Sunday 18 December 2011

Jurken voor een zomer bruiloft

'S Zomers is altijd al een populaire tijd voor bruiloften. De zonnige dagen, blauwe luchten, en de scherpe, heldere weer zorgen voor een mooie wedding instelling. Geen wonder dan, dat het zomerseizoen van het maximumbedrag van outdoor bruiloften ziet. Parken, gazons en tuinen zijn zeer populair zomer trouwlocaties in aanvulling op het zwembad en het strand bruiloften. Zomer bruiloften zijn echt prachtige gelegenheden, maar ze kunnen ook heel hoofdpijn, vooral als je jezelf met niets geschikt om te dragen! Jurken voor een zomer bruiloft moet worden gekozen rekening houdend met het volgende.
Tips voor het kiezen van de zomer Trouwjurken; Zomer bruiloften, vooral overdag degenen, hebben de neiging om erg heet op keer. Kies dus een stof die licht is en die kan ademen. Een lijvig jurk zal te zijner tijd, kleverig en ongemakkelijk te hanteren. Aanbevolen zomerjurk stoffen zijn chiffon, crêpe, georgette, of de goede oude natuurlijke katoen. ; Hoewel wit is een favoriet van vele, moet u het idee idealiter overslaan van een zuivere witte jurk simpelweg omdat het, naar alle waarschijnlijkheid, botsen met de bruidsjurk en het bruidsmeisje jurken. Als je moet hebben witte, dan kunt u kiezen voor een twee-kleuren jurk. Bijvoorbeeld een knie-lengte polka dot jurk in zwart en wit ziet er geweldig uit op een zomerse bruiloft. ; Als het overdag een huwelijk, moet je gaan voor pastels en lichte kleuren. Crème, perzik, beige, lavendel, baby roze, zonnig geel, mintgroen, enz. zijn enkele opties die je zou kunnen houden in het achterhoofd. Als je in de stemming om te experimenteren met een ongebruikelijke kleur en hebben er vertrouwen genoeg om het te kunnen dragen, ga je gang! ; Altijd na te denken over de plaats en de heersende weersomstandigheden tijdens het selecteren trouwjurken voor outdoor zomer bruiloften. Bijvoorbeeld, kan een lange wapperende rokje krijgt moeilijk te beheren, met name als het gebeurt bij een zeer winderige dag. ; Bij het kiezen van zomerjurkjes te dragen naar een bruiloft, moet u altijd rekening houden met de mate van formaliteit genoemd in de trouwkaart. Als er geen specifieke dresscode als zodanig genoemd, dan kun je gaan en draag een casual zon jurk. Echter, als de bruiloft uitnodiging vermeldt specifiek 'zwarte bandkledij', dan moet u kiezen voor een jurk die is minder casual en een beetje meer formele. Wat jurk die u selecteert, zorg om te verzekeren dat u niet over-of onder-gekleed voor de gelegenheid gekleed. ; Sample jurken voor een zomer bruiloft; Hier zijn enkele voorbeelden zomerjurken dat heel populair zijn in de zomer bruiloften.
Spaghettibandjes: Zeer populair als de zomer trouwjurken, kunt u kiezen voor thee-length spaghetti bandje jurken in felle zomerse kleuren zoals oranje, limoen, mint groen, of de klassieke crème en beige combinaties.
Bloemenprints: Vintage, maar ze zien er nog als vers als een hoentje. Bloemenprint jurken zijn een lust voor zowel de drager en de kijker. Ze zijn eenvoudig op het oog en zijn geschikt voor alle lichaamsdelen types. Gebeurt als de bruiloft te worden in de ochtend of rond het middaguur, kun je kiezen voor een zoete mouwloze jurk zon die eindigt net boven je knieën. Als alternatief kan een korte mouwen gebloemde jurk met fijne franje geven u het schattige meisje-next-door Meg Ryan kijken.
Maxi Jurken: Deze zijn zeer geschikt voor 's avonds bruiloften. Zij het juiste evenwicht tussen casual en formeel, dus je hoeft niet bang te zijn dat de stand-out vrouw voor de verkeerde redenen.
Shirtdresses: Ze zien er chique en zijn een goede optie als je een slanke bouwen. Ze komen over als casual al, dus de juiste gebruik van maken.
Strapless Jurken: Een off-shoulder strapless jurk kan een zeer stijlvol statement op een feestje of een avond bruiloft.
Zwarte kleren: Aah, de zwarte jurk ... Een must-have in de garderobe van iedere vrouw, de kleine zwarte jurk kan het doel dienen voor zowat elke bruiloft, op elk moment van het jaar.
Bij het selecteren van de zomer jurken te dragen naar een bruiloft, altijd in gedachten te houden van de geschiktheid van de jurk aan de gelegenheid. Het is ook een goed idee om het te accentueren met passende accessoires in de vorm van sandalen, sieraden, tassen, enz.

No comments:

Post a Comment