Monday 19 December 2011

Opmaken Must Haves voor werkende vrouwen

Vrouwen zonder make-up zijn als mannen zonder. Nou laat niet in die! Maar het kan veilig worden gezegd dat make-up is een belangrijk ding voor de meeste vrouwen (laat vertrekken uit de ene is wie weet zelfs niet hoe je een oogpotlood te gebruiken). Dus heel duidelijk heb ik het over make-up hier. Laten we zeggen dat op een gemiddeld een workingwoman besteedt 10 uren op het werk, waarna ze zouden ofwel naar huis, naar haar familie of als ze alleenstaand is, zou ze willen gaan socializen met vrienden of data haar single status te veranderen gaan. These socialiseren werkende vrouwen hebben niet de tijd om naar huis, pop up gaan en dan ga out.they 'd veel liever direct van het werk.
Nu belangrijke vragen komen als wat te dragen, wat accessoires en wat te maken-up? Het wat te dragen deel is eenvoudig. Op de avonden dat je gaat worden socialiseren, waarom niet dragen van een mooie top als een halster en combineren met een jasje op passende wijze worden aangekleed op het werk. De jas kan komen uit wanneer u werkt te verlaten. Voor accessoires, hoepels in de oren en bangles in de handen jij goed om te gaan. Dit brengt ons bij het onderwerp van make-up; het niet mogelijk is om je hele make-up doos aan het werk in afwachting van een avondje uit.
Elke vrouw moet een aantal fundamentele punten die kunnen worden gebruikt om een ​​look te creëren, zij het romantische, verleidelijke, stijlvolle en charmant. Een vrouw kan dragen deze make-up items met haar in een klein zakje of op te slaan in haar bureaulade als ze liever niet dragen ze rond. So voordat u op een nacht in de stad alles wat je hoeft te doen is zweep uit je make-up, slechts zeven basic items en u bent klaar om uw beste look en een ontploffing te hebben.
Vergeet niet dat voor u van toepassing make-up moet je je gezicht te wassen en het hydrateren, dus voorzien van een face-wash en een vochtinbrengende crème, indien mogelijk.
Make-up Must Haves; Concealer - zoveel als we zouden willen geloven dat we een perfecte huid hebben, laat het gezicht, wij niet. We hebben allemaal bepaalde problemen op ons gezicht, acne, rimpels, pigmentatie of littekens, in plaats van het gebruik van stichting en op zoek cakey waarom geen gebruik maken concealer. remember Alleen dat concealer moet worden klopte op de huid op slechts nodig het gebied, nooit wrijven in de huid, want dat gaat niet enkel verschil maken. , Compacte poeder - glanzend is, maar een glanzende vette face zeker niet. een kleine compacte of losse poeder gaat een lange weg met die vette look te voorkomen. Het helpt ook om u de concealer die je kan hebben toegepast. ; Blush - of u de zon-kuste look of rozig look begeerte, u absoluut nodig een weinig blos. Draag een kleine blos kit in een kleur die past bij uw huid toon en zorg ervoor dat het komt met een mooi afgeronde borstel. Voorkomen platte kwasten, deze niet helpen in de applicatie. ; Eye Shadow - dress-up je ogen, hetzij natuurlijk, hetzij met een meer dramatische smokey look, afhankelijk van uw stemming en de gelegenheid. Dragen een eye-shadow kit die wordt geleverd met basiskleuren als brons, wit, roze en zwart. Het kan-moeilijk te komen over deze combinatie, maar u kunt komen dicht bij het. ; Oogpotlood - een oog potlood of kohl potlood is een must. U kunt een eenvoudige blik of een dramatische look voor je ogen met slechts een basic zwart kohl potlood. Zorg ervoor dat het uiteinde van het potlood is scherp en puntig een rommelige dikke look te vermijden. ; Mascara - drama en oomph toe te voegen aan uw ogen met mascara, kan een enkele of dubbele laag mascara gelijkmatig licht van de meest vermoeide ogen. Mascara is een must, zelfs als u uit te slaan op het oog potlood. ; Lippenstift of gloss - of je lippenstift liever in mat of een mooie glans glanzend, een bepaalde vorm van de lip-kleur is van essentieel belang. Het voegt kleur aan je gezicht. Indien mogelijk proberen en krijgen een lip kleurenpalet dat wordt geleverd met 4 kleuren en een lip borstel, dit geeft je meer variatie. En als u uw oogschaduw misplaatst, kunnen deze lippen kleuren, zelfs worden gebruikt als oogschaduw.

No comments:

Post a Comment