Tuesday 6 December 2011

Cassetteplafond Design

De kamers van het huis was geschilderd in een assortiment van pastel kleuren die het gereflecteerde licht als het scheen door het prachtige vitrage that bewogen als de wind blies in de kamer door het raam. Plotseling, Kirti voelde een druppel water op haar gezicht, stond ze met een start en keek omhoog naar het plafond en daar was het, alsof schreeuwt om opgemerkt te worden!
Cassetteplafonds - Wat zijn ze?
Plafonds die zijn ingesteld met polygonale of vierkante panelen die gewoonlijk verbeterd met decoratieve motieven worden aangeduid als verzonken plafonds. Deze plafonds kunnen worden ontworpen rekening houdend de kamer en smaak van de eigenaar. Eerder gebruikt in spelonken, thuiskantoren en bibliotheken, vandaag zijn deze plafonds hebben ook een plaats gevonden in andere kamers van het huis.
Wat zijn de voordelen geassocieerd met cassetteplafonds?
Apart van het feit dat dit plafond met veel oog-verheugend comfort toevoegt aan de kamer, het helpt ook om echo's en lawaai te verminderen door het absorberen van Open Geluid.
Cassetteplafond Design
Net als de meeste andere producten in de markt, kunt u ook kiezen voor een cassetteplafond ontwerp dat uw smaak overeenkomt. Als eenvoudige rooster ontwerpen niet zijn wat u zoekt, kun je dat versterken met een vleugje van verfraaiing. Lijstwerk, balken en hout kan ook worden geselecteerd op basis van de beschikbare ruimte in de kamer en natuurlijk het gevoel dat je het plafond ademen willen. Onder de beschikbare opties gieten, kunt u sier gieten of iets dat glad en gestroomlijnd. De Houtsoorten kunnen worden gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met een glanzend en gevernist of ruw en rustieke uitstraling. Als u wilt dat licht schijnen door je cassetteplafonds, kunt u kiezen muur scones, lampen of zelfs koofverlichting. Dus ga je gang en licht je kamer naar gelang je stemming!
Cassetteplafond Plannen
Als je hebt besloten om plafonds te installeren thuis kunt u uw eigen ontwerp plan behulp van diverse software tools die de gebruiker vriendelijk of u kunt ontmoeten professionals die zal u tonen het brede scala van ontwerpen beschikbaar en u ook helpen bij de installatie.
Do-It-Yourself cassetteplafond - Planning en Installatie
Ja, u kunt ontwerpen en installeren uw eigen plafond, hier is hoe:; Meet eerst de lengte en breedte van het plafond u van plan bent aan te werken. Zodra dat is gebeurd beslissen over het soort hout je wilt voor je cassetteplafond. ; Neem dan een vel ruitjespapier en teken een plein waar elke vierkante staat voor een inch. ; Zodra dat gebeurt Gebruik het vierkantje berekenen hoeveel balken wil je afgebouwd breedte en lengte uw plafond. ; Nu trekken de balken op de ruitjespapier ervoor te zorgen dat elke vierkante zelfs. Er ook voor zorgen dat je rekening hebben gehouden met de breedte van de balken bij het tekenen uw metingen. ; Zodra u alle bovenstaande stappen hebt gevolgd, notities maken op het bedrag van materialen die u nodig zult hebben. Dingen die je moet rekening houden met zijn - de lengte van elke boom, het bedrag van de vlekken en verf en het aantal schroeven. ; U bent nu klaar om te beginnen. Maak de balken door middel van 4 stukken hout, een voor de bodem, een ander voor de top en twee zijden. In het begin moet je alleen 3 stuks, van hout tot een open U-vormige doos te maken. Laat het onderste deel van de balk voor nu. ; Met behulp van de grafiek papier voor begeleiding, maken vormige genoeg U balken het voltooien van de cassetteplafond. ; Dat gebeurd, krijt uit uw plafond ervoor te zorgen dat de lijnen recht zijn. Nu volgt u de krijtlijnen en lijm de toppen van de U-vormige dozen aan het plafond. Maak deze stevig vast met 6-inch houtschroeven aan het plafond balken. ; Bevestig nu de bodems aan de U-vormige dozen. Gebruik lijm en 6-inch houtschroeven om dat te doen. , Met de balken in plaats die u kunt nu verder met het installeren van uw plafond tegel. Tip:
Bevestig fancy vormen aan de onderkant en bovenkant van de balken te creëren een elegante look!

No comments:

Post a Comment