Thursday 22 December 2011

Wallpaper Installatie: Hoe Mural Wallpaper Hang

Mural achtergrond kan verbouwen je woonkamer, eetkamer, badkamer, etc. en kan een geweldige verandering in het uiterlijk van je kamer te brengen. Als je niet zeker bent over hoe mural wallpaper te hangen, is het beter om te beginnen met een kleine kamer en door opknoping goedkoop behang. Als blijkt, goed uit kunt u experimenteren met een grotere kamer en duurder wallpapers. Wallpapers zijn een van de manier om de muren te decoreren.
Pre-pated wallpapers zijn ook een goede optie. Voor pre-pated wallpapers, trigger off de lijm met de hulp van lauw water. Dompel het papier in water gedurende 10 minuten. Dit zal toelaten het papier volledig uit te breiden. Haal hem uit het water en plaats hem op de tafel voor bepaalde tijd. Indien de wallpaper is niet toegestaan ​​volledig vouwen voordat plakt op de muur, dan zijn er kans dat het misschien uitbreiden op de muur die aanleiding zullen geven tot blaren. Deze blaasjes zijn moeilijk te verwijderen nadat het behang op de muur.
Tips voor behang Installatie; Voordat plakken van het behang, uitrollen. Dit zal u helpen om te controleren of er elke kleur gebreken op papier en ook zal het krullen het papier naar buiten. ; Alle rollen moeten van dezelfde rol of kleurstof veel, anders zal het niet goed uitzien. ; Voordat plakken het behang op de muur, zal je het snijden. Terwijl snijden, zorg ervoor dat u geen overheersende design cut. Als het klaar is, kan dan het ontwerp gesneden worden. ; Het behang moet 1 centimeter boven de behuizing zijn. Heffen, terwijl het traceren van de loodlijn, moet worden 1 / 16 inch uit de buurt van waar je eigenlijk wilt de achtergrond plaats. De naad mag niet worden geplaatst op de loodlijn. ; Gebruik geen wit krijt als het misschien geworden prominent merkbaar. ; Stappen naar Hang Mural behang; de muur die je gekozen hebt om de muurschildering wallpaper te hangen moeten niet zo bestaat uit licht schakelaars of sommige winkels dat het de doorstroming van de muurschildering te verstoren. ; De wand moet vrij zijn van elke vorm van stof, vuil of olie die de opknoping van muurschildering wallpaper zal beïnvloeden. Voor reiniging de muur, kunt u gebruik een mix van water en azijn. ; Rol het behang en controle van alle stukken. ; Markeer het punt van waar je naartoe gaat om te beginnen opknoping de muurschildering. Merk een lijn met de hulp van schietlood lijn of een rechte rand liniaal. ; Leg een deel op een vlakke ondergrond. Betrekking op het gehele paneel met een dikke laag lijm. Breng het gelijkmatig over het hele dashboard, inclusief de randen. ; Plaats het paneel op de muur langs de lijn die reeds overeenkomstig gemarkeerd. Nadat u het langzaam ontrafelen zorg ervoor dat het papier niet scheurt. ; Met een doek of je handen, gladstrijken de bubbels in een zachte manier. ; Herhaal stappen 5 tot 7 voor alle panelen. ; Laat de papers grondig drogen. En met deze, heb je succesvol afgerond je wallpaper installatie. ; U kunt kiezen wallpaper van je favoriete kleur en thema. Met uw favoriete wallpaper, kunt u uw kamer een betere plaats om te verblijven. Hopelijk is het artikel hierboven moet goedkeuring gehecht aan de twijfel over 'hoe muurschildering wallpaper te hangen?'.

No comments:

Post a Comment