Sunday 25 December 2011

Muurschilderingen voor Home Decor

Een van de meer innovatieve home decor idee is het gebruik van een muurschildering. Ze nemen home decoration naar een nieuw niveau en niet alleen helpen ze helemaal in het transformeren van de uitstraling van de kamer, ze zijn zeer goedkoop in vergelijking met de hoeveelheid geld dat u uitgeeft in een belangrijke verandering die u zou nemen en is zeer eenvoudig en eenvoudig te installeren.
U kunt een muurschildering met uw favoriete bloem, dier, stad, seizoen of bijna alles onder de zon. De lijst is eindeloos. En deze dagen, met technologie op haar piek, kunt u aangepaste muurschilderingen met foto van uw familie en dierbaren. Aangepaste muurschilderingen kan werken een beetje duur en als je kunt veroorloven dezelfde, dan zul je enkel een foto dat u wilt op uw mural verlenen aan een bedrijf en zij zullen hand je terug uw muurschildering in een paar dagen. De muurschilderingen zijn meestal digitaal gedrukt, maar als je wilt de hele weg te gaan, kun je zelfs kopen met de hand geschilderde muurschilderingen. Zonder twijfel de hand geschilderde muur muurschilderingen zal kosten veel meer, maar aan het eind van de dag, u tevreden zult zijn met de verschil dat het kan maken in een eenvoudige kamer.
Wandschilderingen hebben een lange leven als het papier dat wordt gebruikt om de muurschildering te maken is geïmpregneerd met vinyl en is bestand tegen scheuren. Dit zal zorgen dat u niet zal moeten de muurschilderingen vervanging in een paar jaren omdat zij niet beschadigd zoals het geval met muur papers. Afvegen van de muurschilderingen voorzichtig met een vochtige doek een keer per week zal ervoor zorgen dat de muurschilderingen fleuren je huis al jaren.
Het installeren van Wall Murals
Voordat u begint met de installatie van de muur muurschilderingen ervoor dat de panelen dat u hebt ontvangen zijn compleet en niet beschadigd. Te installeren muurschilderingen op uw eigen u een penseel, wat behanglijm, een gladmakende borstel, rechte scheermesjes, krijt lijnen en een paar stukjes schone doek en een spons nodig.
Voordat u begint opknoping de muurschilderingen, ervoor te zorgen dat de muur vlak en schoon is. Eventuele gaten of deuken in de muur moet worden vastgesteld met een mengsel van spackling verbinding en zand. Het wordt aanbevolen dat de muur geschilderd worden met 2 lagen van platte latexverf. Als u niet repainting de muur, spoel dan de muur met koud schoon water met behulp van een spons na het wassen grondig met warm water en zeep om alle stof en vuil te verwijderen. Laat de muur helemaal droog is voordat u begint opknoping de muurschilderingen.
Markeer de exacte plek op de muur waar de eerste panel zal worden opgehangen met behulp van een krijtlijn. Het eerste paneel die moet worden opgehangen is het linker paneel. Breng een dunne laag en zelfs het behang plakken langs de gehele achterzijde van het paneel. Laat de pasta drogen voor een paar minuten. Zorgvuldig, positie de linkerrand van het paneel langs de krijtlijn. Zodra het paneel is op zijn plaats, met de hulp van een vochtige spons, duw de lucht zakken die kunnen worden gevangen onder het paneel. Gebruik milde vegen slagen als het niet zal beschadiging van de muurschildering. Slotte, omlaag druk op de buitenranden te bevestigen dat het panel stevig heeft geplakt op de muur.
Het volgende paneel zal degene die direct grenst aan de eerste te zijn. Zorg ervoor dat u de panelen elkaar overlappen terecht, zodat er geen continuïteit te breken in de afbeelding. Herhaal dit proces totdat alle panelen op hun plaats. Aan het eind, stevig veeg de muurschildering met de vochtige doek met name langs alle randen van het paneel. Dit zal helpen ervoor zorgen dat alle overtollige pasta druppelt uit.
Het duurt 2 volle dagen for de muurschildering volledig droog. Zodra het heeft opgedroogd helemaal, controleer langs de naden en zorgen dat ze volledig zijn gelijmd beneden. Kan zijn dat je wat pasta toe te voegen opnieuw in zaak een aantal edges niet gelijmd volledig.
Ik hoop dat u genoten hebt van dit artikel lezen en hebben de informatie nuttig vindt. Vind je tal van bedrijven die muurschilderingen te maken op het internet en u kunt meer specifieke vragen rechtstreeks aan hen. Al het beste met het versieren van uw huis!

No comments:

Post a Comment