideale setting voor een kuststrategie tuin. Deze stoelen zijn ook geweldig op een terras of patio, vooral als ze zijn geschilderd in felle primaire kleuren. Ze zijn heerlijke ontspannende te zitten in en de brede armleuningen zijn ideaal voor rusten een lange, koel glas van iets.
U kunt maken gezellig zitje hoekjes in uw tuin of gazon door het samenstellen een paar stukken eikenhouten meubilair gemaakt door Amish ambachtslieden, die bekend voor het maken unieke meubels die zowel mooi en duurzaam.
Of, als u hebben een bostuin en wilt het outdoorsy look, waarom niet gaan voor rustieke meubels houden? Kunt u tafels, stoelen en banken die geheel uit de hele boomstammen, met zelfs de schors op hen. Of je kon krijgen rustieke meubels gemaakt door het combineren van grenen met de takken van de bomen, die een natuurlijke handgemaakte kijken en zal een ideale aanvulling op uw bostuin maken.
You could ook kiezen voor het meubilair volgens een bepaalde kleur die u wilt markeren in uw tuin. Bijvoorbeeld, als je groeien kruiden, waarvan er vele blauwe en paarse bloemen, kan je violet gekleurde meubelen. Of misschien je kon overeenkomen de kleur van uw meubilair met trim van uw huis, in welk geval u kunt kiezen voor geel, indigo, rood, of oranje.
Tuinmeubels gemaakt van Redwood, bijvoorbeeld, kan opvallen in elke tuin, omdat de van nature mooie kleur van het hout. Chinese redwood is te mooi op zijn eigen manier. De natuurlijke schoonheid van Redwood meubilair is deels te wijten aan de variaties in de kleur en korrel. Geworpen op een paar fel gekleurde kussens en u in staat zullen zijn een zeer uitnodigende plek waar u kunt ontspannen met uw gasten te creëren.
Een ander groot stuk van het meubilair voor uw tuin of gazon is een outdoor swing gemaakt van onvoltooide red cedar. Het kan een mooie plek om te ontspannen met het gezin met een paar bijpassende loungen stoelen en een schommelstoel in de buurt, of het kan een grote openlucht baars, waar u kunt een boeiende roman te lezen, of een kat dutje, of gewoon zitten en te genieten het genot van een lange, koel drankje als je lui zien dat de avond om te zetten in de schemering.
Een traditionele houten bank past perfect in een al even traditionele cottage tuin. Of, hoe over een ligstoel op het dek? Je kon ook nog een paar stoelen gemaakt van grenen of esdoorn en een houten picknicktafel en geniet van dineren in het weekend met vrienden en familie. Als u weinig kinderen, kunt u houten meubels speciaal voor hen ontworpen. Vergeet niet om een ​​kleurrijke parasol of twee toe te voegen aan je te beschermen tegen de zon.
Zodra u en koop uw gazon en de tuin houten meubilair, zorgen voor behoud van deze producten goed door het aanbrengen van een beschermende coating afwerking. Dit zal houd ze tegen aantasting wanneer blootgesteld aan de regen en zon. Er zijn veel van dergelijke beschermende afwerkingen beschikbaar in de markt, zoals acryl latex verf, buiten beits, waterafstotend en conserveermiddel. Door rekening goede zorg van uw gazon en tuinmeubelen u zal kunnen om het plezier bieden ze vele jaren genieten.

1 comment:

  1. Pas op dat je geen last krijgt van boktor in je houten tuinmeubels, anders heb ik hier de oplossing: boktor gassen

    ReplyDelete