Wednesday 14 December 2011

How te rafelen Jeans

Gerafelde spijkerbroek met raveled draden aan de randen het beste is voor een stoere look. Gerafelde spijkerbroek zal altijd een deel van de mode trends. Als u van plan bent om uw fray jeans voor de eerste keer, is het raadzaam om een ​​oude pair. Later, als je eenmaal perfect de procedure van rafelen, kunt u gerafeld nieuwe denim. Rafelen wordt gewoonlijk gedaan op het einde of op de knieën van de jeans. Jeans zijn zelfs geknipt en omgezet in korte broek en vervolgens gerafeld. Voordat je weet hoe te rafelen jeans, laten we eens kijken naar de gereedschappen die u nodig kronkels jeans.
Dingen Verplicht te Fray Jeans; Jeans; Schaar, Nail filer, staalborstel, Naald, Schaal en maat van krijt; schuurpapier; deze simpele dingen nodig zijn om rafelen jeans zijn gemakkelijk verkrijgbaar thuis. Hebt u wat geduld om een ​​perfecte self-made gerafeld Jean have. Het volgende is een stapje-voor-stap handleiding over hoe te rafelen jeans thuis.
How te rafelen Jeans; wassen en strijken de jeans voordat u begint te werken. Nieuwe zal waarschijnlijk krimpen, dat zal u helpen bij het bepalen van de lengte. ; Het is raadzaam om de jeans te dragen en vervolgens te markeren omdat de lengte kan variëren. Zodra u besluit de lengte van de gewenste strijdgewoel, maak dan een streep met kleermaker krijt op het. ; Plaats de jeans op een vlakke ondergrond en het gebruik van de schaal, dus trek een rechte lijn over de jeans die je kunt hebben een nog te snijden. ; U moet afgesneden de zoom van de jeans benen, zodat rafelen wordt makkelijker. Knip nu de jeans op de gemarkeerde lijn met een schaar. ; Met de hulp van een naald, trek een aantal van de draden aan de zijkanten om een ​​rafelige look te creëren. Een staalborstel kan ook worden gebruikt om rafelen jeans. Het maakt niet uit, zelfs als de randen ongelijke geworden. ; U kunt zelfs gebruik maken van nagelvijl, schaar of mes om een ​​uitgerafelde kijken voor je jeans te maken. Herhaaldelijk wrijf een van deze tools verticaal te rafelen de jeans. ; U kunt zelfs rippen jeans of om spleten of gaten in andere gebieden in de jeans met de hulp van de naald. ; Met het oog op een meer vernietigd look te creëren, kunt u bleken de jeans of zelfs wrijf het in met schuurpapier om vervaagde en vernietigd jeans te maken. ; Als laatste stap was de jeans weer naar het effect van uw werk te zien. Rafels en de noodlijdende effect op de jeans er anders uitzien en meer natuurlijke na iedere wasbeurt. ; Uitproberen de jeans na het wassen en als je extra lange strengen na het wassen van de jeans, snijd ze op de gewenste lengte. U kunt zelfs fray het meer als je wilt. ; Lange jeans, indien gedragen zonder dat, los kan maken de strengen aan de zoom en zal rafelen de jeans een stuk makkelijker. U kunt verwijzen naar de volgende artikel over hoe nood jeans als u wenst om een ​​verontruste jeans te maken. Deze doe-het-zelf-gids van hoe fray jeans zal je zeker helpen om een ​​paar versleten spijkerbroek zelf te maken. U kunt proberen dit op een jeans om ze te converteren naar een trendy spijkerbroek die zeker koppen zullen laten draaien!

No comments:

Post a Comment