Monday 12 December 2011

Home Canning Instructies

Veel mensen hebben de neiging om oude conservenfabriek recepten gebruiken voor het doel van het inblikken voedsel thuis. Niet allemaal recepten zijn getest op hun warmte-verwerking tijd en temperatuur. Indien u van plan bent om kan fruit of groenten thuis, dan is het veiliger om het gebruik van moderne methoden van het inblikken. Na zijn sommige thuis inblikken instructies die u wellicht nuttig vindt.
Home Canning Tips, tegenwoordig, food producten die kunnen worden ingeblikt, worden geclassificeerd als laag-zure voedingsmiddelen en high-zure voedingsmiddelen. De conservenindustrie methoden aanbevolen voor beide soorten van levensmiddelen verschillend zijn omdat de temperatuur nodig om deze voedingsmiddelen van schadelijke bacteriën zijn verschillende kwijt. Daarom, methoden voor het inblikken van tomaten-en rundvlees zijn verschillend. Hoge-zuur voedingsmiddelen hebben een pH waarde van 4,6 of lager. Lage-zure voedingsmiddelen hebben een pH-waarde hoger dan 4.6. Hoge zuur voedsel, vanwege het hoge zuurgehalte, tegen schadelijke bacteriën en micro-organismen beter dan low-zure voedingsmiddelen. Een temperatuur 240 graden Fahrenheit is het noodzakelijk te worden gehandhaafd gedurende een bepaalde tijd te kunnen lage-zure voedingsmiddelen. Food producten zoals groenten, gevogelte, soepen, stoofschotels, vlees en schaaldieren, enz, worden geclassificeerd als laag zuurgehalte voedsel. Deze taak kan ook worden gedaan, met behulp van een stoom-snelkookpan. Met behulp van een kokend-waterbad fornuis voor deze job wordt niet aangeraden. Kokend waterbad fornuizen kunnen worden gebruikt voor hoge-zuur voedsel dat temperaturen tot 212 graden Fahrenheit worden gehandhaafd voor een bepaalde tijd nodig hebben. High-zure voedingsmiddelen worden onder meer fruit, vruchtensappen, gelei en jam enz.
Canning Methoden; Na zijn thuis inblikken methoden gebruikt om te genezen en hoge-zuur en een laag zuurgehalte voedingsmiddelen te bewaren. Home conservenindustrie instructies voor de conservenindustrie hoge zuur voedsel te volgen. Hoge zuur voedsel kunnen eenvoudig worden bewaard en zijn favoriet voor de conservenindustrie. ; Controleer uw apparatuur dwz kokend-waterbad fornuis, potten, deksels spatel enz.; Verzamel alle ingrediënten die worden vermeld in het recept, ga door het recept en rekening houden met de tijd die nodig is om het voedsel items proces. Kies de potten van de juiste afmetingen te hebben dan bereid het voedsel op te slaan. ; Inspecteer uw potten en deksels voor krassen en deuken, terwijl ook ervoor te zorgen dat eenmaal afgesloten, zullen ze ook blijven. Ontdoen unsuitable potten en deksels. Gebruik warm water en zeep te spoelen. ; Leg alle potten samen met hun deksels in water en verwarm het op 180 graden Fahrenheit om ze te steriliseren. Na te doen, houd ze in heet water klaar voor gebruik. ; Bereid het voedsel dat je hebt op de geplande voor de conservenindustrie. Vul de potten met het eten bereid een voor een tijd. ; Neem de pot van het hete water als en wanneer dat nodig is. Rekening houdend met alle potten uit het hete water op hetzelfde tijdstip zal verslaan het doel van sterilisatie. ; Vul de pot met eten tot de rand. Er moet ruimte zijn tussen de onderkant van het deksel van de JAR en de inhoud ervan. ; Gebruik een niet-metalen spatel om de inhoud van het potje roeren om de gevangen lucht eruit te laten. ; Reinig de velg en draden van de pot om voedsel resten te verwijderen. Toepassing