Tuesday 20 December 2011

Zelfgemaakte Skin Lightener

De verontreiniging en harde stralen van de zon die hun manier met uw huid, de meeste mensen zijn bezaaid met ouderdomsvlekken, donkere armen en benen en een ongelijkmatige huidtinten. De primaire reden hiervoor is de hyperpigmentatie of de verhoging van de melanine-inhoud in de huid. While is eigenlijk de melanine pigment dat de kleur van onze huid bepaalt, kan de ongelijke verdeling van het resulteren in het donker vlekken of ouderdomsvlekken. Er zijn tal van gezichtsverzorging producten, zoals huid bleekmiddelen, dat je kan gebruiken voor de huid bleken. Hoewel deze commerciële huid bleken producten doen in de productie van een eerlijker huid te helpen door het verminderen van de melanine productie, kan hun agressieve ingrediënten zoals waterstofperoxide en hydrochinon schade veroorzaken aan de huid. Ter bestrijding van de bijwerkingen van deze ernstige producten, natuurlijke huid een stuk lichter lijkt de enige oplossing. Minder ingrijpend dan de huid bleken producten, kan de zelfgemaakte huid een stuk lichter effectief worden gebruikt om zelfs een huid toon, verwijderen van een kleurtje, of gewoon om de huidskleur lichter. Wat meer is, deze natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn eenvoudig en goedkoop, en gebruik maken van de ingrediënten die je kunt krijgen van uw keuken plank zelf. Hier is een blik op de natuurlijke gezichtshuid lightener gerechten, die zijn de beste manier om die perfecte, stralende look.
Natuurlijke huid Lighteners
Amandel en Honey: Terwijl amandel een van de beste huid whitening agenten, honing is een huid ontharder die vaak wordt gebruikt als verzachtende en bevochtigingsmiddel, in talrijke huidverzorgingsproducten. Use ½ eetlepel amandelpoeder, samen met 1 theelepel honing en 1 tl van citroen voor het mengsel. Verlof het peloton op gedurende 15 minuten, waarna, afspoelen met water. Deze gezichtsbehandeling Pack is een geweldige manier om een ​​kleurtje te verwijderen en het verkrijgen van een glanzende, stralende teint.
Amandel-en Melk: Grind een paar amandelen en meng ze met verse melk. Toepassing het mengsel op je gezicht en laat het op gedurende 15 minuten. U kunt dan wassen je gezicht met koud water toe. Het regelmatige gebruik van dit recept staat garant voor een goede teint.
Citroensap en Rose Water: Citroensap is een van de beste huid lighteners voor donkere huid, dat helpt te herstellen een vlekkeloze teint. Gebruik het met rozenwater voor een mooie huid en eerlijke teint te krijgen. En het beste deel is dat er geen behoefte om te liggen en blijven wachten voor uw masker om te drogen weg. Je kunt gewoon toepassing en hervat uw dagelijkse routine.
Behulp Sandalwood poeder: De toepassing van sandelhout poeder dat is gemengd met tomatensap, citroensap en komkommer sap, verzekert een lichter, helderder en zelfs huidtint. Afwisselend kunt u een sandelhout en rozenwater gezichtsmasker, door menging 3 tl van sandelhout poeder met 3 tl van rozenwater, en dragen van dit gezichtsmasker gedurende minstens 20 minuut.
Havermout en tomaat: Oatmeal is een uitstekend exfoliërende agent en is heerlijk voor sloughing uit uw gedroogd huid. Dus voor verwijderen die afschuwelijke huid tan, toepassing een mengsel van havermout, tomatensap en wrongel, verlaten van het op gedurende 20 minuten voordat wassen off in koud water.
Using Yoghurt: Mengen yoghurt met papaya of aardbeien, samen met 1 theelepel honing, 1 tl olijfolie en 2 theelepels van havermout, en de toepassing van het mengsel gedurende 20 minuten voor het spoelen het af, zorgt ervoor dat je huid wordt gehydrateerd en vrij van lelijke vlekken.
Using gram bloem: Mix twee eetlepels gram bloem en een snufje kurkuma in een kleine kom en voeg twee theelepels melk aan. Toepassing het mengsel en laat het op voor vijftien minuten, voordat wassen off met koud water.
Hoewel deze zelfgemaakte huid lighteners zijn niet noodzakelijkerwijs de snelste huid lighteners beschikbaar, met regelmatig gebruik, is er zeker een duidelijk verschil in uw huid toon en teint. En dit alles, zonder zich zorgen te maken over het harde bleekmiddelen verpest je huid.

No comments:

Post a Comment