Thursday 8 December 2011

Herbal Skin Care

Herbal huidverzorging is vaak pooh-poohed door de meeste mensen, maar de waarheid is, kruiden huidverzorging is gebruikt sinds de oudheid. Dit werd gebruikt door de oude Egyptenaren duizenden jaren geleden. Tegenwoordig zijn de meeste beauty producten bevatten schadelijke stoffen die schade aan de huid kan meer dan je ooit kunt voorstellen. Kruiden en biologische producten blijken te zijn veilig en zacht op de huid. Kruiden huidverzorgingsproducten die de essentiële oliën, shea boter hebben, aloë vera-extracten etc die helpen om de huid te voeden en geef het een natuurlijke glans hebben de meeste voorkeur door vrouwen. U moet zich ook bewust naar binnen te gaan voor gereputeerde merken. De meeste kruiden huidverzorgingsproducten kan niet echt kruiden in de natuur. Deze hebben alleen een zachte geur of een scheutje van deze olie te maken lijken 'kruiden'. Echte kruiden huidverzorgingsproducten zijn ook van de hogere einde. Ja, hoe men te nemen kruiden huidverzorging in de dagelijkse routine voor jeugdige en stralende huid? Te lezen op meer over kruiden huidverzorging tips die u kunt proberen thuis te kennen.
Herbal Skin Care Tips:
Herbal huidverzorging schrob-, Hier is een manier om een ​​natuurlijke scrub maken thuis.; Wat heb je nodig-; Havermout (1 deel); gedroogde rozenblaadjes (1 deel); Flappen (1 deel); Zeezout (1 deel); Facial klei (2 delen); gedroogde lavendel (1 deel); Rozemarijn essentiële olie; Warm water of aloë vera sap / extract
Maal de lavendel, rozenblaadjes en de haver in een keukenmachine. Je moet het aan elkaar mixen alle droge ingrediënten met deze en op te slaan in een luchtdichte pot. Gebruik deze voorkeur 's nachts, nadat je klaar bent met al uw klussen. Neem een ​​kleine lepel van het struikgewas en meng dit in de palm van een hand. Voeg een druppel van de rozemarijn etherische olie bij. Meng in een pasta, hetzij in warm water of Aloë Vera sap, wat blijkt te zijn handiger. Zachtjes natte uw gezicht met warm water en scrub je huid in een cirkelvormige beweging (met uw vingertoppen) met deze pasta. Hou het gedurende enkele minuten voor betere resultaten en spoel na met warm water.
Hebben natuurlijk To bleach effect voor uw huid, meng melk en het citroensap samen. Masseer dit in je gezicht of lichaam. Het werkt als een natuurlijke en veilige manier in vergelijking met de toepassing van schadelijke chemische stoffen op je huid.
Need some natuurlijke moisturizer voor uw huid? U kunt kiezen voor ongeraffineerde kokosolie, maar dit kan niet geschikt voor droge huid. Aloë Vera is een betere optie en kan worden geteeld thuis ook. Aloë Vera is een van de meest gebruikte en zeer gunstig kruiden voor huidverzorging. Voorzichtig sneed een deel van het blad of u kunt het hele segment te gebruiken en zet deze opzij voor toekomstig gebruik. Snijd hem open en schraap de gel. Gebruik deze op uw huid. Maak het glad en laat het enkele minuten. Deze werkt ook goed voor haar als een grote natuurlijke zelfgemaakte conditioner.
Yoghurt kan ook zeker een goede vochtinbrengende crème voor de droge huid. Toepassing yoghurt in het gezicht gelijkmatig en voorzichtig glad over en laat deze op 20 minuten. Eenmaal gedaan, was het af met lauw water.
Zorg ervoor dat u gedurende 30 minuten te oefenen dagelijks en drink veel water. Vermijd dranken belucht en hoewel makkelijker gezegd dan gedaan, probeer om te ontstressen jezelf. Vinden van de juiste kruiden huidverzorgingsproducten of de juiste behandeling kan enige tijd duren, maar dit is zeker een veilige weg naar een gezonde en stralende huid, voor altijd!

No comments:

Post a Comment