Thursday 8 December 2011

Indoor Kruidentuin Layout

Voor duizenden jaren hebben mensen gebruikte kruiden op de volgende manieren:; te beschermen tegen ziektekiemen, om te genezen; als parfums; De smaak eten, als een ontsmettingsmiddel; als valuta, verse geneeskrachtige planten en kruiden worden ingekocht op drie manieren. Ze kunnen worden gekocht bij andere tuinders en heide levensmiddelenwinkels, kunnen ze worden verzameld in het wild of ze kunnen worden gekweekt in een persoonlijke tuin. De beste tijd om kruiden te verzamelen is halverwege de middag, als de planten zijn op hun hoogtepunt van de activiteit in deze tijd.
Indoor Kruidentuin
Indoor kruidentuinen zijn voor diegenen die geen plaats hebben of gewoon snakken worden omgeven door veel groen het hele jaar lang. Deze tuinen kan transformeren een oude en saaie kamer in een levendige leefruimte. Deze kamerplanten zijn bewezen te reinigen en te lucht te klaren in het appartement of huis. Die installaties vereist een engagement op het gebied van drenken en voederen, maar ze zijn ook een front-line tegen allergenen en stof.
Het overdekte tuin kit is een zegen voor iedereen die graag een indoor kruidentuin hebben, maar nieuw is het idee. Het heeft alle nodige tools om je slag en past gemakkelijk op een vensterbank. Het enige wat je nodig hebt om toe te voegen aan de kit is water!
Indoor Kruidentuin Layout
Als u heel weinig ruimte in huis, kunt u gebruik maken van de keuken richel voor container binnentuinen. Een zuiden of westen venster zou goed zijn. Een kruidentuin moet gepland worden volgens de kruiden die je zou willen groeien. Als je eenmaal hebt nagedacht over dit, kunt u experimenteren met kleuren en soorten. Hoewel het gebied te selecteren om een ​​kruidentuin is het belangrijk om rekening te houden met drainage voorwaarden.
U dient ook te controleren op de hoogte, loof en ruimte van verschillende kruiden voordat u uw kruidentuin design op zijn plaats. Terwijl de beslissing over het bed houden de beperkte ruimte in het achterhoofd. De kruidentuin moet ook gemakkelijk toegankelijk. Ten slotte, een plan de kruidentuin ontwerp gebaseerd op de hoogte van de kruiden, en hoe de kruiden elkaar aanvullen.
De terminologie van Kruiden
Infuus: Deze term wordt gebruikt ter aanduiding van het proces waaraan kruiden zijn doordrenkt in kokend water worden gedronken als thee.
Afkooksel: Dit verwijst naar het proces waarin de gedroogde kruiden worden gestoofd in heet water.
Herbal zalf: Deze term verwijst naar het proces in wanneer kruiden worden gecombineerd met andere ingrediënten en gemaakt in een crème.
Herbal Compress: Deze term wordt gebruikt om te verwijzen om het proces waarin een gaas of een doek doordrenkt is met een infusie of afkooksel en verpakt als extern toegepast.
Herbal Wash: Deze term wordt gebruikt voor het proces waarin kruiden zijn toegevoegd aan het water en worden gebruikt om te genezen en extern reinigen.
Tips
Dat zijn de dingen die moeten worden bewaard in het achterhoofd tijdens het werken met kruiden voor medicinale doeleinden of voedsel. ; Vergeet niet dat u persoonlijk kunt de kruiden die je gebruikt identificeren. Dit helpt ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. ; Bij het voorbereiden van een infusie of afkooksel, gebruik dan alleen glas of porselein voor kookgerei en mengkommen. ; Tijdens de voorbereiding kruiden voor opslag, plaats ze in een luchtdichte container en bewaar op een koele plaats. Niet in de koelkast de kruiden. Heffen, terwijl het maken van bereidingen en recepten, vasthouden aan de aanbevolen dosering. Overmatig gebruik van kruiden kan verslaan het doel waarvoor u ze te gebruiken. De meest heilzame kruiden kunnen ook giftig zijn indien u te veel gebruikt.

No comments:

Post a Comment