Saturday 17 December 2011

Urban Fashion Kleding

Maak een wandeling langs een willekeurige straat in stedelijke-Amerika, of wat dat betreft elke suburbia, en u zult getroffen worden door hoe vaak urban fashion kleding is die er zijn. Of tweens, tieners en senioren, of in-betweens - ze zijn allemaal sportief de heetste urban designer kleding van de dag. Urban kleding ontwerpers zoals Sean John, FUBU, Maurice Malone, Phat Farm, Mekka Verenigde Staten, Wu Wear, Ecko Unlimited, Enyce, Karl Kani, en Triple 5 Soul maken het groot, zowel op 125e Street in Harlam als Seventh Avenue.
Inderdaad, de hippe looks van urban kleding ontwerp heeft gevangen op in een grote weg, vooral met witte, Amerika's jonge stedelingen, die de binnenstad zwarte jongeren te zien als onafhankelijke en savvy, en een graag op het emuleren van hun kleedkamer stijl, samen met de houding die ermee gepaard gaat. Felgekleurde, wijde kleding geworden mainstream in de street fashion van Amerika, die heeft geresulteerd in het maken van kleine fortuinen voor ontwerpers creëren van dit spul.
Deze ontwerpers houden hun oren dicht bij de straat, dus precies weten wat de stedelijke modebewuste wensen van de klant en wil - stijlvolle en innovatieve kleding. Vrijwel iedereen is het omarmen van de cultus van rap, en dat oversized, logoed, veelkleurige look heeft gevangen fancy iedereen.
Zozeer zelfs, dat om hun beroep te verbreden verder, zijn veel urban fashion designers maken van een bewuste verschuiving van etikettering hun spullen 'urbanwear' en met 'metropolitane' of 'hedendaags' te gebruiken. Dat komt omdat de term 'stedelijk', voor zover modieuze kledij betreft, is ontgroeid zijn definitie. Er is een vervaging van de lijn van kleding die bedoeld was voor die specifieke markt. Hoewel het begon met basic T-shirts en oversized denim, is nu uitgegroeid tot met op maat gesneden kleding voor vrouwen en mannen porter collecties. Vandaar dat de hedendaagse stedelijke mode kleding loopt het hele gamma van denim past bij T-shirts tot maatpakken plus bont en luxe leersoorten.
Vandaag, onder urban kleding ontwerpers, er is een scherpzinnig verschuiving naar Generation X - het talent is meer jeugdige en zeker meer op straat savvy. Gen X-ontwerpers zijn dus steeds creatiever. Dat komt omdat ze zich ervan bewust dat de stedelijke modebewuste consument is net zo snuggere, waarbij de beste creaties van een ontwerper en meng-en-matching hen om een ​​kijkje allemaal hun eigen.
Vandaar, is dezelfde ontevreden jeugd die gebruikt worden om te overwegen bohemien chique en de grunge het laatste woord look in het gebruik van kleding als een wapen in de politiek van rebellie beginnen te beseffen dat de ware geest van de mode niet alleen over het breken van regels alleen voor het oog daarvan, maar het verkennen hoe de regels kunnen betrekking hebben op de manier waarop ze zichzelf zien in de wereld waarin zij leven, en hoe ze kunnen worden gebruikt om hun individualiteit uit te drukken.
Met andere woorden, de hedendaagse urban fashion consumenten ontwikkelde een zeer verfijnde en volwassen begrip van hoe kleding moet passen en hoe de mode werkt. Vandaar ontwerpers, de beantwoording van deze nieuwe fase van volwassenheid bij de consumenten, zijn het ontwerpen van mannen lijnen die daadwerkelijk rekening wordt gehouden met hoe broek moet hangen van de taille en bereik net boven de schoen om een ​​zuivere snede te maken. Veel stedelijke street fashion bedrijven zijn inclusief traditionele kleding shirts en op maat gemaakte kleding om iets voor iedereen op zoek naar een trendy verklaring af te leggen bieden.
Dit zijn personen die nog steeds als het idee van de stedelijke mode, maar niet noodzakelijkerwijs in luid stuff (hoewel de felle kleuren ook worden aangeboden hiernaast). Dit zijn de mensen vinden van nieuwe manieren te onderscheiden van de massa door het vinden van nieuwe wegen om zichzelf op te komen door het nemen van de beste in denim dragen en ze te mengen met traditionele sport-en chique en goedkope labels een geïndividualiseerde look.
Hier zijn enkele tips voor uber trendy urban fashion kleding:; Check out grafische t-shirts. Plaats van het dragen van de clichematige schedels on tees, t-shirts met complexe afbeeldingen op te maken nogal een mode-statement. ; Je zou kunnen proberen spijkerbroek dat er niets op hen hebben - net comfortabel jeans die zeggen 'kwaliteit', en kan zowat overal gedragen worden. Check out monochromatische kleuren zoals grijs, zwart of wit. ; Hoe zit dragen van iets anders dan kaki of spijkerbroek? Katoenen broek kan een verklaring dat is uniek en ingetogen. Team het met een olijf groene militaire denim jasje en sober T's. ; Tegenspraak is nog koel in de stedelijke dragen. Dus ga je gang, tegen de trend in, vernietig een t-shirt onherkenbaar en team met een mooi paar clean-cut jeans. Of vice versa. ; De straten zijn altijd waar mode trends zijn ontstaan. Het is gewoon een kwestie van oppakken wat hip. En wat is heet op de straat blijft de weg vrijmaakt voor de stedelijke mode kleding trends van de toekomst.

No comments:

Post a Comment