Saturday 24 December 2011

Build Your Own Bankbed - Hoe Stapelbedden Build

Stapelbedden is een van de allerbeminnelijkste bezittingen in een huishouden of slaapzalen, vooral voor kids. Het heeft meerdere voordelen zoals, sparen ruimte en kosten, comfort en flexibiliteit van gebruik. Echter het misschien een openbaring voor velen weten, dat u kunt uw eigen stapelbed maken. Het is een van de meest constructieve activiteiten, die veel geld kunnen besparen, het kopen van een kant-en-een gemaakt. Nog belangrijker, het biedt u met een paar kostbare quality time als u en uw gezin betrokken is bij het maken van een. Het proces zal zeker zo interessant en monter zo niet meer, als eindresultaat. Dus, maak je set en opruimen uw kamer voor het beoordelen van sommige stapelbed plannen.
Stapelbed Bouwplannen
U nodig enkele gereedschappen graag boorbeitels, zagen, stukken multiplex, cutters, hamer, bouten, nagels, meetlint en sommige decoratie materialen, indien gewenst. Het stapelbed bouwplan moet worden uitgevoerd in de kamer waar je wilt het bed zetten, of anders zou hebben om daar te zijn genomen in de delen en opnieuw gemonteerd. De grootte en vorm rekening moet volledig worden naar gelang van de grootte van je kamer en je ontwerp idee. Dit is nog een ander voordeel van het maken van uw eigen stapelbed. Om aan de slag, beslissen over de doos afmetingen en de grootte van het matras. Het zou materie een veel ongeacht kids of volwassenen behulp het bed. De schroeven en het gezamenlijke werk moet worden gemaakt in de hoeken van de doos frame.
De ondersteunende regeling moet worden gevoegd binnen de doos. Deze blokken zouden strategisch worden ingeschroefd drie locaties. Deze zouden worden de zijkanten van de doos en een rechts in het midden van de doos. De schroefgaten moet ingeplugd zijn te vermijden gekwetst. De volgende stap is het opzetten de bedden op de berichten. Terwijl het doen ja, zorg ervoor dat de verheffing van de lagere evenals de bovenste bed vanaf de vloer niveau wordt gehandhaafd gehele fixing. De ambten kan worden vastgezet in de gewenste plaats en het bed dozen geschoven in de arrangement of de bedden kan worden vastgezet aan de posten en de gehele arrangement kan samen worden geklemd. De posten en de dozen kunnen hebben sommige slots gesneden hen voor spijkeren de reling in de stapelbed. Dit maakt de gehele structuur fit in juiste plaats.
De laatste etappe omvat vaststelling multiplex en smoothing de interieurs. Verzorgen en gebruik wat stevige apparatuur voor dezelfde, aangezien de bed kan worden onderworpen aan veel springen en vechten effecten, indien kids gebruiken het. Balustrades kan komen in volgende en is er een verscheidenheid van keuze en design beschikbaar in eentje maken. Terwijl het doen deze activiteiten, kijk uit voor splinters of scherpe randen, en onmiddellijk sorteer ze met zand papieren of indiening hen.
Kids kunt toevoegen finishing touches door te helpen in de slaapkamer decoreren en kleuring de stapelbedden. Het bed dozen en hoeken zijn een goede plek voor kinderen om hun creatieve potentieel door steken van een ambacht werk of tekeningen in levendige kleuren te markeren.
grondig te controleren van de structuur voor eventuele ontwerpfouten en glitches, indien van toepassing. Tot slot, heb je een zeer bescheiden maar belangrijke creatie van uw eigen. Elke keer als u een van de betrokken leden gebruiken of langs het stapelbed, geeft het een gevoel van diepe voldoening hebben het plan een realiteit.

No comments:

Post a Comment