Sunday 25 December 2011

Interior Design: Woonkamer Decorating Ideas

Het versieren van uw Living Room:; De meesten van ons besteden veel tijd om onze woonkamer in fine om, zoals dit is meestal waar we de gasten te vermaken en nodig heeft om een ​​goede indruk. Maken van een goede indruk is een nobel doel zo lang we niet weer de kamer in het perfecte plaatje plaats die gasten intimideert en vereist een hoge onderhoudskosten onderhoud van familie. Een woonkamer is bedoeld voor levende, niet behoud, dus zorg jouwe comfortabel en vriendelijk worden inch
Maak een ontwerp-plan:; De eerste stap is te kijken naar wat je hebt bij de hand en krijt een ontwerp-plan. Overweeg zowel het effect dat u wilt maken en de architectonische elementen van de woonkamer. Maak een lijst te van de activiteiten u gaat de woonkamer voor gebruik. Gaat het worden gereserveerd voor gasten te ontvangen of gaat het om een ​​gezin de kamer zo goed? Gaat het om dubbele als eetkamer? Zal het gebruikt worden voor het lezen of het spelen van games of het kijken naar televisie? Als je huisdieren hebt, zullen ze worden toegestaan ​​in het?
Dan nadenken over de aard van de meubels die u nodig heeft voor de voorgestelde activiteiten. Als je gaat naar een eettafel, wat voor soort, groot of klein zijn? Ga je kasten hebben voor de televisie, boeken, sieraden en andere dingen? Wat voor soort bank en stoelen worden comfortabel voor u en uw gasten, en draag ook goed als je huisdieren hebt springen aan en uit?
Laat u inspireren:; Zodra u weet wat u wilt, kunt u kijken op verschillende design ideeën. Refereer naar magazine foto, kleur lappen, stof ontwerpen, kunstwerken, andere mensen thuis, etalages, natuur, het Internet, alles is koren voor de molen. Het is inspirerend en zeker heel interessant om te weten wat toonaangevende interieur ontwerpers die momenteel aan het doen zijn, maar niet te veel voor 'wat tegenwoordig in de mode' en 'what's hot en happening van vandaag vallen. Denk eraan, je moet je eigen stijl deskundige, wanneer uw eigen huis is bezorgd worden. Het punt is gewoon niet te hebben een goed ontworpen woonkamer, maar een die uw persoonlijkheid portretteert levendig, is zowel leuk en comfortabele leven met, en is onderhoudsvriendelijk. Als u hebben een woonkamer dat is te kostbaar om worden gebruikt, een van jullie moet worden veranderd.
Kleuren voor uw woonkamer:; Naar de mening van vele interieur deskundigen, de beste kleur voor een woonkamer is een licht en neutrale tint. Gelet uw woonkamer muren en vloeren in een neutrale hue zeker genoeg speelruimte aanbiedingen in kiezen de meubels, draperieën, ornamenten, lichten en enzovoort in gevarieerde kleuren en texturen, en zo is vooral handig als u willen veranderen rond de look van uw woonkamer elke nu en opnieuw. U hoeft niet de hele kamer om een ​​andere look krijg herschilderen.
Verf uw plafond lichter dan de muren als u wilt een gevoel van ruimtelijkheid creëren en het donkerder tint Als u wilt een meer gezellige voel creëren. Markeer interessante architectonische elementen zoals kroon lijstwerk, baseboards, deuren en ramen door ze te schilderen in een contrasterende kleur aan uw muren.
Meubels voor uw Woonkamer:: beschouw het formaat en type van de kamer als de look die u wilt when meubelen kopen. Als u een klein-sized woonkamer, bijvoorbeeld, is best niet te mensenmassa met teveel meubilair. Met een grote ruime woonkamer, kunt u verdelen in twee of drie zitjes. Plaats geen sofa of stoelen te ver uit elkaar - uw gasten niet moeten hele kamer schreeuwen tegen elkaar om een ​​gesprek voeren. Er moeten duidelijke en voldoende wandelpaden zijn via de ruimte en de meubels niet moet blokkeren de toegang tot ramen en deuren.
Verkrijg meubelen met veranderbare slip-covers, zodat u ze gemakkelijk schoon en ook frequent veranderen de look van de kamer. Net veranderen rond de posities van de woonkamer meubels is een andere manier geven de kamer een geheel anders uitzien.
U kunt uw woonkamer meubels ongeveer een, twee of meer knooppunten; het hangt af van de grootte van de kamer. Als het een kleine, dient een enkel brandpunt volstaan. Dit kan een open haard, een groot raam, een piano, een favoriete schilderij, een muurschildering of een dierbare collectie. Het kan ook een televisie, maar ik weet zeker dat er betere opties zijn dan groep rond de idioot-box. Spiegels kunnen een goede boterham kamer Bovendien, zo lang je niet over doen hen of plaats ze in een zodanige wijze dat verijdelen alle inzittenden.
Meubilair dat kan worden gebruikt voor dual doeleinden - zoals een sofa-cum-bed of een tafel met lades, bijvoorbeeld - is een goed idee, vooral als u ruimte hebben belemmert. Meestal worden grote meubelstukken geplaatst tegen de muren, maar dit is geen onbreekbaar regel.
Hang niet een heavy-ingelijst schilderij over een sofa - moet de bank gezicht.
Verlichting voor uw Living Kamer:; zorgvuldig nadenken over de verlichting regelingen als deze kunnen de algehele look van de woonkamer verbeteren. Idealiter zou je licht regeling worden aangepast aan de verschillende tijden van de dag, avond en nacht en het helpen creëren verschillende stemmingen. Opgemaakt blinds en gordijnen om de hoeveelheid natuurlijk licht controle, en lampen met dimmers aan het bedrag van kunstmatige verlichting. Ga voor diffuus, sfeerverlichting om uw woon kamer kijken groter. Gloeilampen zullen uw kamer een warmere uitstraling. Installeer het licht sockets op strategische plaatsen rond de kamer, zodat u kunt rond de standpunten van tafellampen en vloerlampen.
If you have collecties van porselein, aardewerk, glas, stenen, wijnglazen, kandelaars, foto's, kristallen, beeldjes, beeldhouwkunst, boeken en ga zo maar door, smaakvol gerangschikt en markeert u ze met accent-verlichting, zodat ze trekken de aandacht.
Voeg een paar planten of verse bloemstukken in uw woonkamer.
Uw eigen huiskamer decor ideeën moeten worden visueel en esthetisch harmonieuze naar een ander, functioneel praktisch, en een goede vibe.

1 comment:

  1. Waarom ik koos vloerlamp want het komt in vele vormen en stijlen. Lampen moeten passen bij de stijl van uw kamer en de bestaande meubels. Een Victoriaanse vloerlamp zal misstaan naast minimalistische en moderne inrichting. Kies een ovale of rechthoekige lampenkap passen naadloos tegen de muur en ruimte te besparen.Industriële vloerlamp Nederland

    ReplyDelete