Tuesday 6 December 2011

Twee Tone Hair Color

Two tone haarkleuring is een nieuwe stijl, dat onlangs is gekomen op het gebied van haarkleuring. Tweekleurige haarkleur is anders dan hoogtepunten. Veel mensen denken dat hoogtepunten en tweekleurige haarkleuren, zijn een en dezelfde. De stijl vereist dat de bovenste helft van het haar om worden ingekleurd via een haarkleur en de onderste helft gebeurt via een verschillende haarkleur.
De beste manier om een ​​tweekleurig haarkleur te bereiken is professionele hulp. Maar als je voelt dat u een haarkleuringen pro, probeer vervolgens deze eenvoudige tips om de tweetonig haarkleur effect te krijgen. Probeer deze doe-het-zelf instructies voor two tone haarkleur:
Haarkleuring Advies voor Twee toon; De belangrijkste haarkleuring advies voor twee toon haarkleuring, is met behulp van kleuren van dezelfde kleur familie. Als uw probeert te mixen en matchen de kleuren, kan je eindigen met een haarkleur ramp. ; Meestal wordt de bovenste helft van het haar gekleurde behulp de lichtere schaduw en de onderste helft van het haar is gekleurd in een donkerder schaduw. U kunt proberen het tegendeel, als je het gevoel dat het zal er beter uitzien; kiezen tinten; Het belangrijkste aspect van tweekleurige kleur, is het contrast. Een dramatische effect kan worden aangemaakt behulp lichte en donkere tinten, indien ze samen zijn gepaarde. Kiest tinten op basis van uw huidskleur, haarkleur en de kleur die je zult voelen comfortabel dragen.
Tweekleurige Hair Color Styles; Er zijn grofweg drie stijlen van tweekleurige haarkleur:
Bovenste en onderste lagen: De boven-en onderkant zijn volledig gekleurd met een andere kleur schaduw. Dit is de meest geprefereerde type kleuring tussen alle haarkleuring stijlen. De lichtere toon wordt meestal gebruikt op de bovenste en de onderste lagen zijn gekleurd met behulp van de donkere tinten van een contrasterende kleur.
Chunks: U kunt voeg een tweede kleur meegaan met je natuurlijke haarkleur. U kunt een kleurrijke kijkje door toevoeging chunks hetzij creëren, in de pony of langs de wangen.
Klokhuis Tips: Deze funky stijl ziet er goed uit met korte kapsels. U kunt toevoegen ongeveer een half centimeter van kleur op de tips van uw haar tot een levendige twee tonen haarkleur effect te creëren.
Twee Tone Hair Kleurplaat Voorschriften; De gemakkelijkste en eenvoudigste manier om een ​​tweetonig haarkleur look, verdeelt uw haar horizontaal in twee delen. U kunt de bovenkant van je oren als referentie punten. Kleur de bovenste laag haar en wikkel het haar in een douche-cap. Nu de kleur van de onderste helft van het haar en laat de kleur instellen voor een passende periode. Na de kleuren zijn ingesteld, Spoel de onderste helft. Verwijder vervolgens de douche-cap en was de bovenste laag van het haar.
U kunt zelfs proberen two tone kleur haar met behulp van de natuurlijke schaduw van je haar. Pak een schaduw die u wilt de kleur van je haar met en te beslissen welk deel u wilt kleur. Vervolgens delen de haren horizontaal in twee en kleur de sectie die u hebben besloten kleur. Dit zal helpen u een tweetonig haarkleur, behulp het natuurlijke haar schaduw.
Een andere manier is om te proberen de dikke haar hoogtepunten. Kies een schaduw voor de bovenste helft van je haar. Het natuurlijke haar schaduw zal de kleur onderaan helft van de haar. Folies Use en maak dikke brokken streaking huidskleur, langs de top van je hoofd. Kleur van de specifieke haarlokken, door ze te scheiden met behulp van folies. U kunt zelfs de kleur van de gebieden buiten de folie, met behulp van een secundaire kleur. Dit geeft je een aangepaste tweekleurige look.
Dit visueel aantrekkelijke, haarkleuring stijl, ziet er netjes en voegt de extra pit aan uw persoonlijkheid. U kunt kiezen contrasterende natuurlijke tinten om dubbele tonen. Two tone haarkleur creëert een blik van houding, zonder het compromitteren op het meisje-next-deur beeld. Dus ga je gang en zet de stad in brand, met je twee toon haarkleur!

No comments:

Post a Comment