Thursday 15 December 2011

Het wegwerken van Fruit Flies - How to Get Rid van fruitvliegen

Fruitvlieg is ook bekend als Azijn vliegen, als ze zich kunnen ontwikkelen in de azijn aanwezig zijn op de top van niet goed afgedicht ingeblikt fruit en groenten. Deze insecten meestal broeden in vuilcontainers, slijm in de riolering, fruit of gist die groeien op organisch materiaal.
Fruitvliegjes ongeveer 1 / 8 inch in lengte. Het karakteristieke kenmerk van fruitvliegen is hun ogen, dat is rood van kleur. Het hoofd en de thorax regio is tan van kleur. De buik regio is donkerder.
Indeling van Fruit Fly:
Phylum: Arthropoda; Klasse: Insecta; Orde: Diptera; Familie: Tephritidae; Soort: Bactrocera spp.
Biologie van Fruit Fly
Vrouw fruitvlieg legt ongeveer 500 eitjes in de buurt van het oppervlak van gistende groenten en fruit. Ze kunnen ook leggen hun eieren in de plooien van de niet goed afgedicht ingeblikte groenten en fruit. De eieren komen in 30 uur en de larven ontwikkelen zich in de zilte of azijn like vloeistoffen aanwezig zijn in de gistende groenten en fruit. Ze voeden zich met de gist voor ongeveer 5-6 dagen. De larven kruipt to een droger plek om te verpoppen. De volwassenen beeld uit de pop na 2 dagen. De volwassenen voltooien hun levenscyclus in 8-10 dagen. Ze hebben een enorme reproductie potentieel. Zij zijn in staat te reproduceren binnen 8 uur na opkomst als volwassenen. Dit leidt tot een snelle groei in fruitvlieg bevolking.
Het wegwerken van fruitvliegen
Indien u worden geconfronteerd met een vrucht besmetting vlieg in je huis, dan is de beste manier om fruit te elimineren vliegt is verwijdert alle overrijpe groenten en fruit. Store gekookt voedsel in luchtdichte containers en sluit de vuilnisbak met een deksel. If spuiten, schoonmaken en schrobben lijkt te falen, en u zich op uw einde raad, over hoe zich te ontdoen van fruitvliegjes, lees dan verder verder.
Elimineer fruitvliegen broedplaats; verwijderen en vernietigen korting op alle de meer dan rijp en rottend fruit en groenten, vuile sponzen, wash-stolsels, sappen en morsen rond de keuken en eettafel. Fruitvliegjes houden vocht en organisch materiaal. Dus zorg ervoor dat u uw huis schoon en droog. ; U moet spoelen het riool en vuilnis desinvesteringen met ammoniak, eens in de paar uur om zich te ontdoen van de eieren. ; Je moet de vaatwasser bodem te houden en vrij van vuil filter. Als u geconfronteerd met een ernstige aantasting dan niet vuile vaat op te slaan in de vaatwasser tot je te ontdoen van fruitvliegen. Controleer met het kader van de koelkast, in de kasten en andere verplaatsbaar meubilair en toestellen voor accidentele lozingen en vocht. ; Getting Rid fruitvliegen blijvend, Fruitvliegjes zijn aangetrokken door licht, dus investeren in een draagbaar bug licht zal een goed idee om groenten te elimineren vliegen zijn. De vliegen worden aangetrokken door het licht en de bevolking zal afnemen in uw huis. ; Portable bug Zapper is een andere uitvinding de moeite waard te investeren. Deze goedkope bug zapper doden fruitvliegen direct. ; De oudste methoden te vangen fruitvliegjes is het gebruik van vliegen papier. Hang de fly papier in de buurt van een helder licht te verhogen effectiviteit. ; How to Get Rid fruitvliegen Natuurlijk? ; Als u denkt over het wegwerken van fruitvliegen met azijn, vul dan een smalle hals fles met azijn met een paar druppels van het koken olie of afwasmiddel, zodat de vliegen die proberen te landen in de vloeistof in vast komen te zitten. You kunt ook vruchtensap, bier en appelazijn gebruiken voor trapping vliegen. ; In een schone, reukloze jar plaats een stuk banaan. Dek de pot met een plastic wrap en strak afdichten rond de randen. Poke 4-5 gaten in de plastic folie met behulp van een pen. De vliegen kruipen in de pot, maar zal niet kruipen van! , U kunt zelfs proberen commerciële producten zijn vruchten vermoorden vliegen. Ze zijn meestal plastic doosjes gevuld met kleverige stof met geur van azijn of vruchten. Ze trekken de vliegen en vast komen te zitten in de kleverige vloeistof. Sprays, zoals pyrethrine aerosol, etc en bio drain gel effectief zijn in het elimineren van fruitvliegen. ; U kunt proberen om fruit en groenten te bewaren in de koelkast of ze vallen weg te houden de fruitvliegjes te houden. Houd uw omgeving schoon en hebben geen vuilnis bakken morsen over. Houd de afvoer schoon door te spoelen naar beneden ontstoppers een keer per week. Azijn en zeep zijn de beste en de goedkoopste in het wegwerken van fruitvliegen. Vergeet niet, een enkel paar fruitvliegen kan aanleiding geven tot een nieuwe besmetting in uw huis.

No comments:

Post a Comment