Friday 16 December 2011

Druk Behandeld hout - Schilderij druk behandeld timmerhout

Het proces van de behandeling van verschillende soorten hout met conserveermiddelen hoge druk werd uitgevonden in de vroege jaren 1900. Vandaag, het wordt gebruikt als de meest effectieve instrument voor het verhogen van de duurzaamheid en veelzijdigheid van bossen. Woods, in hun natuurlijke vorm, zijn gevoelig voor rot, insecten en plagen na blootstelling aan de omgevingsfactoren zoals bodem-, lucht-vocht, regen water en warmte. Daarom wordt het gebruik van hout beperkt tot binnen-en andere gebieden waar ze niet in contact komen met water en grond.
Om de nadelen van de natuurlijke bossen ter bestrijding van de stammen worden behandeld met chemische conserveringsmiddelen onder bepaalde gecontroleerde omstandigheden om de druk behandeld hout te maken. Tijdens de procedure van het maken van druk behandeld timmerhout, hout-feed in een grote omheinde tank. De druk in de tank wordt teruggebracht tot een vacuüm toestand te creëren. Volgende dit, zijn conserveermiddelen geïntroduceerd in de tank. Vervolgens wordt de druk in de tank verhoogd, zodat de chemische diep in het hout van kracht. Schilderij druk behandeld timmerhout wordt meestal aanbevolen om het directe contact van de chemicaliën met mensen en dieren te voorkomen.
Tips voor het schilderen druk behandeld timmerhout
Commercieel, druk behandeld hout is verkrijgbaar als grote blokken, palen, dekken, borden en multiplex. Omdat ze zijn gemaakt ter bescherming tegen de aanvallen van schimmels, zwarte schimmel, insecten en ongedierte, de chemische conserveringsmiddelen gebruikt in het proces toxische eigenschappen. Studies blijkt dat de uitloging van stoffen in de bodem kan zelfs leiden tot de bodem intoxicatie. Verband met de veiligheid nota, is het raadzaam om de druk behandeld timmerhout voor gebruik in applicaties, die menselijk contact te betrekken verf.
Schilderij druk behandeld timmerhout mag niet direct worden gedaan. De reden hierachter is dat de conserveermiddelen in het hout belemmeren de verf hechting in het hout. In de meerderheid van de gevallen, de wachttijd is ongeveer 3-6 maanden. U kunt verwijzen om het label voor informatie over de conserveermiddelen. Volgens fabrikanten, kleuring druk behandeld hout voorafgaand aan schilderij ook helpt bij verbeteren de verf hechting capaciteit van de bossen. You kan vlekken van de frisse druk behandeld hout na ongeveer 1-2 maanden.
Hoewel de meeste van de commercieel verkochte druk behandeld timmerhout zijn overschilderbaar, schoonmaken van de bossen moet worden gedaan om de absorptie van de verf te vergroten. U kunt scrub het oppervlak van de hout door behulp een stijve borstel met zeepwater oplossing en vervolgens, grondig afspoelen het hout met helder water. De volgende moeilijke en langdurige stap voor het schilderen van druk behandeld timmerhout is goed drogen van het hout. Volledige droging is van essentieel belang voor een sterke hechting van de verf in het hout. Afhankelijk van de weersomstandigheden, het drogen kan een paar weken nodig hebben om zelfs maanden.
Sprekend over de aard van de verf, kunt u ofwel de latex of olie gebaseerde producten. Voor het gebruik van hout in zowel zonnige en donkere omstandigheden, kunt u kiezen voor latexverf. Niettemin, voorafgaand aan de aankoop van de verf, controleer altijd het etiket, of het kan worden gebruikt voor het schilderen in het bos of niet. Voor het schilderen van de druk behandeld timmerhout, kunt u gebruik maken van een regelmatige borstel of een pad. Indien beschikbaar, van toepassing de verf met een sproeier op een uniforme finish. Laat de verf oppervlak goed drogen. Dit is hoe, schilderij van druk behandeld timmerhout wordt gedaan.

No comments:

Post a Comment