Tuesday 13 December 2011

Te huur aan meubilair Eigen

Verhuren aan eigen meubilair is geen nieuw concept. Dit is gangbaar sinds de jaren '80. Het concept is eenvoudig genoeg in theorie neemt u de meubelen item van het bedrijf en pay termijnen hetzij wekelijks of maandelijks en na een aantal tranches, de meubels item is van jou.
Het voordeel is dat als het meubel is defect of niet werkt, kunt u deze terug te keren naar de huur van dit bedrijf zelf en zij zal deze vervangen voor jou. Vaak kan dit zelfs gedaan worden vrij van kosten.
Het andere voordeel is dat je de termijnen op basis van uw gemak betalen - ze kunnen worden wekelijks of maandelijks - afhankelijk van de frequentie van je salaris.
Het belangrijkste voordeel, ook is dat deze dienst kunnen worden gemaakt door mensen die niet beschikken over een groot krediet geschiedenis. In de meeste gevallen wordt een credit-check niet uitgevoerd. Sommige bedrijven doen het uitvoeren van een credit check. In beide gevallen hebben mensen met slecht krediet niet te lijden en kan gebruik maken van huren meubels voor hun huizen zelf.
Als u niet kunt betalen een voorschot of twee, is het beste in deze gevallen om de onderneming vooraf in kennis. Op deze manier kan uw meubels niet worden teruggenomen. Maar, kunnen ze kosten u extra voor achterstallige betalingen.
Een ander nadeel is dat van de prijs. Als men berekent het aantal termijnen men betaalt voor het meubel, en de werkelijke kosten van het kopen van dat stuk van het meubilair in een keer, men zich realiseert dat een up eindigt betalen ten minste twee of drie keer de werkelijke kosten als men besluit te gaan voor verhuren aan eigen meubels.
Maar huur eigen meubilair kan waarschijnlijk net iets voor jou als je uiteindelijk ziet uw inkomen verhogen in de nabije toekomst. Het kan ook een goed idee voor diegenen onder ons die willen een bepaalde levensstijl te leven, maar niet kunnen veroorloven om alle aankopen maken op keer.
Idealiter is gesuggereerd dat je winkel rond voor een goede huren om een ​​eigen bedrijf die een klantvriendelijk beleid of regeling heeft voor het huren van eigen meubilair. Op deze manier kan men genieten van de voordelen en is men niet geteisterd door de nadelen van de scenario. Zorg ervoor dat u zorgvuldig te lezen de kleine lettertjes.
De ideale consument voor het huren van dus eigen meubels zijn studenten, militaire families die voortdurend onderweg zijn, corporate reizigers die voor langere perioden verblijf in een bepaalde plaats te wijten aan tijdelijke werkopdrachten, etc. Deze mensen kunnen gebruik maken van de voordelen van huren eigen meubels, omdat ze hoeft niet te committeren aan de lange termijn vooruitzichten van het bezitten van belangrijkste meubelcollecties items.

No comments:

Post a Comment