Friday 23 December 2011

Gepersonaliseerde baby Dekens: Hoe een baby deken zou willen maken

Kijken naar een baby slaapt rustig is een lust voor uw ogen. De kleine neus, de schattige rode lippen en de vreedzame uitdrukking van een baby gezicht heeft tijdens het slapen, maakt je alles vergeten. Je gewoon voelt kijken naar de baby voor uren en uren. Hoe over bijdragen een beetje naar deze zoete momenten? Leren hoe een baby deken maken en horloge uw baby slaap kalm. Probeer het maar en je zult ervaren hoe eenvoudig het is. U kunt gepersonaliseerde baby dekens, waardoor het een bijzonder geschenk voor uw baby.
Hoe een Babydeken Make
Materialen die je hebt nodig:; bedrukte stof (1 yard); Coördinerende zachte vaste stof (satijn, wollen stof, bont) (1 yard); Katoen batting (1 yard); draad; Naald, schaar, spelden, Naaimachine; Procedure:
Stap 1: Neem de 1 yard weefsel, die zal worden op de top. Ga voor een effen of bedrukte stof in roze kleur als het voor een baby meisje of een blauwe als het voor een jongetje. Er zijn een bundel andere opties beschikbaar terwijl het kiezen gedessineerde weefsel. Florale prints, strepen, polka dots, geometrische prints, dierlijke prints zijn enkele van de prachtige ontwerpen waarin weefsels beschikbaar zijn. Kies een lichte en koele kleur, niet kiezen voor een zeer opzichtig is. Snijd deze stof, katoen, batting en vaste stof ook in een 29 inch vierkante elk.
Stap 2: Spreid de katoen tussenvulling plein.
Stap 3: Nu, plaats de twee doeken over.
Stap 4: Zorg ervoor dat de goede kanten van deze twee stoffen tegenover elkaar.
Stap 5: Pin de drie lagen samen. Dit zal nuttig zijn bij het proces van de stiksels.
Stap 6: Naai deze drie lagen opgespeld. Verwijder de pinnen geprikt the deel van de stof bereikt de naald. Gebruik een halve inch naad te naaien.
Stap 7: Aan de ene zijde, houden een lengte van 5-inch open.
Stap 8: Sever de overtollige stof uit de hoeken.
Stap 9: Zet de gestikte stoffen de goede kant.
Stap 10: Dan steek de 5-inch openen. Plooit men de twee ultraperifere weefsels ongeveer een en een halve inch binnenwaarts en naai die vouwen vanaf de top met kleinste steeklengte setting. Het houden van deze steek aan de uiterste grenzen zullen geven een goede uitstraling.
Stap 11: Je baby deken is klaar, maar moet nog afgewerkt.
Stap 12: Sluit een grens steek op de deken. Deze steek kan worden tussen de ¼ inch tot 1 inch naar binnen van de grenzen. Handhaven dezelfde afstand in geval van elk van de grens lijnen.
Stap 13: U kunt een simpel patroon of een van de decoratieve stekenpatronen beschikbaar op uw naaimachine gebruiken.
Stap 14: Dit geeft een fijne en eindigde kijken naar de deken.
Stap 15: U kan verder versieren om haar look verbeteren.
Ideeën voor Personalized Baby Dekens
Het toevoegen van een bericht; U kunt dit doen met borduurwerk of verven. Als u denkt borduurwerk is een ontmoedigende taak, bent u verkeerd. Probeer het en je zal zeker verrast met jezelf. Overweeg embroidering berichten zoals zoete dromen, goede nacht of de baby's initialen en geboortedatum. Schilderen een inspirerende offerte of een frase wordt ook een geweldig idee.
Patch Werk; U kunt weefsel patches om de deken verfraaien. Een weefsel in tegenstelling tot die van de deken kleuren, knippen in de vorm van alfabetten, is een perfect stukje worden gestikt over naar initialen formulier. U kunt ook de het geheel van alfabetten willekeurig. Een patch van teddybeer of pop print maakt een perfecte baby deken.
Vermijd het gebruik van toetsen, snaren of verwijderbare onderdelen over. Deze items kunnen tot verstikking leiden als het kind plaatst het in zijn / haar mond. Nu, indien vraag ik u, hoe een baby deken maken?, Ben ik zeker uw verbeelding en creativiteit zal een werkelijk uniek stuk aan die kostbare momenten koester je hele leven maken.

No comments:

Post a Comment