Saturday 17 December 2011

How naar Hair Clippers Use

Tondeuses zijn instrumenten gebruikt om menselijke haren te knippen. Vóór de uitvinding van de elektrische tondeuse haar tijdens de jaren 1920, waren handleiding tondeuses op grote schaal gebruikt. Nowadays, have electric hair clippers replaced the manual ones and have become very populair. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en meeste van hen komen met toebehoren alsmede. Daarom is het erg belangrijk om een ​​tondeuse te kopen als je per eis. De meeste mensen zijn bang van het gebruik van tondeuses thuis, maar met een beetje zorg en voorzichtigheid, het kan gebruikt worden om groot effect. Het is noodzakelijk echter te hebben een basisidee betreffende deze instrument en ook over hoe tondeuses gebruik, voordat u het proberen op je haar.
Meer over Tondeuses
Meer weten over tondeuses kan u helpen een hoop tijdens het snijden haar. Tondeuses komen met een aantal bijlagen en functies. Ze kunnen worden bevestigd met koorden of snoerloze. De basis van de tondeuses fungeert als een oplader, terwijl in andere stopcontacten nodig zijn. Deze instrumenten kunnen worden gebruikt als tondeuses to snor, oor haar, en zelfs neus trimmen. Smeerolie en een reinigingsborstel hebben bewezen effectief in handhaven tondeuses in een goede werkende conditie. Haargeleider kammen ook verkrijgbaar bij deze tondeuse en deze raten variëren in lengte, variërend van 1 / 16 tot 1 inch met kaarsjes voor zowel linker en rechter oor. Instelbaar hendels mogelijk maken elk blad om haar te laten knippen van een verschillende lengte. Sommige hiervan kunnen bieden scharen, borstels en kammen ook.
How naar Hair Clippers gebruiken?
Zodra u goed bekend met de bijlagen en accessoires van uw haartrimmer de volgende stap is het begrijpen van de werking van het instrument. In tegenstelling tot schaar, are tondeuses niet de bedoeling dat natte haren te knippen. Nat haar kan stikken het blad, hetgeen de werkzaamheid. Je moet de tondeuse te gebruiken tegen de richting van de haargroei, tot een nog geknipt te bereiken. Voor goede resultaten, niet overbelasting van de Clipper met veel haar. Dit kan bederven de clipper evenals uw kapsel. Boven alles, moet je door de instructies van de fabrikant en gebruik aanwijzingen.
Het is altijd beter te beginnen met behulp tondeuses voor de haren van andere leden van de familie snijden. Familieleden kunnen helpen elkaar met haarbesnoeiingen. Als je eenmaal bekend bent met het gebruik ervan, kunt u beginnen snijden uw eigen haar. Hier volgen enkele tips over hoe om te tondeuses aan te passen en hoe tondeuses gebruiken. ; Je moet beginnen met het reinigen van de messen met een borstel aan een verdwaalde haar of vuil, die kunnen interfereren met de goede werking van de haartrimmer te verwijderen. ; Na reiniging het zaagblad, voeg enkele druppels Clipper Oil om het zaagblad en start de haartrimmer. Laat het blad loopt gedurende een minuut, om de gelijkmatige verdeling van de olie te garanderen. Oliën het mes is belangrijk om de conditie van het mes te handhaven, alsmede om de kansen van de schade te verminderen. ; De volgende stap is het uitsnijden van haar. Bepaal het kapsel en de lengte van het haar dat u wilt af te snijden. Kam uw haar volgens het kapsel dat u wilt maken. Altijd starten vanaf de nek en het werk aan de zijkanten en de bovenkant. Eindig met het trimmen in de buurt van de oren en op de nek van de hals. ; Spacers zijn voorzien van de meeste tondeuses en deze afstandhouders u helpen om een ​​veilige afstand tussen het hoofd en het mes te handhaven. Als u gebruik maakt van een een inch spacer, dan alles wat je hoeft te doen is de tondeuse over het hele hoofd en het resultaat zal op dezelfde wijze worden getrimd haar van een centimeter lengte. Dit is alleen te gebruiken als je wilt een snelle trim en wordt niet aanbevolen voor andere haarstijlen. U kunt de tekst clipper door middel van een kam als een bewaker. ; Voltooien de taak met het opruimen van de gebieden rond de oren en nek. Schone de messen nogmaals en voeg wat olie te houden in goede conditie. ; Nu dat je weet hoe tondeuses gebruiken, zal uw bezoeken aan de schoonheidssalon aanzienlijk verminderen. Terwijl behulp tondeuses is niet een moeilijke taak, kan het neem een ​​een tijdje wennen aan het. Als je eenmaal comfortabel, kun je zelfs creatief zijn in het gebruik van tondeuses en komen met je eigen kapsel.

No comments:

Post a Comment