Saturday, 31 December 2011

Unieke parelkettingen

De elegantie en mysterie die de parel omringen zijn onvergelijkbaar. Parels hebben zijn koninklijke schatten en de vroege interacties tussen de Europeanen en de handelaren uit Zuid-Oost en Centraal-Azië die de natuurlijke parel een veelgeprezen bezit voor de crème de la crème in de samenleving. Dit vooral voort uit het feit dat het Pearl komt in zoveel natuurlijke en gekweekte rassen en de charme van elke expliciet en uniek om te zien. De risico's verbonden scooping deze schat van moeder natuur uit de schoot van de oester en de behandeling voegt daarna de uniciteit van de parel, of een zoetwaterparel of een gekweekte een. Een unieke parelketting is bekend dat het een bepaalde charme uitstralen mystieke en zelfs de eenvoudigste kledij om te zetten in een viering van stof en edelsteen!
When selecting een parelsnoer, is het essentieel om te krijgen opgeleid op the zes soorten van parel necklaces. Er zijn collar parel halskettingen en chokers en de elegante prinses rassen. Dan is de meer eigentijdse matinee, opera en touw parelkettingen zijn ook echte scène Stealers. De halsband parelkettingen zijn ideaal gemaakt tussen de 10 en 13 centimeter in lengte. De kraag verscheidenheid aan unieke parelketting is geweldig als casual, evenals prachtige avondkleding. De unieke choker parelkettingen zijn ontworpen tussen 16 en 18 centimeter in lengte. De zoetwater parelkettingen en de gekweekte parels kettingen binnen dit ras gaat geweldig als samen de essentiële formele slijtage.
De unieke prinses parelsnoer is gemaakt tot een lengte van tussen de 17 en 20 inch en in wezen past in de kast collectie als sierlijke avondkleding. Deze kettingen maken een persoonlijke stijl statement op ieder gewenst sociaal 'doen' en zijn echte meesterwerken. Dan zijn er de unieke matinee parelkettingen. Deze kettingen zijn ontworpen om een ​​lengte van 20 tot 24 inch. They compliment zakelijke kleding en formele pakken. De unieke matinee zoetwaterparel ketting en de gekweekte parel ketting is een essentieel onderdeel van elke garderobe werkende vrouw is. De opera parelkettingen ook uniek in betrekking tot de elegantie en string lengte van tussen de 28 tot 34 inch. De opera parelsnoer is een absolute hit op speciale gelegenheden, zoals formele zakelijke evenementen of prive-feesten.
De unieke touw parel colliers zijn uitgebreide snaren 45 inch lang en vele malen aangepast aan meer. Ze zien er geweldig uit op formele en casual broek pakken en lange golvende rokken. Echter, bij de keuze voor een investering in parels, is het moeilijk om onderscheid te maken tussen de natuurlijke zoetwater parels en de verschillende kwaliteit gekweekte parels, zonder tussenkomst van een deskundige. Parels zijn samengesteld uit 82% tot 86% van calciumcarbonaat, 10% tot 14% organische bindmiddelen en ongeveer 2% tot 4% water, dat niet kan worden opgespoord met het blote oog. Kiezen van de juiste en een unieke parelketting hangt grotendeels af van vele factoren. De primaire hiervan zijn leeftijd en de gelegenheid waarvoor de investering wordt gedaan.
Parelkettingen zijn ontworpen voor mensen van verschillende leeftijden. Het ras, andere dan of ze nu vers water parelkettingen of gekweekte parelkettingen, ook verschil in vorm en vorm. Je kan kiezen om een ​​eenvoudige enkele streng of meerdere strengen van parels pronken of een enkele parel hanger aan een ketting te markeren. Er zijn veel vrouwen die liever de kettingen dichter bij de nek, zoals chokers te dragen. Deze werken wonderen op het benadrukken gladde, smetteloze huid, tegen een lage halslijn! Moet je voorzichtig zijn, terwijl de investering en beschouwen het oppervlak, kleur, grootte, glans en vorm van de parel of parels. Nu zijn er parels die worden getrakteerd op verschillende tinten pronken en je moet genieten in vergelijking winkelen om de juiste kleur te identificeren om uw teint en budget. Heeft hangt van de vraag of de investering in een unieke zoet water parelsnoer, die erg duur zijn of een gekweekte parel ketting, dat is goedkoper.

No comments:

Post a Comment