Monday 26 December 2011

African American Hair Vlechten Stijlen

'Stevie Wonder' handelsmerk hen, 'Sexy Eyes' zangeres 'Whigfield' hen pronkte op een 'Saturday Night' en 'Alicia Keys' inspireerde velen om haar weg te gaan! We praten over haar vlechten dat een sterke greep op de mensen hebben, ondanks de steeds veranderende trends in kapsels.
Afro-Amerikaanse haarvlechtkunst stijlen hebben hun positie op de top Zillion hoofden, jong en oud. Dus wat is het over haar vlechten dat mensen telkens weer boeit?
In tegenstelling tot populair geloof, is de verspreiding van veel Afro-Amerikaanse haarvlechtkunst stijlen zijn te wijten aan het feit dat ze makkelijk te onderhouden. Een beetje omslachtig als je daadwerkelijk krijgt het gedaan, eenmaal uitgevoerd, het bespaart u de frequente bezoeken aan uw salon voor de hele maand!
Noch de duur, noch de structuur van het haar zaken als je je haar vlecht. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van stijlen om uw gezicht te snijden pak. Laag op onderhoud, kan deze stijl verder worden verbeterd door de samenvoeging van kunsthaar met uw sloten.
Johnny Depp gaf vlechten van een nieuwe 'twist', toen hij starred in de super hit film, 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest', door pronken zijn gevlochten sik. 'Captain Jack Sparrow' zorgvuldig geplande look gecreëerd voor heel wat beroering onder degenen die de mode volgen als een religie!
Populair, niet alleen met Afro-Amerikaanse mannen en vrouwen, haar-vlechten stijlen zijn uitgegroeid tot een enorme woede en zijn alomtegenwoordig onder mensen die behoren tot andere gemeenschappen. Eenvoudig te beheren op een dagelijkse basis, hun haar vlechten stijlen begeven een stap vóór op de traditionele cornrow soort.
Voel je de drang om die vlechten plait? Hier is een kijkje bij enkele van de meest voorkomende en populaire Afrikaanse Amerikaanse haarvlechtkunst stijlen:
Cornrows:; Een van de oudste en meest trendy vormen van haar vlechten, cornrows hebben altijd een tijdloze en modieuze uitstraling. Haar is strak gevlochten om de hoofdhuid in rechte of geometrische lijnen. Spanning op de draden moet zo gelijkmatig evenwichtig mogelijk zijn. Eenmaal gedaan, ervoor zorgen dat u geeft veel aandacht aan je hoofdhuid om fantastische cornrows hebben! Gebruik een haarnetje wanneer u het nodig om het een wassen en voor het slapengaan, wikkel het met een sjaal om je haar te voorkomen van het krijgen van kroeshaar. Grofgetande kammen, zachte shampoos en conditioners eiwitrijke helpen om uw haar te vlechten cornrow te behouden voor de langst mogelijke duur.
Micro Vlechten (ook bekend als Pixie Vlechten):; Deze veelzijdige en eenvoudig formulieren van haar vlechten staan ​​ook bekend als de 'onzichtbare vlechten'. Als je draagt ​​je haar lange, zorgen voor je een veel gewicht niet aan toe te voegen door micro vlechten, wat kan resulteren in haarbreuk. Micro vlechten Laat uw haar te worden natuurlijk als ze kunnen ook worden gestructureerd in een nette en professionele uitstraling. Een elegante vorm, zijn deze opgebouwd uit kleine, delicate vlechten die kunnen worden gekruld voor degenen die bereid verder te gaan dan de vlakte oude micro! DOEN raadpleeg een professionele voordat je gaat in voor deze kijken voor het niet goed met droog of broos haar. Een katoenen doek kan gebruikt worden om de haren vlechten 's nachts, te dekken om overtollige olie secretie absorberen.
Box vlechten:; Indien goed onderhouden, kan boksen vlechten duren enkele weken. Deze bestaan ​​uit drie of vier strengen vlechten. Een paar te steken op de top van de ander. In tegenstelling tot andere stijlen van vlechten, vak haren vlechten vereisen twee kappers voor de gehele procedure, die ook kan een beetje tijd in beslag. Het wachten zou zeker de moeite waard zijn, als met box vlechtjes moet men uiterst voorzichtig op het bedrag van de spanning wordt gebracht op uw sloten.
Afgezien van deze vindt men een ruime gemodificeerde rassen van haarvlechtkunst stijlen: Godin Vlechten, Bantu Knots, Fishtail Vlechten, Boom Vlechten, Senegalese Twist, Afrikaanse Twist enz., zijn sommigen van hen, een paar te noemen. Krijg je een stylist met de juiste hoeveelheid expertise en gewoon aan de slag!
Zorg voor je haar, post haren vlechten:
Olie je hoofdhuid zachtjes, ten minste eenmaal per week; chemisch behandeld haar moet idealiter worden gevlochten slechts na overleg met een professional; Vermijd het gebruik van zware conditioners; Zorg voor een gezond voedingspatroon; Drive stress weg van een oefening routine je liefde; hebben genoeg water; Aan het einde van je haar vlechten, alles wat je nodig hebt is een incidenteel bezoek aan uw salon, te houden in goede conditie. En gewoon kus afscheid van deze bad hair days!

No comments:

Post a Comment