Tuesday 20 December 2011

Snel Homemade Remedies van de Acne

Jeugd is de gouden periode van het leven van een persoon. Mensen worden verondersteld om op hun best uitzien tijdens hun jaren van de jeugd. Helaas, voor sommige mensen, die jaren vaak overschaduwd met acne uitbraak. Cosmetic acne behandelingen zijn behoorlijk prijzig, dus iedereen kan het zich niet veroorloven hen. Ook, indien iets mis gaat tijdens de behandeling, kan de voorwaarde van acne uitbraak verergeren. Als u echter zoek bent naar een quick fix voor acne, kunnen bepaalde natuurlijke home remedies voor acne u helpen.
Snelle Homemade Acne Remedies; Homemade acne remedies zijn vrij makkelijk te maken en de ingrediënten zijn beschikbaar in uw keuken of zelfs in uw EHBO box. Volg deze eenvoudige en snelle home remedies om zich te ontdoen van acne.
# 1. Oatmeal Acne Homemade Mask; Grind een handvol ongekookte havermout tot een fijn poeder. Houden gieten wat warm water, totdat een goed gemengd pasta gevormd. Voeg een snuifje lavendel of kamille aan. Van toepassing op de acne getroffen gebied en laat het gedurende 15-20 minuten drogen. Afspoelen met koud water.
# 2. Yoghurt en Oatmeal; Yogurt voor het behandelen acne is in gebruik sinds leeftijden. Meng 2 theelepels yoghurt met 3 tl havermout poeder. Voeg 2 tl tomatensap en 2 tl puree komkommer aan het mengsel. Breng een kleine hoeveelheid aloë-gel aan het mengsel en meng het goed. Toepassing op de huid gedurende 15 minuten voordat wassen off met water.
# 3. Honing en Apple Facial Mask; Appelen zijn zeer effectief in behandelen van acne vanwege zijn antioxiderende eigenschappen. Maar kan handappels helpen acne verwijderen? Waarschijnlijk niet. Zou Apple te worden toegepast op de huid als u een remedie voor acne. Meng 2 theelepels honing tot pulp van een appel en toe te passen op uw huid. Laten drogen voor ten minste 15-20 minuten voordat je afspoelen met warm water.
Kruiden voor Acne; Bepaalde kruiden, die gemakkelijk beschikbaar zijn in uw keuken bekend therapeutische toepassingen hebben in behandelen acne. ; Tea tree olie voor behandeling van acne is een goede remedie voor zelfgemaakte acne. Het is een essentiële olie die plaatselijk wordt toegepast in verdunde vorm. ; Kook 2-3 theezakjes en voeg een paar gedroogde blaadjes basilicum in. Breng de oplossing op de getroffen regio met een katoenen bal. ; Crush Enkele verse muntblaadjes en toe te passen elke avond voor het uitbreken van acne te verminderen. ; Vorm een ​​pasta van neem bladeren en een snuifje van kurkuma toe te voegen. Toepassing op de acne om hun zichtbaarheid verminderen; Aloë Vera fungeert als een goede cleanser, vandaar de pulp uittreksel uit een vers aloë blad en op de huid toepassing. ; Generaal Homemade remedies voor Acne Behandeling; U kunt proberen afschilferings de huid met havermout en epsom zouten voor acne reductie. ; Visine oogdruppels zijn effectief in verminderen de roodheid veroorzaakt als gevolg acne. ; Vitaminen die effectief zijn voor acne verwijdering omvatten vitamine B5, A en C.; Gebruik van zuiveringszout, toverhazelaar en aluin voor acne behandeling zijn ook vaak voor. ; Crush sommige aspirine of Neosporin tabletten en meng het in water tot een pastavorm. Toepassing deze pasta nachts en afwassen in de ochtend. De anti-bacteriele eigenschappen van die medicijnen helpen strijd tegen acne. ; Tandpasta is de populairste quick fix voor acne. Dep een kleine hoeveelheid tandpasta s nachts, om de zichtbaarheid van acne verminderen. ; De bovengenoemde snelle zelfgemaakte acne remedies kan alleen geven u een tijdelijke verlichting van acne uitbraak. Zij moeten niet worden gebruikt voor therapeutische toepassingen voor de behandeling van acne. Bovendien volg een gezond dieet voor acne preventie. Vergeet niet, acne is een huidziekte en moeten worden behandeld met een soortgelijke aard van ernst als voor elke andere ziekte.

No comments:

Post a Comment