Saturday 10 December 2011

Korte kapsels voor vrouwen

Van Meg Ryan's rassen van korte bezuinigingen op nieuwe chique Victoria Beckham zoekt een. korte kapsels voor vrouwen altijd al in zwang. In feite, als je bladeren door de pagina's van kapsel geschiedenis, vindt u dat in de afgelopen honderd jaar is de shag, het hakken, het aardmannetje, hebben de bob en diverse andere klassieke korte stijlen bleef in de mode door de jaren heen.
Vrouwen die hebben gekozen voor short gaan hebben altijd geweten dat een goed gemaakte korte kapsel geeft hen de mogelijkheid om uit te proberen praktisch eindeloos styling mogelijkheden. Je kunt experimenteren met het brede scala van haarstyling producten tegen Hand Deze dagen variërend van kunstwas en gellen om sprays en crèmes. U kunt gaan stick rechte, scrunchen, spike, krul, back-kam, of golf, volgens uw humeur, met het bereik van ijzers, blow drogers, spelden, clips en accessoires. Bijvoorbeeld, kan hete strijkijzers worden gebruikt in een verscheidenheid van manieren op kleine gedeelten van haar, die vervolgens kunnen worden gelaagd, het creëren van edgy en ongewone stijlen.
Omdat kort haar is zo mooi soepel, het werkt met vrijwel elke textuur of type van het haar van dik tot fijn, golvend tot krullend en recht, of zelfs een combinatie, vandaar dat kort haar is nooit saai. Plus, het is zo handig, vooral de korte pixie bezuinigingen - de ultieme wash-n-wear haar. Net lather it up, droog met een handdoek, vinger pak het, en de lucht droog is - het kan allemaal worden gedaan in een wip. Geweldig voor de ultra drukke meisje met geen tijd om te gaan met ingewikkelde lange kapsels.
Korte kapsels zijn meestal ook instant dragen. Met de juiste snit, het haar glijdt gewoon op zijn plaats, en toch ziet er geweldig uit. Niet alleen korte kapsels geven een meer professionele lucht, maar ze kunnen vaak ook het laatste woord in het chique, elegantie en raffinement.
Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele van de meest populaire korte kapsels voor vrouwen:
Blunt Bob
Als je fijn haar hebt, zal deze stijl maken het dikker lijken. Echter, is het niet goed werken met krullend haar, tenzij je bereid bent om je haar regelmatig rechtzetten. Haal uw kapper om een ​​paar pony over het voorhoofd en om u een stompe lijn. Als u kiest voor een zwaardere pony te krijgen, zal het aanscherpen van de algehele look.
Te onderhouden: Om te voorkomen dat het in vorm, krijgen een trim elke 6 weken. You kan blazen droog het om stijl en gebruik maken van een Flatiron tot finish.
Korte bob
Deze stijl ziet er het beste met vierkante of ovale gezichten. If u een rond gezicht, krijgen een langere versie. Dit kapsel is ideaal voor zeer steil haar. Te krijgen dat jongensachtige, face-knuffelen effect, de langste lengte van een stuk van haar moet ongeveer een centimeter boven de kin worden.
Te handhaven: Om deze look zeer goed onderhouden moet u naar de salon te bezoeken ongeveer een keer per maand.
Curly Bob
Als je een rond gezicht, moet het haar langer worden bewaard dan kinlengte, en een beetje langer op de nek van de hals, om een ​​evenwichtige look te creëren. Als u spiraalkrullen, zorg ervoor dat uw kapper haar niet te kort geknipt. Krullend haar neiging om intrekken, vandaar de lengte blijven, op uw jukbeenderen. U kunt een schokkerig effect door het snijden van elke individuele krullen.
Te handhaven: Deze snit meestal de vorm behoudt, zodat u niet nodig om een ​​bos van styling producten te gebruiken. U moet it trim ongeveer een keer in zes weken.
Korte Shag
Deze stijl is geweldig met de meeste soorten haar, met uitzondering van zeer fijn of heel dik haar. Het ziet vooral goed op gezichten dat delicate zijn met kleine kenmerken. De langste lengte van het haar dient te worden bij de kruin.
Te handhaven: Deze stijl heeft de neiging om snel groeien, dus je nodig hebt om een ​​trim te krijgen over elke 4-6 weken. Styling deze bezuiniging is zeer eenvoudig; alles wat je hoeft te doen is gebruik maken van een volumiserende om de pomp aan de wortels wanneer het haar vochtig is. Tijdens het föhnen het, ragebol het met uw vingers. Maak het af door te trappen op de uiteinden met je vingers.
Pixie Cut
Dit leidt tot een out-and-out rommelig en schokkerig effect. Ook wel bekend als cut 'Elfin', het is een korte, gelaagde snit. Deze stijl wordt benadrukt in het gezicht, dus je moet een goed gevoel over uw gelaatstrekken en de huid als je wilt deze stijl uit te proberen. In principe is het haar kort te maken, en op verschillende lengtes, vandaar dat er geen of zelfs botte stukken van haar. Dit heeft het effect van het creëren van kortgeknipt lagen van het haar dat frame het gezicht. Denk dat Mia Farrow in 'Rosemary's Baby' of Twiggy.
To maintain: You'll need één monthly trim te houden looking shapely. To get een girly effect, can you push the bangs to één kant.
Long en Short Cut
Dit ziet er geweldig uit met een ovaal gezicht. If you hebben rechte, fijn haar, deze verlaging zal geweldig lichaam toe te voegen. U kunt een rocker vibe als u golvend haar. Houd de lagen schokkerig rondom en langwerpige aan de achterzijde. U kunt toevoegen ongelijke, zware pony, deze kun je blijven op je gezicht of trek achter de oren.
Te onderhouden: Om te voorkomen dat het vers op zoek, moet u om een ​​trim elke twee maanden.
Korte kapsels hebben de mogelijkheid van het creëren van een nieuw beeld meteen. Of u nu wilt pronken met een nieuwe, hete kledingkast of een nieuwe gewichtsverlies, gaat er niets boven het krijgen van een nieuwe korte kapsel echt Set It Off. Het kan toevoegen nieuw elan en de impact van uw imago en looks.

No comments:

Post a Comment