afdichtingspasta langs de rand van de kruik en bevestig de deksel. Verzegeling van de pot, met behulp van een verzegeling band, maar zorg ervoor dat je het niet te strak vast. Dit zal mogelijk de lucht te ontsnappen tijdens de volgende stap van de verwerking. ; Wanneer u voldoende aantal potten om het kokende water-bad fornuis of wanneer u uw levensmiddel uitgeput, te plaatsen op het rooster in het kokende water-bad fornuis vullen. ; Vul het fornuis met water en de potjes onder te dompelen erin. Sluit de pan en houden warmte op medium. ; Start het tellen van de doorlooptijd, als het water kookt begint. Zorgen voor extra tijd, als je zijn ingeblikte het voedsel 1.000 meter boven de zeespiegel. , Nadat het is gedaan, draai het vuur laag en open het fornuis. Laat het kokend water laten afkoelen en til de potten eruit, terwijl de zorg niet aan een van hen te kantelen. ; Plaats ze in een afgesloten ruimte, ongestoord gedurende 24 uur. Controleer de afgekoelde potje van deksels, voor volmaaktheid van het zegel. Als je drukt op het midden van het deksel, en het doet geen krimp, dan is het goed afgedicht. Bewaar de potten met gebrekkige zeehonden in de koelkast, of herhaal het proces. ; Bewaar de potten met de perfect gesloten deksels op een koele plaats en de inhoud consumeren binnen een jaar. ; Voor de conservenindustrie laag zuurgehalte food items, een stoom-druk Canner is ideaal. Controleer met stoom onder druk Canner het deksel en de pakking voor fouten en indien nodig, vervangen. Een stoom-druk Canner moet worden luchtdicht. ; Inspecteer de potten en deksels en steriliseer ze met behulp van heet water. Bereid het voedsel door het volgen van aanwijzingen in het recept. ; Vul de potten met voedsel op een rijtje. Laat de opgesloten lucht uit de potten, met een spatel als voorheen. Voor lage-zuur voedsel te behouden een centimeter van het hoofd van de ruimte. ; Plaats de stoom druk Canner op hoog vuur, na het gieten, 2-3 inches van het water in. Nadat het water begint te koken, plaats de potten met de voedingsmiddelen in. ; Sluit het deksel van de stoom-druk Canner het verlaten van het stoomventiel openen. Houden warmte aan het midden-hoog en laat de stoom kan ontsnappen via de ventilatie-pijp. Na tien minuten, in de buurt van de ventilatie. Door het aanpassen van de warmte, het onderhoud druk in de Canner zoals voorgeschreven. ; Na het klaar is, zet de warmte naar de Canner. Laat het ongestoorde, totdat de druk van de stoom in het daalt tot nul. ; Verwijder de potten na opening van het Canner en laat ze rusten gedurende 24 uur. ; Test hen om te controleren of ze zijn perfect afgesloten. Bewaar de potten met een perfecte afdichtingen in een koele plaats en mensen met een defecte zeehonden, in de koelkast. Consumeer de inhoud binnen een jaar. , Wilt u meer informatie op de homepage van inblikken verwijzen naar gids naar huis conservenindustrie complete. ; Met behulp van de 'open-ketel "-methode voor de conservenindustrie voedingsmiddelen, is zo goed als uitnodigend problemen. Het is geen veilige methode van het inblikken voedsel of bewaren van voedsel. Als bacteriën en micro-organismen groeien in ingeblikt voedsel, omdat van overrijpe food items, verouderde inblikken methoden of alleen een gebrek aan voorzorg, kan dit leiden tot voedselvergiftiging. Ga via deze home conservenindustrie instructies en zorg, terwijl de voorbereiding van ingeblikt voedsel, zodat uw inspanningen goed beloond. All the best!

No comments:

Post a Comment