Saturday 10 December 2011

Lamp Shades

Lampenkappen zijn in principe is er aan de hardware rond de lampen af ​​te dekken en het schelle licht te voorkomen van het kwetsen van je ogen. Ze bieden een uitstekende cover rond de lampen, en zorgen zo voor hoe het licht wordt verdeeld uit deze lampen.
Afhankelijk van de voet van de lamp, kan men een verscheidenheid van lampenkappen te evenaren. Zou men ook moeten overwegen de kamer inrichting, en het doel van de lamp. Een ander belangrijk ding om te overwegen is het type licht dat je wilt. Uw beslissing om een ​​lampenkap aankoop dient te worden gemaakt op basis van deze factoren.
Het is belangrijk om een ​​lampenkap dat de lampvoet pakken te kopen. Dit moet overeenkomen met de kleur en de vorm van de lampvoet. Normaal zal een vierkante lampvoet moet een vierkante lampenkap en een circulaire lampvoet zou een circulaire lampenkap nodig. Tegelijkertijd is het ook even belangrijk om te checken hoe de lampenkap past en aansluit bij de lampvoet. Indien mogelijk, controleer het effect van de lampenkap met het licht aan en met het licht uit. Op deze manier krijgt u een nog beter idee of het u uitkomt.
Het volgende ding om naar te kijken is natuurlijk de inrichting van uw kamer. If u kamer is kleiner, dan misschien een kleinere lampenkap zal het lukken. Als uw kamer is ingericht in een bepaald thema, dan zou passen bij de kamer als de lampenkap houdt zich aan dat thema. U zult een verscheidenheid van lampenkappen op de markt die het thema van de kamer past vinden - antieke lampenkappen, glazen lampenkappen, zijde lampenkappen, handbeschilderde lampenkappen, papier lampenkappen en ga zo maar door. Er is variatie genoeg in de markt van vandaag.
Het is ook belangrijk om de plaatsing van de lampvoet kennen. Als de lampvoet gaat worden geplaatst op de vloer, dan misschien moet je kijken naar een staande lamp schaduw. Als uw lampvoet gaat worden aan het plafond, dan moet je kijken naar kroonluchter lampenkappen.
Dan, wat je nodig hebt om naar te kijken is het doel. Wat is het doel van het hebben van een lichtpunt op een bepaalde plaats in je kamer? Is het daar omdat je zitten en lezen in die stoel, of is het daar, want dat is de tabel waar u werkt, of is het daar te voorzien omgevingslicht, of is het daar omdat het zal uw kamer er goed uitzien? De lampenkap moet worden gekozen in overeenstemming met het doel waarvoor het is bedoeld om te dienen.
Indien de verlichting zijn daar geplaatst, zodat u kunt lezen of werken, dan is de kap moet voldoende helder licht geven zonder pijn je ogen. Zij moeten in staat zijn om gericht licht geven om uw boek of een bureau. Dat te doen, onderaan de lampenkap moet op schouderhoogte terwijl u zitten aan de tafel of de sofa.
Als de lamp kap is ten dienste van de verstrekking van omgevingslicht of het maken van uw kamer er goed uitzien, dan moet je een tint die je kamer inrichting en uw lampvoet tegelijkertijd de wedstrijden te vinden. De lampvoet moet worden geplaatst op een zodanige manier dat wanneer de lampenkap is voorzien van op, het licht zal gereflecteerd en een adequate omgevingsverlichting.
Dan gaan we kijken naar de details. Kleuren en vormen een belangrijk onderdeel van het maken van een goede keuze voor een lampenkap. De kleuren van de lampenkap moet overeenkomen met de kleuren van de lampvoet. Ook moet de vorm van de lampenkap te gaan met de vorm van de lampvoet. Normaal gesproken, als de lampvoet is bottom-zwaar, kan worden verwezen naar lichtere look door het gebruik van een kegelvormige lampenkap. Het ontwerp van de lampenkap kan ook een groot verschil. Het moet overeenkomen met de lampenkap. De kleur van de schaduw moet ook gaan met de basis en de kamer decor. Stof voor de lampenkap moet ook zorgvuldig worden gekozen, omdat dit kan helpen bij het maken een geweldig effect met uw lamp tinten.
En hier is de beste tip van allemaal, ga met wat je voelt is goed voor uw huis. Want eind van de dag, moet het goed voelen voor jou.
Hopelijk met deze ideeën, zult u in staat om de juiste lampenkap voor uw huis te kiezen.

No comments:

Post a Comment