Thursday 8 December 2011

Auto Schilderen Instructies - Stappen op hoe een auto Paint

Als je de plannen voor het schilderen van een wagen op uw eigen hebben, een ding is zeker dat het resultaat is echt de moeite waard en bevredigend en bespaart je een hoop geld. Het is de beste manier om het uiterlijk van je auto veranderen. Zelfs als je nog nooit gedaan soort verf baan voor, kunt u slagen in uw onderneming, mits je het geduld hebt om te voldoen with alle auto painting instructions. Laten we beginnen met de stappen op hoe je een autolak.
Auto Schilderij Instructies: Stap # 1
Ongeacht hoe goed onderhouden uw auto ook is, het wordt blootgesteld aan tal van stof, vuil en puin. Daarom is de eerste stap van hoe een auto verf is de auto wassen. Dit wordt gedaan om een ​​goede hechting van de autolak te waarborgen. Eerste, wast u uw auto met water en zeep. Dit reinigt van alle de losjes gebonden deeltjes uit het lichaam van de auto's. Vervolgens, toepassing een vet remover te ontdoen van de koppige vlekken en merken die zijn onoplosbaar in water. Vloeibare houtskool voorgerecht of thinner kan ook effectieve resultaten.
Auto Schilderij Instructies: Stap # 2
De ruwe en krassend, gedeukte oppervlakken van de carrosserie voorkomt dat de vereiste afwerking na het schilderen. Dus, je moet ze behandelen met schuurpapier in om ze glad op. Identificeer alle zulke plekken op de auto dat een deel van reparatie of schuren require. Indien de oppervlakte van ruw oppervlak is een grote of de krassen zijn diep, dan kun je wrijven met een losse korrel schuurpapier. Voor kleine patches, waar kleine schuren nodig is een fijne korrel zal net genoeg zijn. Elke vorm van kleine of grote deuken op de auto lichaam moet worden hersteld voordat u de verf baan. Putty materialen is de beste keuze voor het vullen van een dergelijke dips en maak het oppervlak geëgaliseerd. Na deze reparatie, moet je een andere ronde van schuren om de gerepareerde plekken glad. Als je vindt er tal van stof op het oppervlak als gevolg van de zand-werk, was het nog een keer.
Auto Schilderij Instructies: Stap # 3
Uw verf beroep kan alleen worden gestart nadat uw auto is opgedroogd grondig op. Voor dit, doen, zelfs als je moet wachten voor enkele uren niet aarzelen om dit te doen. Doofpot te stoppen al die delen van het voertuig waar de schilderkunst niet nodig is. Als spiegels, glas, kozijnen, deurgreep, etc. Maskeertape is de beste optie voor dit doel. Zorg ervoor dat er geen gaten en lacunes in de banden waardoor verf kan sijpelen in deze gebieden.
Auto Schilderij Instructies: Stap # 4
Nu dat uw auto klaar is, kunt u beginnen met het schilderwerk. Het moet beginnen met de aanvraag van een primer. Deze is verantwoordelijk voor het maken van de binding tussen de auto oppervlak en de verf sterker en de verf zal duren voor een lange tijd. Lees de aanwijzingen op het etiket van de primer zorgvuldig. Sommige primers nodig, een beroep van dubbele lagen. Breng de primer op al deze gebieden op de auto waar de verf moet worden toegepast. Zorg ervoor dat de primer gelijkmatig verspreid over het oppervlak. Houd de vacht van de primer iets dikker op die terreinen waar reparatie van deuken en krasjes werden gedaan. Dit zal zelfs deze oppervlakken. Laat de primer volledig genezen omhoog. Het gebeurt vaak dat kleine klonten en dips worden veroorzaakt door de primer. Deze ongelijke oppervlakken worden uitgevlakt door een andere ronde van schuren.
Auto Schilderij Instructies: Stap # 5
Urethane verven zijn de beste verf voor uw auto. Ten eerste, breng een basislaag van autolakken behulp van een spuitpistool en laat het opdrogen voor ongeveer vijftien minuten. Dan zet een nieuwe laag verf. Normaal gesproken, twee lagen verf voldoende zijn om het gewenste effect te krijgen. Echter, als u hebt geselecteerd dergelijke verf die instructies toe te passen meer dan twee coatings, doe het dan dienovereenkomstig. De tweede laag heeft een paar uur te drogen. Wanneer de definitieve verflaag droog is, heb je om het een finishing touch door het aanbrengen van een duidelijke verflaag. Het is toegepast in de op dezelfde wijze als de verf. Normaal gesproken, wordt het toegepast driemaal. Laat de auto te drogen voor een en een half uur of zo. Dus uw taak van het schilderen van uw auto tot een einde komt.
Ik hoop dat u vindt dat de stappen op hoe je een autolak zijn vrij makkelijk te volgen. Hier zijn een aantal extra auto schilderen instructies. Er moet een goede ventilatie in de plaats waar de verf baan zal worden uitgevoerd. Je moet een versnelling hoger schakelen met geschikte voorzorgsmaatregelen om jezelf te beschermen tegen de schadelijke dampen van de verf en de primer. Kies loszittende kleding die je hele lichaam te bedekken goed. Maskers en bril zijn ook een must voor dit soort werk.

No comments:

Post a Comment