Tuesday 6 December 2011

Stress-gratis vakantie

Elk jaar maken we een poging om de vakantie vrolijk en stress-vrij te houden. We maken lijsten-, winkel vroeg in het seizoen, en onszelf dat we niet zullen uitgeven beloven. Dan een of andere manier het hele seizoen, de meesten van ons vinden onszelf versluiering dingen gedaan te krijgen. Waarom, want als ijverig als we zijn in het maken van lijsten (en controleren ze twee keer), hebben we nooit lijken te houden aan hen. Dit jaar zal anders zijn. Ga hiervoor als volgt te werk:
Geschenken en Begroting; Het is altijd een goed idee om een ​​bestedingslimiet voor elke persoon op uw lijst voordat u begint met brainstormen voor de perfecte cadeau. Dit geeft u een uitgangspunt voor cadeau-ideeën, en helpen u binnen uw totale vakantie budget. Als u problemen ondervindt bij het maken van je geest voor een cadeau, probeer het bedenken van creatieve oplossingen, zoals het samenstellen van thema geschenkmanden of het kopen van kaartjes aan een favoriete sportevenement. Als u een grote groep vrienden om te kopen, vinden of ze geïnteresseerd zouden zijn in het hebben van een meisjes / jongens avond uit in plaats van het uitwisselen van cadeaus. Deze manier krijg je om plezier te hebben en samen door te brengen tijd zonder zorgen te maken over de proppen komen met een aparte cadeau voor elke vriend. Er zijn bijna altijd creatieve manieren om de het geven van geschenken dilemma op te lossen, het is gewoon een kwestie van beslissen welke oplossing het beste werkt voor jou.
Vakantie kaarten; Holiday kaarten kan veel tijd om te schrijven. Het is waar dat de meeste van de kaarten die u verstuurt waarschijnlijk naar vrienden en familie zie je vrij vaak en vereisen geen lange berichten. Maar wat de anderen? We hebben allemaal vrienden die we alleen contact tijdens de vakantieperiode, en in deze gevallen een kort bericht gewoon niet door. Dit is bij het schrijven van kerstkaarten kunnen worden tijdrovend.
Er is zeker niets mis met het nemen van extra tijd om lange berichten schrijven in je vakantie kaarten, maar als u vindt dat het meer tijd dan je je kunt veroorloven, houd het bericht kort en maak een poging om deze vrienden Contact na de vakantie rush nemen. Deze manier kunt u tijd te besparen tijdens de feestdagen, maar nog steeds in contact te blijven met de mensen waar je om geeft.
Koken vakantie; Zodra u hebt besloten op de gerechten die u van plan voor te bereiden op uw vakantie feest, een dag om iets te kunnen koken kun je wegkomen met koken in aanvang van het evenement schema. Most taarten, stoofschotels, soepen en desserts bevriezen echt goed. Door het verkrijgen van een aantal van uw maaltijden op voorhand kan je gratis je kostbare tijd op de dag van het evenement, wat onvermijdelijk betekent minder stress voor de feestdagen.
Planning te maken-Up Dagen; Er zijn zo veel dingen gaande in deze tijd van het jaar dat er altijd iets lijkt op te duiken en ons knock off schema. Na jaren van frustratie realiseerde ik me dat, aangezien dingen zullen onvermijdelijk opkomen, ik zou ook van plan voor hen. Het klinkt stom, maar het werkt. Als ik mijn vakantieplanning maken maak ik een punt om make-up dagen schema voor mezelf. Of het nu gaat wikkelen presenteert, het schrijven van kerstkaarten, of bakken taarten, wat ik nog niet klaar bent wordt mijn eerste prioriteit op mijn make-up dag. En, nog beter, als ik ingehaald door de tijd deze dagen komen ik gewoon gebruik maken van de dag om vooruit te komen, hetzij of om tijd te nemen voor mezelf. Een van beide manier, of ik ze nodig heb of niet, ik heb deze dagen beschikbaar om te doen wat ik nodig heb om het seizoen te houden als stress-vrij mogelijk te maken.
Niet meer dan Schedule; Het is gemakkelijk voor ons om onze schema's overboeken op elk moment tijdens het jaar, de feestdagen zijn niet anders. Het probleem is dat als je je gestresst uit een overboekte schema dat u hebt waarschijnlijk niet gaat om een ​​van de gebeurtenissen die u hebt gepland genieten. Dus voordat de vakantieperiode aanbreekt, een paar minuten duren om te beslissen hoeveel tijd je voelt dat je redelijkerwijs kan verbinden per week op vakantie festiviteiten. Of het nu een of twee dagen per week, of helemaal geen, als je een idee hebt van ongeveer hoeveel tijd u beschikbaar heeft kunt u deze rekening te houden bij het maken van plannen.
Neem de tijd; Het is gemakkelijk te raken in de vakantie rush en om tijd te nemen voor ons vergeten. In werkelijkheid echter, als we niet schema tijd om zich te hergroeperen en weer de dingen in perspectief kunnen we gemakkelijk contraproductief werken. Dus zelfs al is het nemen van een time-out voor jezelf kan je het gevoel dat je krijgt niet iets gebeurt, zal het waarschijnlijk voordeel dat u op de lange termijn.
De feestdagen altijd lijken te sluipen snel op ons. We graag de gelegenheid om ervan te genieten, en dit jaar kan. Door vooruit te plannen, kunnen we komen met allerlei kosten en tijd besparen ideeën om dit vakantieseizoen plezier en stress-vrij te houden.

No comments:

Post a Comment