Monday 5 December 2011

Kleine hut Plannen

Cabines zijn gemakkelijk te bouwen woningen dat kan worden gedaan vandaag. Ze zijn de meest prachtige rustieke vakantiewoningen. Velen van u misschien hebben begeerd te een cabine van uw eigen eigen. There zijn zulke hutten plannen die laat je precies de look en feel die je wilt in je kajuit. Er zijn complete kits die je niet alleen de plannen, maar ook de materialen die nodig zijn om de cabine van uw keuze te bouwen.
Cabine plattegronden zijn over het algemeen kleine plattegronden die minder dan 1000 vierkante meter. Hoewel hutten zijn niet specifiek huis stijl, ze zijn betaalbaar kleine woningen met een verhaaltje en een voorportaal voor familie en vrienden te verzamelen. Een aantal cabinepersoneelsleden plannen zijn groot genoeg om worden genoemd een thuis, met alle voorzieningen zoals hot tubs, bovenlichtvoorzieningen en andere gemakken. Eerder werden hutten gebouwd net met het doel van zijn permanente woningen. In die tijd hutten kunnen worden gebouwd met zeer eenvoudige tools en in zeer korte tijd. Ze waren extreem duurzaam, stevige en zeer goedkoop. In het heden, kunnen kleine hutten worden gekocht met cabine de plannen en hun prijs kan hetzelfde zijn als een traditionele woning of soms zelfs meer. Met de vooruitgang van de technologie hebben deze hutten geëvolueerd tot mooie huizen. Zij bewijzen als ideaal vakantiehuizen die wensen terug te trekken uit hun dagelijkse leven.
Kenmerken van Cabin Plannen:; Een cabine plan is altijd verondersteld minder dan 1000 vierkante voeten. ; Typisch enkele storied; Typisch betaalbaar te zijn; Stichting types zijn meestal rechthoekige of kruipruimte; huisjes zijn meestal gebouwd om het doel van een recreatieve home te dienen; Er zijn kleine hut plannen die gemakkelijk kunnen worden geboden en pre-ontworpen door toparchitecten met een aantal opties voor u om de exacte optie die u zoekt geven. Er vele websites om u te helpen de exacte plannen die u zoekt, samen met de materialen vereist om de cabine bouwen. Het eerste ding dat moet worden gehouden is het niet. vierkante voeten die u wilt uw hut worden. Dit geeft u het idee van de prijs materialen. Er zijn gedeeltelijk gemonteerd kits die interlocking inkepingen te helpen de bouwer gemakkelijk bouwen de cabine hebben.
Basiselementen van een kleine hut Plan:; Er zijn een aantal elementen die moeten worden gehouden tijdens de bouw van de cabine. De eerste is de kwaliteit van hout dat u zijn ongeveer gebruiken. Het hout moet water-ondoorlaatbaar en het dient niet geworden vochtige in de hitte. De cabine moet warm zijn in de winter en koel in de zomer en de ramen moeten zodanig zijn dat het niet alleen krijg je een goed uitzicht, maar ook in staat om frisse lucht circuleren.
Kleine hutten hebben meestal een ingang en dat is de voordeur. De deur moet worden gemaakt van hetzelfde hout dat wordt gebruikt om de cabine te maken of het kan worden gemaakt van iets duurzamer dan de stalen weatherized hout. Normaal gesproken een kleine hut heeft een slaapkamer, een keuken en een woonkamer. Deze kamers zijn niet heel groot, maar gewoon comfortabel voor een familie van vier.
Veel mensen vinden de luxe van deze cabine woningen aan een geweldige primaire thuis waar ze kunnen wegblijven van het lawaai en vervuiling van de stad voor sommige vrede. Het is een geweldige manier om terug naar de basics en worden in tune met Moeder Natuur voor sometime. Deze hutten is bestand tegen de tand des tijds en alles dat Moeder Natuur schenkt aan hen, maar het verstrekken van de bewoners warmte en comfort.

No comments:

Post a Comment