Sunday 11 December 2011

Antieke Jewelry

De titel van roman Paul Scott, De parel in de kroon, in de periode van de Britse overheersing in India, is afgeleid uit een allegorische schilderij van koningin Victoria, zittend vorstelijk op de troon van India, en het ontvangen van de Koh-I-Noor , was dat de grootste diamant ter wereld beschouwd keer, als eerbetoon, wat neerkomt op India zelf. De diamant werd later geplaatst in de kroon van koningin Elizabeth, en is nog steeds deel uit van de Britse kroon sieraden, die wordt gedragen bij formele gelegenheden.
Sieraden is een favoriete vorm van opschik sinds mensenheugenis. Er aanwijzingen zijn, bijvoorbeeld van de vaardigheid die de Grieken en Etrusken weergegeven in de edele metalen werkten ze aan. In feite zijn de meeste van de moderne sieraden die wordt gemaakt vandaag nog kopie het ontwerp van such antieke sieraden. Ook de Romeinen al een grote voorliefde voor sieraden en droeg hij vrij, net als de Victorianen.
De stukken van antieke sieraden die voorhanden zijn dagen zijn tijdloze klassiekers die nooit uit te gaan van mode. Met hun fijne gratie en ongrijpbare charme, ze herinneren ons aan een vervlogen tijdperk. Sieraden wordt beschouwd als antieke als het is gemaakt in de jaren 1900 of eerder. Doordrenkt met een uniek karakter, tonen onmiskenbaar vakmanschap, en vaak omringd door een grillige uitstraling, antieke juwelen onderscheidt zich van alle andere sieraden, ongeacht hoe mooi of duur kan worden. Antieke sieraden, in feite, is meestal gewaardeerd voor de klassieke ingetogen elegantie die inherent is aan hun styling en design.
Bijvoorbeeld het begin van de eeuw - 1890 tot 1910 - was een tijdperk van grote innovatie en verandering. Na ongeveer 65 jaar het bewind van koningin Victoria, zelfs de Victorianen, die hield van traditie, waren klaar voor nieuwe dingen, en op het gebied van sieraden, dit streven voor de nieuwheid gaf aanleiding tot twee zeer mooie en zeer verschillende scholen van sieraden ontwerpen - Art Nouveau en Edwardiaanse.
Art Nouveau, bijvoorbeeld, onderzocht de wereld van de fantasie en de natuur. De top juweliers van die tijd - Karl Faberge, Georges Fouquet, Rene Lalique, en Louis Comfort Tiffany - ontworpen uitzonderlijk mooie en originele sieraden geïnspireerd door mythologische en natuurlijke thema's. De gemeenschappelijke motieven waren mythische beesten, libellen, exotische bloemen, en betoverde damsels temidden sinuously winding, wijn-achtige klimplanten.
These juweliers ook uitgeprobeerd nieuwe materialen als edelstenen. Hoorn, schildpad, demantoid granaten, maanstenen, barokke parels en prachtige emailleren werden opgenomen in het palet van de Art Nouveau juweliers. De intrinsieke waarde van de materialen maakte niet uit, eerder lag de nadruk op de schoonheid en de originaliteit van de sieraden creëerden ze.
Terwijl de avant-garde ontwikkelde de stijl van de Art Nouveau, Edwardiaanse sieraden was een weerspiegeling van de elegante en verfijnde smaak van de gegoede Amerikaanse industriëlen en Engels aristocratie. Edwardiaanse sieraden wordt gekenmerkt door koele elegantie en luchtig lichtheid.
Hun favoriete metaal werd platina, die ze bewerkt tot lacy delicate creaties, die werden ingesteld met briljant gesneden, fonkelende diamanten. Sommige van deze stukken van sieraden hebben ook gekleurde edelstenen zoals zwart opals uit Australië, pastel blauwe saffieren uit Montana, evenals natuurlijke parels. In de beste tijd van koning Edward sieraden, deze prachtige edelstenen lijken te zweven in een kanten firmament van platina.
From Edwardian broches met vloeiende bladeren en ranken van platina bezet met diamanten, elegante Victoriaanse gouden armbanden, ingewikkeld gemaakt zwaard omgaat, email ingelegde gespen en hangers, om gegraveerd art deco medaillons ontworpen met concentrische ringen van wit en blauw glazuur. dit soort sieraden niet kan worden afgekocht de teller van zomaar een sieraden winkel of warenhuis. Het is meestal verkrijgbaar via exclusieve boetieks, antiek dealer winkels, groot veilinghuizen, en niche show rooms, die in feite zijn de betrouwbare bronnen antieke sieraden te kopen.
Hoewel deze sieraden is ook beschikbaar in andere winkels en op websites online, is het best om voorzichtigheid te betrachten bij het kopen van deze bronnen, omdat de originaliteit van de stukken kan worden verdacht. Trouwens, kan je uiteindelijk het betalen van een exorbitante prijs voor een sieraad dat niet mag worden zoveel waard. Tenzij je geïnformeerd zijn en over een getraind oog, kan het moeilijk zijn te sorteren op de authentiek vanaf de nep.
Meestal wordt antieke juwelen Ook doorgegeven van de ene generatie op de volgende en hoort bij familie heirlooms. Vele stukken van antieke sieraden zijn collector's items en vandaar zijn vrij duur.
Het dragen van een simpel stukje antieke sieraden is het vermogen van kredietverlening een verfijnde beroep op je hele persoonlijkheid. Een van de beste aspecten van de antieke sieraden is de waardering van hun waarde in de tijd, vandaar dat zij daadwerkelijk kunnen blijken te zijn goede beleggingen. Echter, de belangrijkste reden om een ​​stuk van deze sieraden is de intrinsieke eigen vreugde dat ze bezield.
Het woord 'sieraden' zelf, of liever 'juweel', betekent vreugde, want sieraden heeft geen enkele praktische reden voor de oprichting ervan - met uitzondering van de schoonheid en de vreugde die het brengt in ons leven. Edele metalen en edelstenen zijn niet sieraden tot de vaardige handen van de juwelier zet het leven in hen.

No comments:

Post a Comment