Wednesday 21 December 2011

Huurder Screening

Bestaat er een ideaal woning? Je inzet is er! Maar, als een huiseigenaar, het vinden van dit type van een huurder kan heel uitdagend zijn. Een goede huurder zou betekenen goede rendementen.
Aan de andere kant heb je de andere soorten van de huurders - de slechte huurders. Heb je nagedacht over alle trauma veroorzaakt door een slechte huurder? Voor starters, zou een slechte huurder waarschijnlijk standaard op de maandelijkse betaling van de huur of zou gewoon niet betalen op de vaste datum elke maand.
Dus, als je zijn afhankelijk van de maandelijkse huur om uw uitgaven te dekken, dan is een slechte huurder zou echt slecht nieuws voor je. Dan zou die passen bij het wetsvoorstel? Normaal gesproken zou het huren van uw plaats uit aan een bedrijf uit te wissen dit probleem, aangezien de meeste bedrijven de neiging om hun verbintenissen na te komen, vooral als het gaat om een ​​gerenommeerd bedrijf. De tweede duim-regel als het gaat om het kiezen van een huurder is het selecteren van iemand die werkt in een van die grotere, gevestigde bedrijven - hij of zij zal waarschijnlijk een stabiel inkomen hebben en zal niet zo veel financiële problemen.
Zelfs als het geld is de grootste van al uw zorgen, net foto met een huurder die verknoeit je mooie huis door het boren van gaten in de muren of bederven de meubels en houtwerk dat je in met je zuurverdiende geld. Uw huis is de weerspiegeling van je persoonlijkheid en je zou het zeker wilt dat uw huurder zorg te dragen voor het te nemen. Zo is, zal je waarschijnlijk iemand die gewoon schadelijk voor uw huis te vinden. Hoe kan ik een dergelijke huurder te halen? Zou een gezin met een paar kleine kinderen doen? Of zou de kinderen ruïne van de muren met hun kleurpotloden en aquarellen? Het volgende is inderdaad een subjectief, maar een grote familie van de volwassenen zou in grote lijnen een betere verzorging van uw huis - hoewel sommige volwassenen kan ook erg rommelig! Een andere nightmare dat de meeste huiseigenaren worden geconfronteerd is deze huurders die weigeren om het huis te verlaten.
Aangezien u cant uw huis leeg, het is altijd het beste om een ​​achtergrond controleren doen op de persoon die u wilt uw woning te huren is. Idealiter zou het je goed doen aan iemand die u kent of waarvan bekend is dat een vriend of familielid te vinden. Een andere goede optie is om uw huis te verhuren aan mensen die werkzaam zijn in overdraagbaar banen en die gewoon stellen hun wortels in de stad, en in uw huis!
Afgezien van deze tips, er zijn ook andere belangrijke tips om u te helpen tijdens uw huurder screening:, zorg ervoor dat u de papieren rond te - Opstellen van een huur agreement on legitimate stamp papier en zorg dat u alle voorwaarden schetsen voor het gebruik van uw woning. De overeenkomst mag echter duidelijk zijn over de vernieuwing opties, huurperiode, voorschot huur, kosten tegen de reparatie, schade en onderhoud van het pand. De overeenkomst moet worden ondertekend door de huurder als de verhuurder. , Gebruik een professionele screening service - registreren bij een vastgoed screening dienst zal u bespaart op al die tijd en moeite die het zou nemen om uw huis laten zien aan scores van potentiële huurders, of te bellen op regelmatige huurders aan de maandelijkse huurprijs te verzamelen. De makelaar of screening dienst zal dit voor je doen. ; Huurder Screening Diensten; Het hele proces van het vinden van de juiste huurwoning of huis kan variëren van ronduit hectisch tot bijna onmogelijk. Maar het had erger kunnen zijn: stel bevinding dat lang gezochte na herenhuis of appartement alleen te krijgen verworpen door de aspirant-verhuurder want je hebt een negatief rapport van een ver-off bedrijf dat nooit, zelfs als u wist dat ze bestonden. Klinkt als een nachtmerrie niet? Helaas, voor de meeste mensen wonen in de Verenigde Staten, het is echt.
De meeste verhuurders vandaag, in het bijzonder degenen die toezicht grote flatgebouwen zijn nu een beroep op huurder screening diensten en bureaus op de achtergrond controles uit te voeren op de potentiële huurders.
Deze diensten op hun beurt het verzamelen van informatie van politie vloeiblokken, gerechtelijke dossiers, kredietbureaus (huurder krediet screening), en vele andere bronnen te identificeren en enkel uit risicovolle huurders voordat ze echt hoofdpijn. Klinkt goed toch? Nu komen we bij de keerzijde.
Helaas, vanwege de manier waarop deze diensten verzamelen en opslaan van hun gegevens konden vele verantwoordelijke huurders ook worden gebrandmerkt als slechte huurders en dit doet zich voor als een ernstig nadeel in sommige van de krappe huurmarkt. Zoals geldt voor bijna alle aangelegenheden betreffende geld, aan een van de beste manieren om te bepalen of u de huurder onderzoekshandelingen op controleposten passeren of niet om te controleren op uw credit geschiedenis.
Huurder screening diensten verzamelen van informatie uit een verrassend groot aantal bronnen, met inbegrip van deelstaatregeringen, nutsbedrijven en zelfs de griffiers van rechter.
So, het inhuren van de diensten van een van deze bureaus is inderdaad de moeite waard uw tijd en geld. Het loont zeker om te doen uw huiswerk voordat u laat uw huis op te huren.

No comments:

Post a Comment