Monday 5 December 2011

Fall Decorating Ideas - Werken met kleur

De daling van het seizoen biedt ons een natuurlijke landschap van kleur. Helder rood, oranje, geel en bruin zijn geworden huiskleuren van dit bijzondere seizoen. Krijgen in de geest door aanpassing van de kleuren van de herfst in je huis.
De meeste mensen willen niet veel geld uitgeven voor versieren van een seizoen dat duurt slechts een paar maanden. Gelukkig gaat versieren niet te veel geld kosten. De sleutel tot kostenefficiënte decoreren items die u al hebt bij de hand om Spice up your bestaande inrichting gebruikt. Met behulp van oude items op nieuwe manieren kan een leuke en goedkope manier om aan de slag zijn. Dus voordat je gaat winkelen voor de herfst decoraties, graven door laden en kasten, en veeg de spinnenwebben uit kleurrijke items die u kan hebben liggen. De kans groot dat u deze items gebruiken om te kleden uw huis voor het seizoen.
Versieren is een kwestie van smaak. Sommige mensen gaan allemaal uit en zet hun huis in een virtuele seizoensgebonden landschap als ze te versieren. Anderen hebben een meer subtiele benadering en geven de voorkeur versieren door het gebruik van accent stukken. Ongeacht hoe u versieren, kunnen de volgende tips krijg je creatieve sappen stromen het hele seizoen lang.
Placemats en servetten; Fabric voegt natuurlijke warmte aan het interieur van een huis. U kunt eenvoudig verfraaien het uiterlijk van tabellen, werkbladen, entertainment kasten en rekken eenheden door het plaatsen van cloth placemats of servetten op het oppervlak. Het is verbazingwekkend hoe rijke herfstkleuren toegevoegd aan het oppervlak van een leeg blad kunnen blote meubels tot leven te brengen. Als u wilt dat een gelaagde look te creëren, de placemat of servet te gebruiken als een basis voor snuisterijen en andere feestartikelen.
Kaarsen en vazen, een van de grote dingen over kaarsen is de verscheidenheid van kleuren en geuren die beschikbaar zijn. De vage geur van een warme kaars kan vullen een ruimte met feestelijke geur, terwijl de kleur van de kaars kan een makkelijke manier om subtiele accenten toe te voegen aan tafelbladen en kale oppervlakken. Vazen accent een kamer op dezelfde manier. Verse bloemen zijn een geweldige manier om het leven te brengen in een kamer. Niet alleen kunt u de aankoop bloemen nodig om het seizoen, maar ook de verscheidenheid van de vaas stijlen en kleuren beschikbaar is kan het gehele arrangement tot leven te brengen. Dus in plaats van met behulp van een traditionele heldere vaas, probeer rood, groen, blauw of verschillende kleuren dat accent je val decor. Het toevoegen van een florale regeling die een tafelblad lined met een doek placemat of servet, zoals vermeld in de voorgaande sectie, kan bijdragen tot een gelaagde look en breng je hele vallen kleurenthema tot leven.
Natuurlijke accenten; Als je avontuurlijk bent, maak een wandeling in de bossen en het verzamelen van items uit de buitenwereld om te gebruiken als decoratie voor uw huis. Dennenappels, dennennaalden en fel gekleurde bladeren kunt een authentieke en rustieke uitstraling aan de daling van het thema. Geplaatst in een mand, maken ze een creatieve middelpunt voor uw eettafel.
Kleedjes, Als je denkt dat niemand kijkt naar de vloer, denk opnieuw. Uw vloer trekt samen een hele kamer. Terwijl gordijnen trekken het oog naar het plafond, zal een tapijt te trekken het oog naar beneden richting de vloer. Wanneer een bezoeker uw kamer aanpak, zullen ze waarschijnlijk worden getrokken om de kleur accenten je hebt vastgesteld. Door de toevoeging van kleur aan uw vloer, in aanvulling op werkbladen en muren, bent u tekenen hun oog van het centrum van de kamer naar beneden, waardoor uw kamer een evenwichtige blik. Dus of de kleur van uw vloer uw kleur thema, of handelingen wedstrijden als achtergrond voor decoraties, kunt u gebruiken om uw voordeel door het toevoegen van kleedjes dat uw bestaande interieur passen.
Gordijnen, als je het type dat graag een kamer te zetten in een seizoensgebonden wonderland, kan gordijnen een waardevolle investering. Maar ze kunnen duur zijn, kunnen ze ook nog een rijkdom, die onmiskenbaar definieert de rest van de kamer. Als u neutraal gekleurde muren en meubels, je hebt een hoge mate van flexibiliteit als het gaat om gordijn keuzes. Probeer oranje gordijnen met gouden accenten, of het bos groene gordijnen met mosterd gele accenten. Ongeacht de kleur van het thema u ook kiest, kunt u samen te brengen een hele kamer met de juiste gordijnen. Bedenk dat de kleur die je kiest waarschijnlijk zal worden de basis voor de rest van de accenten in die kamer, dus zorg dat je kiest een kleur die past bij uw persoonlijkheid.
Het belangrijkste om te onthouden bij versieren voor de herfst is om creatief te zijn en plezier hebben. Je mag een hele kamer tot leven met slechts een vleugje kleur. Dus of je alleen wilt versieren met accent stukken, of transformeren een hele kamer, gebruik van kleur als uw gids en uw basis van inspiratie dit vakantieseizoen.

No comments:

Post a Comment