Saturday 24 December 2011

Hoe Meubelen Paint

Schilderen meubilair is een zeer eenvoudige huishoudelijke taak eigenlijk, en het kan helpen u bespaart een hoop geld. Gewoon het toevoegen van een laag of twee van de verf op uw meubels zal ze er weer als nieuw, en zal ze beter bestand tegen termieten en weer excessen. Dat bespaart u van het kopen van nieuwe meubels herhaaldelijk. En je kunt leren hoe je zelf ook meubels verf, er is geen behoefte om te bellen in de timmerman elke tijd en geld uitgeven.
Dit is een basis how-to guide op het schilderen van meubels. De volgende zijn de stappen die u moet volgen: -
# 1: Basis Voorzorgsmaatregelen en veiligheidsmaatregelen
Schilderen meubilair is een veilige baan voor het grootste deel, maar je moet bedenken dat zelf schilderen (en het lakken, verdunners, terpentine en primers) is niet brandbaar. Vandaar, moet u het verfwerk uit de buurt van open vuur, en te voorkomen dat rokers vlakbij de verf materialen. Een andere kwestie is van allergieën. Veel mensen zijn gevoelig voor de geur van verf. De geur van verf kan ook verergeren andere allergieën. Doe de schilderij job in een frisse kamer. Houd een krant of een disposable doek op de vloer, en vervolgens de meubels plaats op. Dit beschermt uw vloer lomp verfvlekken.
# 2: eerste voorbereidingen
Het eerste ding om te doen is om alle de accessoires zoals knoppen en bevestigingsmiddelen te verwijderen door het losdraaien van hen van het meubilair. Dan, als het meubilair komt uit elkaar (en als je kunt het gemakkelijk monteren achteraf), dan is het een goed idee om de delen te scheiden en afzonderlijk te schilderen. Bijvoorbeeld, met kabinet eenheden, kunt u alle deuren en planken en individueel verf elk van hen. Je zult waarschijnlijk schilderij op de vloer, en u zult het schilderen de ene kant en dan de andere. Kortom, een goed idee is om enkele palen op de vloer, waar u kunt het stuk van het meubilair te verheffen. Op deze manier zul je niet bederven de reeds geschilderde eerste laag als je het op een na te doen.
Na de Oppervlakten uit elkaar, leg ze op de grond een voor een tijd. Met de hulp van schuurpapier, goed wrijven elk oppervlak. Hiermee verwijdert u de oudere verf, en het oppervlak zeer glad te maken van de verflagen te maken. Zorg ervoor dat door stofzuigen de oppervlakte, die elke verborgen deeltjes te verwijderen uit het.
# 3: aanbrengen van de primer
De primer is de voorbehandeling dat gedaan wordt op het oppervlak voordat de eigenlijke verf wordt toegepast. De primer zorgt ervoor dat de verflaag correct zullen hechten met het oppervlak. Primers worden aangebracht ofwel met een borstel of met een spray schilder. U moet ervoor zorgen dat de primer elk deel van het oppervlak bestrijkt. Wachten op een paar uur (zoals aangegeven op de primer kan) om deze volledig droog is. Zonder de primer drogen, zal de verf niet goed vast te houden.
# 4: Toepassing van de verflagen
Als de primer droog is, kunt u nadenken over het starten van de eigenlijke schilderij. Het is beter om stok met de aangepaste kleuren reeds beschikbare met de fabrikant, of u kunt een paar kleuren blend om je eigen combinaties krijgen. Maar wees er zeker van voldoende kwaliteit mix in een keer alleen, want zodra je aangepaste schaduw voorbij is, zal het erg moeilijk om dezelfde kleur te krijgen.
Neem een ​​penseel, genieten van het goed en uniform met de verf en vervolgens uniform toe te passen op het oppervlak. U moet ervoor zorgen om te gaan in de richting van het woord graan, en nooit je penseelstreken te herhalen over hetzelfde gebied. Houd de penseelstreken volledige en eenrichtingsverkeer.
Wanneer u klaar bent, laat de verf drogen. Het duurt misschien een paar uur. Als het is perfect droog, herhaal dan de procedure voor een tweede laag verf. Een tweede laag is essentieel voor een gladde afwerking te krijgen.
Dit is het einde van uw schilderij werk, maar dan heb je de meubels laat gedurende enkele uren (beter als je laat het 's nachts). Als dat gedaan is, Maak alle de armaturen en monteer de meubels op de juiste wijze. Dat is het, je hebt waarschijnlijk bespaarde veel geld hier.

No comments:

Post a Comment