Tuesday 13 December 2011

Opal Jewelry

Prachtige en adembenemende-Opaal zoals edelstenen, die vertonen flitsen van de kleuren van de regenboog. The Opal naam is voortgekomen uit de Griekse woord 'Opallus'-betekent dit een verandering in kleur. Later, het Latijnse woord 'Opalus' betekende een kostbare steen. De oude Grieken hadden een theorie over opalen. Het was bekend dat deze was uit de hemel gevallen tijdens het flitsen van de bliksem. Dus werden opals beschouwd als een bijproduct van Zeus. De Romeinen geloofden dat het dragen van Opals hen zou helpen om helderheid van denken heeft. Deze stenen met hun kleine kristallijnen sferen hebben verblind vrouwen met hun schoonheid, sinds de oudheid. Een spel van kleur en schittering is wat mensen heeft aangetrokken naar de aankoop en het dragen van Opaal sieraden.
Opaal waarschijnlijk een van de weinige stenen die een rijke folklore achter de rug hebben. Opalen zijn altijd in een klasse op zich. De kleuren in de opaal sieraden zijn gemaakt door de opstelling van silica bollen in de opaal. Gemeenschappelijke opalen hebben niet de flitsen van kleur. Sommige kleuren die breed zijn gezien in opaal sieraden licht of donker corpuskleuren dat ofwel misschien doorschijnende of transparante of melkwit lichtgroene en roze. Zwarte opalen en Black Opal sieraden zijn de duurste van alle opalen.
It is de vulkanische as die zwarte opaal zijn kleur geeft. Dit is geheel te wijten aan de kleine bolletjes. Hun lichaam kleur kan variëren van donker grijs tot zwart. These zelfs vurige flitsen van kleur. De hardheid van de opalen varieert van 5.5 tot 6.5. (Op de schaal van Mohs) Australië is bekend als de grootste en de belangrijkste bron voor zover Opaal betreft. Enkele van de andere bronnen van opalen en opaal sieraden zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, Afrika, Brazilië, enz. Dus, hoe gaat men over te gaan zorg voor zulke kostbare opaal sieraden? Opals zou vereisen dat u een paar regels te houden als het gaat om verzorging van opaal sieraden. Lees verder om een ​​aantal manieren te leren kennen.
Tips om Zorg voor uw Opal Jewelry:; Om beschadiging van uw opaal sieraden, moet u het opstijgen als je huishoudelijk werk of klusjes te doen. Voor bijvoorbeeld. Vermijd het dragen van opaal sieraden als je tuinieren of een uitstapje naar het strand. Ik weet dat de meeste vrouwen zouden dit proces vervelend vinden, maar het zou zeker helpen om alle vuil weg te houden en eventuele krassen op uw opaal sieraden te voorkomen. Opal is bijna een materiaal als glas, maar er zijn een paar uitzonderingen. Het glas-achtige structuur maakt het kwetsbaar en kan gemakkelijk opalen chip of krassen. Dus zorg voor uw opaal sieraden alsof het van glas gemaakt. ; Extreme warmte en kou kan zeker beschadigt opaal sieraden. Dit kan meestal gebeuren wanneer er plotselinge en extreme veranderingen van de temperatuur. Dagelijkse veranderingen in temperatuur kan niet echt van invloed opalen, u moet voorzichtig zijn om uit te kijken voor een extreme verandering als je op reis buiten de stad. ; Opal sieraden kan zeker worden beïnvloed door make-up. In dergelijke gevallen altijd eerst al het opaal sieraden die je draagt, om eventuele vlekken op uw kostbare opals te voorkomen. Make-up kan fungeren als een schurend materiaal voor opaal, dit is omdat de fijne deeltjes lijken op microscopische stukjes schuurpapier! Het wrijft tegen het oppervlak en schade veroorzaken door het verminderen van de glans van de steen. Kan dit niet direct te zien, maar je ziet het saaiheid van het opal as tijd gaat door. Vermijd het gebruik van haarlak of parfums zijn wanneer u opaal sieraden dragen. Als het gaat om de opslag van deze opalen, voorkomen ze te vermengen met andere sieraden. Bewaar ze zorgvuldig in afzonderlijke gevallen.

No comments:

Post a Comment