Wednesday 7 December 2011

Plan Uw Wedding Uw Manier

Als het gaat om het plannen van een bruiloft, iedereen lijkt te weten wat het beste zou zijn voor uw speciale dag. Met het type van bloemen moet je dragen, om je tafel centerpieces, zult u waarschijnlijk krijgt verschillende adviezen het moment dat je begint met mensen die je bezig te vertellen. De echte vraag is echter is wat wil je? Wat is uw visie en hoe je je visie los van de honderden adviezen die waarschijnlijk komen op je weg?
Op het einde moet uw bruiloft een weerspiegeling van wie u en uw verloofde zijn als mensen, en als een paar. Het gaat niet om wat voor soort bruiloft je ouders willen dat je te hebben (ze hadden al hun bruiloft), en het gaat niet om indruk vrienden en familieleden. Het gaat over het vieren van de liefde je deelt, en de bijzondere dingen die je samen hebben gebracht. Er zijn allerlei manieren waarop je kunt accent aspecten van uw huwelijk om uw te bezitten zodat weerspiegelen, laat ze schitteren! Met een beetje creativiteit en veel inzet, kunt u uw bruiloft op jouw manier, en maak er een dag dat je nooit zult vergeten.
Als u en uw verloofde gesproken over de mogelijkheid van het verkrijgen van vóór het voorstel trouwde, u waarschijnlijk al een idee hebben van wat stijl trouw je wilt in je geest. Als u nog niet, zou dit een goed gesprek te hebben kort na je bezig. Schilderen van een beeld van uw bruiloft - alleen de twee van u - kunnen helpen de smaak, stijl en sfeer van uw bruiloft te definiëren voordat u begint met het plannen. Beter nog, schrijf je ideeën, met inbegrip van elementen die u wilt deel uitmaken van uw bruiloft, en die je liever zou doen zonder. Dit kan je iets geven om te verwijzen naar wanneer u begint met het plannen, en kan ook helpen verlichten verwarring wanneer adviezen worden aangeboden. Het kan ook helpen je verblijf georganiseerd in de maanden vooruit te plannen.
Met een idee van wat je wilt voor uw bruiloft kort na krijg je ook bezig dient een ander doel. Als je vertelt mensen dat je besluiteloos over een aspect van uw bruiloft, zullen ze waarschijnlijk zien dit als een kans om suggesties te doen. Echter, als je kan met vertrouwen zeggen dat je een openlucht plechtigheid, bijvoorbeeld, zijn ze meer kans om uw besluit te aanvaarden en hun tong bijten. Begrijp me niet verkeerd, wat advies is goed als het gaat om planning van zo'n belangrijk evenement als een bruiloft, maar te veel advies, met name ongevraagde, erg overweldigend kan zijn.
Het is belangrijk om advies in te winnen van mensen die je respecteert, en het onderwerp te vermijden met anderen die hebben een geschiedenis van veroordelend. Er is veel te denken bij het plannen van een bruiloft, dus het laatste wat je nodig hebt is iemand die het plaatsen van twijfel in je geest. U wilt een goed gevoel over uw bruiloft, niet elke beslissing twijfel omdat een persoon niet als een idee. Niets doodt vertrouwen worse dan iemand fronsend op een idee dat u waren enthousiast om te delen. Dus wees voorzichtig met wiens advies je zoekt, en, waar mogelijk, advies inwinnen van mensen die uw visie waarderen.
Het is belangrijk niet uit het oog te verliezen van uw visie bij het plannen van uw bruiloft, die soms moeilijk te doen wanneer u meerdere meningen vanuit alle richtingen. Een van de beste manieren om uw visie te houden in de voorhoede van uw bruiloft planning is om jezelf georganiseerd. Beginnen met het bedenken van manieren om je plan uit te voeren, zonder die stress veroorzaken, dan vasthouden aan hen. Een goede manier te helpen houden u georganiseerd is om een ​​checklist van taken die moeten worden voltooid vóór het huwelijk. Steekproef checklists zijn verkrijgbaar in bruids tijdschriften en op websites zoals TheKnot. Deze monsters zijn nuttig omdat ze raden ook aan een tijdschema voor de voltooiing van elke taak. Als je in de nitty-gritty het plannen van je bruiloft, kunnen deze aanbevelingen helpen houden u op de rails en zorg ervoor dat je niet iets belangrijks vergeten.
Ook zult u onvermijdelijk verzamelen veel informatief materiaal uw gehele planningsproces. Uitnodiging ideeën, knipsels uit tijdschriften van de bruidstaart stijlen, kleding stijlen en centerpieces zal stromen your vloer van de woonkamer, dus met een plek om dit materiaal te houden zal je helpen georganiseerd blijven. Een drie-ringband een goede plek om te beginnen omdat u uw bindmiddel categoriseren functie Sectie verdelers, en het opzetten van het bindmiddel zoals jij dat wilt. Pre-ontworpen weddingplanners is ook beschikbaar,, maar ik heb die gevonden zijn heel weinig stijlen die eigenlijk pocket mappen bevatten om items, zoals de hierboven genoemde winkel, dus ik raad creëren van je eigen bindmiddel, waar u kunt hem makkelijk opbergen's in showtassen. Maken van uw eigen bindmiddel kan een stuk goedkoper ook, en gelet op de kosten van uw gemiddelde bruiloft, kosten te besparen waar u wordt wellicht worden toegejuicht.
Nu dat je zelf hebt georganiseerd gekregen, je besloten hebt wat u wilt voor uw bruiloft, en je hebt komen met strategieën om ongevraagd advies te bestrijden, kunt u beginnen met plezier maken. niet stressvol --- Het plannen van een huwelijk moet leuk zijn en het is aan jou om het op deze manier. Het is ook aan u om uw bruiloft te houden trouw aan de visie dat u en uw verloofde hebt gemaakt voor uw speciale dag. Dus zet een overzichtelijke tijdslijn voor jezelf en geniet van alle leuke onderdelen voor de planning van uw bruiloft. Op het einde heb je een bruiloft, dat je liefdevol zal onthouden voor de rest van je leven.

No comments:

Post a Comment