Wednesday, 28 December 2011

Modulaire Home Prijzen

Modulaire Plannen van het Huis; Het Chalet ontwerpen hebben een schilderachtig exterieurs, grote glasvlakken en dramatische rooflines. Deze zijn perfect voor een array van omgeving eruit waterkant locaties, beboste gebieden en de bergen instellingen. Er zijn verschillende huisplannen zoals Clifton, Ocean View, Deercroft, Mount Airy en Timberlake. In de Split level woningen is er een flexibiliteit van vier aparte woon-niveaus en in-line of traditionele rooflines. Beach Haven, Glenn Haven en spar Haven zijn de verschillende huisplannen. Het twee verdiepingen tellende selectie is een grote verscheidenheid aan stijlen en lay-outs die kunnen worden traditionele of koloniale of hedendaags. Het twee verdiepingen tellende huizen hebben de mogelijkheid om interieurs en exterieurs voor elk wat wils en voeg garages en dekte. De verschillende plattegronden zijn ouderling, Hickory, Juniper, Magnolia, Mulberry, Sycamore, Shearwood, North Hampton, Hartford, Dutchess, Montgomery, Glen Manor, Laurelton, Rosedale en Lansdale. Ranch huisplannen zijn van uiteenlopende types als Ashwood, Kastanje, Dogwood, Hemlock, Locust, Redwood, Spar, Laurel, Crestview and Fairview. Cape Vloer van het huis de plannen zijn van verschillende types zoals Cape Carolina, Cape Romain, Cape Charles, Cape Rose, Cape Cod, Roanoke, Fredericksburg en Cape View.
Modulaire Home Prijzen; Modulaire huizen kostprijs twintig tot veertig-procent mindere dan site-gebouwde huizen. De kostenbesparingen komen in arbeid en materialen. De prijzen van modulaire huizen zijn tussen stacaravans, die laagste en site-gebouwde huizen die hoogste zijn. Fabrikanten van modulaire huizen leveren goede kwaliteit tegen lage kosten. Een aankoop afdeling biedt voor alle grondstoffen en hulpstukken. Modulaire woningen krijgen de leningen tegen de laagste prijzen en optimale voorwaarden. De kosten van een modulair huis verandert volgens de bouwkavel en de grootte en stijl van het huis. Zoals op februari 2007, de verschillende aanpassing van de prijzen voor de verschillende aspecten zijn als volgt: Site engineering die graven test putten, ontwerp septische plan houdt en legt plan staat voor goedkeuring is ongeveer $ 1000. Graafwerk voor stichting, septische systeem gebouwd oprit, rang verstoorde gebieden en de verspreiding leem zijn $ 30.000 op een gemiddelde. Wel bevat boren en tot 400 ', installeren en pompdruk tank en brengen waterleiding naar de kelder is bijna $ 7500. Electrical aansluitmethode omvat installeren 200 Ampere panel en aansluitmethode elektrische systeem dienstberichten is $ 3000. Bouwen aan vergunningen die onder de aanschaf van een bouwvergunning van de stad kost 500 dollar. Stichting of kelder die formulieren sets, giet fundamenten en de muren en giet kelderverdiepingen wordt gewaardeerd op $ 10000. Afvoerbuizen of aansluitingen Verwarming wordt geschat op $ 12000. Dit omvat aansluiting gas of olie gestookte ketel en aansluiting all sanitair en verwarming lijnen. 3000 dollar is de kostprijs van Binnenlandse button-up die installatie van binnendeuren over huwelijk muren omvat, gebouw keldertrap en touch-up gipsplaat. Dekken of portieken is ook $ 3000. Landscaping kost $ 1000. Installatie van wandelingen, plant gras en struiken zijn de verschillende items.
Modulair huis ontwerpen; Er zijn verschillende modulair huis ontwerpen zoals eengezinswoningen, appartementen, kantoren en commerciële gebouwen. Er zijn meer dan 8000 woningen op maat ontworpen en commerciële structuren. De verschillende ontwerpen zijn onderverdeeld in de volgende reeks: Executive, presidents-, Atlantische Oceaan, Vrijheid en Vakantie. Elk van deze zijn verder onderverdeeld in subtypen. Bijvoorbeeld, is Executive Series bestaat uit Victoriaans, Two, Gambrel, Cape Cod en Ranch. De Presidential Series heeft Twee Story type. De sub-types zijn:; Lincoln, Washington; Adams; Jefferson
Atlantic Series bestaat uit twee Story, Gambrel, Cape Cod, Split level, Bi-level en Ranch. Liberty serie is twee verdiepingen en bevat verschillende categorieën, zoals:; Patrick Henry, John Hancock; Grondwet II; Ben Franklin; grondwet; Onafhankelijkheid; De Vakantie series sub-types zijn:; Hampton: Rock Harbor; Oak Harbor; Adirondack, Blue Ridge; Pocono; De grootte en de veelzijdigheid van de productie faciliteiten in staat stelt om het bouwen van een sterk aangepaste en economische modulaire gebouwen en systemen gebouwde huizen. De eeuwige jacht naar nieuwe materialen, technologieën en fabricagetechnieken toont de betrokkenheid bij de klanten te voorzien van de optimale output.

No comments:

Post a Comment