Tuesday 27 December 2011

Stucwerk Installatie: Hoe Stucco Buiten installeren

Sinds eeuwen is stucwerk is een populair bouwmateriaal op grond van zijn veelzijdigheid. Wanneer toegepast op de buitenmuren, het helpt om de structuur sterk. Dit op zijn beurt zal haar duurzaamheid. De belangrijkste onderdelen van stucwerk zijn zand, cement, kalk en het water. Deze componenten van stucwerk maakt het een brandveilig en water-bestendig materiaal. Het blijft onaangetast door schimmel en meeldauw en dus in staat om bescherming tegen verschillende types weersomstandigheden. Het niet veel kost u en heeft een zeer lage onderhoudskosten.
De voorbereiding van de Muur
Check out voor de gaten en scheuren aan de buitenkant van het huis. Als ze eenmaal zijn geïdentificeerd, de nodige maatregelen om ze te repareren. De buitenmuren van een gebouw wordt onderworpen aan een veel slijtage. Alle elementen als oud vuil, roet oude verf en schimmel moeten worden verwijderd uit het oppervlak. Het recht methode van het schoonmaken van de buitenmuren is power-wassen. Indien de wanden worden verwaarloosd voor een lange duur, dan moet zandstralen worden gedaan om ze te reinigen. If de muur waarop stucwerk wordt geïnstalleerd is vervaardigd van beton of sintelstenen of baksteen, een jas van concrete bindmiddel dient te worden aangebracht op de muur eerst. In het geval het is een houten wand, bitumineuze dakbedekking dient te worden vastgesteld op en een metalen gaas is gespijkerd over.
Toepassing van de eerste laag van stucwerk
Fix twee stroken van dikke houten latten aan de bovenkant en onderkant van de muur. Het zal helpen bij de voorbereiding van het oppervlak van uniforme dikte wanneer je de stuc te vlakken. Het is altijd raadzaam om stucwerk van toepassing op een vochtig oppervlak van de muur. So, spray wat water op de muur voordat je het stucwerk basis toe te passen. Zowel cement en kalk bijtende stoffen en dus wanneer bediening daarvan, handen worden bedekt met handschoenen also oogbescherming.
Start de toepassing van de onderkant van de muur, naar boven. Breng de eerste laag van stucwerk op de muur met behulp van een troffel. De vacht moet gelijkmatig worden gespreid over het gehele oppervlak van de muur met een consistente dikte van 3 / 8 inch. Put voldoende druk met de troffel, zodat het stucwerk krijgt in het oneffen oppervlakken van de muur. Zorg echter wel dat je niet overdreven spaan het stucwerk als het kan aanleiding geven tot bonding problemen in de toekomst.
Wacht enkele minuten en toen het stucwerk nog nat is, start de nivellering werk. U kunt gebruik maken van metaal of hout rei voor dit doel. Leg de liniaal op het hout regelwerk en sleep hem over de muur met een up-en neergaande beweging, zodat alle overtollige materialen van het oppervlak worden verwijderd. Als je ziet deuken in het stucwerk oppervlak, vul het op en niveau weer. Wanneer de nivellering is voltooid, nemen zowel de houten latten voorzichtig te verwijderen zonder het maken van eventuele schade aan het stucwerk.
Waardoor de Finishing Touch
Als de stuc iets is uitgehard, is het tijd om de oppervlakte drijven. Neem een ​​metselaar's vlotter en verplaats het over de muur in een cirkelvormige beweging. Dit wordt gedaan om de mogelijkheid van enige vorm van krimp of scheuren die meestal optreedt wanneer het stucwerk opdroogt verminderen. Laten drogen bijna twee dagen en houden beregening wat water op nu en dan te houden licht vochtig. Na twee dagen, van toepassing de afwerklaag van stucwerk op dezelfde manier als u de eerste laag. Deze keer houdt de vacht zo dun 1 / 8 inch. Indien u dat wenst, kunt u een aantal textuur toe te voegen aan de stuc. Een makkelijke manier om de textuur van een ruwe, maar uniform oppervlak is door wrijven de afwerklaag met een borstel. Het duurt bijna 6-7 weken om het stucwerk grondig te genezen. Na het stucwerk is uitgehard, kan het schilderen worden gedaan op, maar de verf dient degene die zijn bedoeld voor beton.
Nu dat je weet hoe je stucwerk exterior te installeren kun je beginnen te doen en het uiterlijk van uw huis. Houd er rekening mee dat u de instructies stucwerk hier gegeven, volgen het soort afwerking te krijgen die u mag verwachten van de professionals.

No comments:

Post a Comment