Thursday 15 December 2011

Kerst Cactus

Kerstmis cactussen zijn heel anders dan de netelige xerophytic cactussen dat we zo goed kennen. In feite kan lidcactussen zeer mooie bloemen precies in de kersttijd, mits ze goed zijn verzorgd. Na een kerst cactus plant in volle bloei tijdens de feestdagen is een grote uitdaging op zich, maar het u beschikken over een goed bloeiende kerst cactus in uw huis als het seizoen komt, is het een van de meest vervullende dingen om te hebben.
De gemeenschappelijke klacht met kerst cactussen is dat ze niet bloeien wanneer dat wordt verwacht, dat wil zeggen tijdens de kerst-seizoen. Als dat is gebeurt met uw cactus, is dan iets fout gaat zeker. Hier bespreek ik een aantal van de meest voorkomende problemen die kunnen gebeuren met het onderhoud van een Kerst cactus plant.
Laten we eerst kennismaken met de kerst cactus plant. For de botanisch geneigd zijn mensen, Kerstmis cactus is Schlumbergera bridgesii, en het behoort tot de familie van vakantie cactussen, die ook de Thanksgiving cactus en de Paas-cactus. Al deze cactussen zijn naam met het seizoen dat ze voortbrengen hun bloesems. De kerst-cactus heeft vooral roze bloesems, al zijn er rassen die witte, rode en paarse bloemen zijn er ook. Dit is een tropische plant, en het doet water nodig. De plant is meestal te vinden in de natuur in gebieden waar orchideeën aanwezig zijn. Brazilië is het land van herkomst van de kerstmarkt cactus.
Nu zijn hier enkele redenen waarom uw cactus kerst niet bloeien op het juiste moment. ; Er zijn een aantal optimale temperatuur die je moet houden voor je kerst te bloeien. Deze planten houden van het koele klimaat. Dus je moet zeker niet om deze planten te houden in de warme regio's van uw huis, zoals dicht bij de kachel ventilatieopeningen. Een temperatuur van 61-70 F in de dag en 56-65 F in de nacht goed zal doen voor de plant om ervoor te zorgen dat het netjes bloeit. ; De Christmas cactus heeft ook een aantal eisen voor licht. Je moet deze plant voor 12-13 uur in volledige duisternis te houden vanaf september. Als u dat doet, dan zal de plant zien zijn bloesems when december arriveert. Tegelijkertijd, het bijhouden van de fabriek in indirect zonlicht voor een paar uur per dag brengt een betere bloesems. ; Als een tropische plant, de kerst-cactus is regularly water nodig. Je moet ervoor zorgen dat de plant is water dat uitgedeeld wanneer wordt het droog aanvoelt. Maar je moet ook bedenken dat het water goed is afgetapt. Lidcactussen zal niet bloeien als ze worden bewaard in potten waar het water vaak verstopt raakt. Het geheim aan een gezonde kerst cactus is houden het in een goed bewaterd en goed gedraineerde pot. ; The Christmas cactusplant zal vereisen ook meststoffen. Meststoffen zal niet worden geëist wanneer de plant in rust is, maar als het is haar bloei tijd nadert, moet u het twee keer te voorzien van een kamerplant kunstmest in een maand. ; Lidcactussen worden gebruikt om de kerst decoraties verlevendigen. Deze planten hebben kleurrijke bloemen en ze hoeven niet meer decoraties. Maar de cactus moet geplaatst worden in creatieve manieren om hun schoonheid te accentueren. Sinds de cactus heeft grote hangende bladeren met de bloemen bloeien aan de uiteinden van de stelen, een goed idee is om de plant te houden in een opknoping pot.
Een goed-blossomed Christmas cactus is beschouwd als een mooi geschenk te geven tijdens de feestelijke seizoen. De plant houdt meestal recht tot bloei tot maart, met hun bloesems een piek in de maand januari. Dat is de reden, als je deze plant aan iemand als geschenk tijdens de kerstdagen kunnen de bloesems genieten van een paar maanden in het nieuwe jaar. Echter, je moet hen vertellen van tevoren dat de cactus zou slapende geworden rond eind februari, en dan zal opnieuw bloeien in de komende december. Je moet ook geven ze enkele tips over de verzorging van de plant.

No comments:

Post a Comment