Sunday 25 December 2011

Home Canning Apparatuur

Home conserven, wordt het proces van het conserveren van voedsel, vooral groenten en fruit, in een bus of een blik. Het is ook bekend als verwerking en kan worden gebruikt om vlees te bewaren in aanvulling met fruit en groenten. Home conservenindustrie vereist gewoonlijk sommige apparatuur, die bekend staan ​​als thuis inblikken apparatuur. Dergelijke thuisrekeningen conservenindustrie uitrustingen omvatten glazen potten, deksels, waterbad, Caner, druk Canner en pot lifter. Succesvolle zaak thuis inblikken vereist een goede keuze en het gebruik van dergelijke apparatuur. Laten we een korte blik op een aantal belangrijke apparatuur en de essentiële kwaliteiten voor thuis inblikken.
Home Canning Equipment
Home Canning glazen potten; Meestal glazen potten worden gebruikt voor het doel van het inblikken. Deze potjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen en maten. Ze meestal bevatten een vlakke brass deksel en ring. Het messing deksel is voorzien van een rubberen pakking of ring aan de onderkant van de velg. Een van de vroegste glazen potten ontwikkeld voor de conservering zijn de wekfles. Deze potjes werden uitgevonden in 1850 door John L Mason en zijn ze nog steeds gebruikt voor thuis inblikken. Wekfles zijn gemaakt van soda-kalk glas en u kunt een ingedeukte vorm op de deksel, die daadwerkelijk kan worden vergeleken met een indicator bericht. Het geeft aan of een pot goed is afgesloten, als een geluid wordt geproduceerd op dringend is dat gebied, als de potten zijn niet goed afgedicht. Blikjes of metalen containers kunnen ook worden gebruikt voor thuis inblikken, maar ze kunnen niet worden hergebruikt, zoals de glazen potten. Zij worden ook duurder en kunnen sommige speciale afdichting apparatuur nodig.
Home Canning Deksels; De volgende belangrijke apparatuur voor thuis inblikken is het potje deksel. De oude, verroeste of vervormd moet jar deksels niet opnieuw worden gebruikt voor thuis inblikken, omdat ze niet kunnen de potten goed af. Plaats, de aanschaf van een nieuwe deksel voor de pot. Hoewel een verscheidenheid van pot deksels voor thuis conservenindustrie zijn beschikbaar in de markt, moet je er een die goed kan verzegeling van de pot te kiezen. Veel van de deksels worden gevonden in twee stukken, een kleine kap en een band of een schroef. De kleine kap is ontworpen op een zodanige wijze dat het past in de pot velg, terwijl de band of schroef houd de dop op zijn plaats. De juiste maat dop voor uw pot en testen of het kan je potje helemaal zegel. Het recht gebruik van potten en deksels is cruciaal voor het succes van thuis inblikken.
Water Bath Canner; De home inblikken proces omvat ook het gebruik van een Water bath Canner, which is een huis conservenindustrie machine voor de verwerking van gelei, fruit en other high zure voedingsmiddelen. Dit apparaat komt meestal met een conservenfabriek rack, waar de gevulde potten worden geplaatst vóór het invoegen in het waterbad Canner. Dit maakt zowel het inbrengen en verwijderen van de potten uit het waterbad Canner. Een conservenfabriek rack houdt de potjes op zijn plaats en voorkomt ook dat hun contact met de onderkant van de Canner. Voor de aanschaf van een waterbad Canner, eerst te beslissen over hun grootte, de potten moeten volledig worden opgevangen door het waterbad Canner. Het waterbad Canner moet in staat om alle potjes te ontvangen in een zodanige wijze dat het water niveau blijft ten minste een of twee centimeter boven de top van de potjes.
Druk Canner, terwijl een waterbad Canner is geschikt voor hoge zure voedingsmiddelen, een druk Canner is ideaal voor voedingsmiddelen die lage zuurgraad en bevat ook voor de conservenindustrie vlees. Dit komt omdat de temperatuur die vereist is voor het doden van bacteriën in het laag-zure voedingsmiddelen is meestal hoger dan die bereikt kan worden met een waterbad Canner. Druk conservenfabrikanten zijn meestal gemaakt van aluminium of roestvrij staal met twitch-on deksels uitgerust met de pakkingen. De potten of flessen zijn niet verplicht om volledig ondergedompeld in water in de druk Canner.
Jar Lifter en niet-metalen spatel; Jar lifters zijn de tool gebruikt voor het hijsen verwerkt potten vanuit het waterbad Canner of druk Canner. Deze tool maakt veilig inbrengen en het verwijderen van de hete potten door middel van een veilige grip, terwijl een niet-metalen spatel wordt gebruikt om kort op de luchtbellen van binnenuit de gevulde potten.
Though home conservenindustrie is een eenvoudig proces dat wordt gebruikt voor het bewaren van levensmiddelen voor een lange periode moet worden gedaan met de nodige zorg. Het afdichten van de potten of blikken kan worden genoemd als het belangrijkste onderdeel van thuis inblikken, die niet goed indien het wordt gedaan, kan zelfs leiden tot voedselvergiftiging. Het juiste gebruik van de verschillende home conservenindustrie apparatuur zou helpen voorkomen dat dergelijke omstandigheden.

No comments:

Post a Comment