Saturday 17 December 2011

Zelfgemaakte Carpet Cleaners

Een schone en verse tapijt kan lenen een blik van verfijning en elegantie aan uw huis. Maar dit belangrijke onderdeel van huisinrichting ziet er vaak versleten door het ontbreken van de juiste zorg en onderhoud, en dit kan de schoonheid van uw huis ruïne. Dus een goede reiniging en onderhoud is zeer belangrijk en we vaak gebruik van dure commerciële reinigingsmiddelen om dit doel te dienen. Het merendeel van deze reinigers bevatten veel chemische stoffen en sommige van hen kunnen worden potentieel schadelijk voor de gezondheid van uw kinderen en huisdieren. Het is dus niet een slecht idee om een ​​aantal zelfgemaakte tapijtreinigers, die even effectief zijn in het schoonmaken en verwijderen van geur uit uw tapijt te proberen. Naast deze, ze zijn vrij goedkoop en milieuvriendelijk. Dus laten we proberen deze tapijtreinigers dat gemaakt kan worden van de normale huishoudelijke producten en kan ook gemakkelijk worden toegepast.
Zelfgemaakte Carpet Cleaners
Azijn en water; Enkele van de meest effectieve tapijtreinigers zijn huidig ​​recht in onze huizen, maar we zijn niet op de hoogte van hen. Een dergelijk product azijn, dat azijnzuur waarvoor het is ideaal voor het reinigen en het verwijderen van slechte geur uit uw tapijt bevat. Voor reiniging elke soort vlek, net mix witte azijn met water en vervolgens toepassen op de vlek met een zachte borstel of spons en laat hem volledig drogen. Zodra de azijn en water mengsel is uitgedroogd volledig vacuüm het tapijt en u zult merken dat de vlek volledig zullen verdwijnen. Azijn kan ook worden gebruikt voor machinale reiniging. Voeg gewoon wat azijn en water in de machine voor reiniging elk type tapijt.
Azijn en wasmiddel, witte azijn kan worden gebruikt op een andere manier voor tapijt te reinigen. Maak een oplossing met behulp van gelijke delen witte azijn, een mild vloeibaar wasmiddel en warm of lauw water. Meng alle ingrediënten goed en gebruik dan een borstel voor de toepassing van het behandelde gebied van de loper. Laat het verblijf voor enige tijd, waarna het kan worden gespoeld met een vochtige doek. Voor zware vlekken, kan herhaalde toepassing nodig zijn.
Borax, azijn en zout; Sommige vlekken kan echt koppig en azijn alleen niet helpen bij het tapijt verwijderen van vlekken. Voor dergelijke vlekken, zal azijn de hulp nodig van andere stoffen zoals zout en borax. Mix gelijke delen van zout borax en azijn tot een dikke pasta te maken. Vervolgens toepassing op gebrandschilderde gebied en laten drogen, waarna het kan worden verwijderd behulp een stofzuiger. Voor inkt vlekken, room van tandsteen is erg effectief. Voeg ook een paar druppels citroensap en toepassen op de vlek. Zodra de pasta droogt, stofzuiger het tapijt.
Ammoniak en Wasmiddel; Ammoniak is een sterke schoner en kan worden gebruikt voor tapijt reiniging in combinatie met vloeibare zeep en wasmiddel. Maar altijd beschermende handschoenen terwijl de toepassing ammoniak op iets. Nu voorbereiden een oplossing van vloeibare zeep, voorkeur gebaseerd plantaardige olie, elk mild wasmiddel en ammoniak. Dit mengsel kan gebruikt worden voor zowel handmatige en machine reiniging.
Zuiveringszout en etherische oliën; Voor de verwijdering slechte geur of geuren, met name van huisdieren, kunt u proberen met behulp van soda en etherische oliën. Mix zowel de producten en vervolgens strooi op het tapijt. Laat het verblijf voor ongeveer 20 tot 30 minuten en vervolgens onder vacuüm.
Zuiveringszout, maïzena en laurier; Baking soda kan ook gebruikt worden voor tapijtreiniging, samen met maïzena en de laurierblaadjes. Potpourri kan ook worden toegevoegd met dit mengsel ontgeuren uw tapijt. Scramble de laurierblaadjes vóór toevoeging aan het mengsel van maïzena en bakpoeder. Laat het poeder op uw tapijt voor een hele nacht en haal hem de volgende ochtend. Nu vacuüm het tapijt.
For daily tapijt schoonmaken, gebruik een stofzuiger zonder de klopstaaf bevestiging, want het kan verzwakken en beschadiging van de vezels. Zorg ervoor dat u onmiddellijk reinigen zowel vaste als vloeibare lozingen van de tapijten, anders zal vlekken ingesteld op de vezels en dergelijke vlekken zijn echt moeilijk schoon te maken. Niet schrobben uw tapijt tijdens het schoonmaken. Als u uw tapijt schoon met water onthouden drogen, anders twikkeling van schimmel en schimmel onvermijdelijk. Voor het gebruik van een schoonmaakmiddel, commerciële of zelfgemaakte, het uit te proberen op een onopvallende plaats om eventuele schade te voorkomen. Als de zelfgemaakte en commerciële schoonmakers niet hardnekkige vlekken verwijderen, kunt u gebruik maken mits commerciële tapijt schoonmaken diensten door professionals.

No comments:

Post a Comment