Wednesday 14 December 2011

Old Time Radio Shows

Er was een tijd, niet al te lang geleden, toen Geschiedenissen net werden gemaakt van woorden, en het publiek moest roepen hoe de personages keek en wat de locaties waren als met hun mentale beelden. Tussen de jaren 1930 en 1950, radio programma's waren de belangrijkste bron van entertainment en het bijhouden van alles wat er in het land en het buitenland.
Deze oude tijd radio shows gaf de mensen een kans om gebruik maken van hun verbeelding om krijgen in de huid van de personages en geworden een deel van de ontvouwing plot. Een set van de oude tijd radioprogramma's dat gezinnen echt genoten waren de detective verhalen van Sherlock Holmes, die werden vaak zowel uitgezonden in Amerika en Engeland. Deze oude tijd radioprogramma's werden in het leven door de uitstekende acteurs die hun het uitvoeren van stemmen, zoals Basil Rathbone en Carlton Hobbs uitgeleend. Terwijl de fans van klassieke films zullen deze actoren spelen personages als Holmes herinneren in films, naar hen te luisteren in een oude tijd radio show is een geheel andere ervaring. De stem modulatie die deze actoren werkzaam op de radio kan opleveren voor het leven van een emotionele scène, of ontmoedigende schurken en prachtige heroines veel beter dan elk TV programma of film kan.
Een ander klassiek voorbeeld van een oude tijd radioprogramma dat een generatie de verbeelding gevangen was 'You Bet Your Life', die werd georganiseerd door Groucho Marx, met een aantal concurrerende vragen besprenkeld met veel humoristische conversatie. Hier is een voorbeeld:
Groucho: Mag ik kus je vrouw? ; Contestant: Dat zou moeten over mijn dode lichaam. ; Groucho: Heb het op jouw manier. Fenneman, krijgt het pistool!
Wanneer de deelnemers een vraag correct beantwoord, was een eend neergehaald en een kwakzalver geluid kon worden gehoord, dat vertelde de radiopubliek dat een deelnemer had een fortuin maakte. De prijzen kunnen onder iets dergelijks donuts en geld.
Dan is er waren comedy shows op de radio zoals "Abbott and Costello ', die vroeger een bron van grote entertainment. De 'Fibber McGee en Molly' programma, dat liep voor een lange tijd, de juiste 1935 tot 1953, hoger beroep ingesteld bij dat publiek, omdat het vol was van het runnen van grappen. De mensen luisteren naar het kan visualiseren de komedie in.
Een andere old time favorite gebruikt om een ​​radioprogramma dat Bob Hope moest worden. Hoewel er vele grote comedians mettertijd fantastische timing Bob Hope's en geestig comebacks maakte hem een ​​klasse apart. De informele vorm van zijn oude tijd radio shows liet zijn gasten deelnemen aan de scherts te nemen en de show zou worden bestrooid met buitengewoon grappige opmerkingen van ongeveer gegooid. De verscheidenheid toont gehost door komieken als Bob Hope zou ook zangers als Judy Garland en Bing Crosby, de prestaties van die gemaakt deze shows onbetaalbaar.
Mensen in die dagen wachtte vol ongeduld op hun wekelijkse dosis van favoriete programma's zoals The Schaduw, Suspense, de Jack Benny Show, The Life of Riley, Amos en Andy, en hun veel-geliefde entertainers zoals Danny Kaye, Jack Benny, Burns en Allen, Orson Welles, en zo verder.
In feite, een van de meest beruchte presentaties van een oude radio show was de uitzending van de 'War Of The Worlds' van Orson Welles in de late jaren 1930. Meant een speciaal programma voor Halloween, werd uitgezonden op 30 oktober. Gecreëerd als een nieuwsuitzending, gezinnen luisteren naar gedacht dat marsmannetjes waren geland op aarde en werden gedecimeerd grote delen van New York, toen de communicatie lijnen leek goed te gaan dood. Het effect dat het gemaakt wijdverbreide paniek, dat is een indicatie van de kracht en kwaliteit van dergelijke oude tijd radio shows gemaakt.
Er was een grote verscheidenheid in de genres van deze oude tijd radio shows, die mysteries, thrillers, klassiekers, comedy, enz. die zijn opgenomen
De technologie van vandaag is het geven van deze oude tijd radio shows nieuw leven door dvd's, cd's, podcasts en streaming audio. Veel mensen zijn opteren te luisteren naar en deze radioprogramma's verzamelen omdat ze vinden de ervaring van deelnemen in het theater van de geest grote pret. In tegenstelling tot elektronische spelletjes en tv, ze vereist dat zij hun eigen foto's. Daarnaast dient het ook als een leuke manier om een ​​deel van de geschiedenis van Amerika die een fascinerende periode uit de jaren 1930 tot het begin van 1950 ervaring.

No comments:

Post a Comment