Monday 26 December 2011

Traditionele verjaardag cadeaus

De beste liefde is het soort dat de ziel ontwaakt en maakt ons bereiken voor meer; dat planten een brand in onze harten en vrede brengt om onze geest ... Dat is wat u me gegeven hebt en dat is wat ik hoop om eeuwig aan jullie geven. - Vanaf de film, The Notebook
De diepste emoties in een gedicht, de melodie van een zoete lied, de frisse geur van bloemen, de warme zomers en de koude winters, ja huwelijken zijn al deze en nog veel meer. Sommige mensen blijven liever uit de buurt van het, de dapperen onder de sprong te wagen, maar het is slechts een paar van hen die succesvol kan zijn in het maken van een huwelijk, een langdurige band van liefde en kameraadschap. Een echte huwelijk is degene die jaren van samenzijn, gevuld met emoties weerstaat en ervaringen, zowel goede en slechte gelijk. Hoewel ik nog niet getrouwd, mijn idee van het huwelijk is synoniem met mijn definitie van liefde - samen zijn niet altijd omdat je moet, maar omdat je echt wilt. Huwelijken en inzet zijn interessante dingen - voor degenen die niet hebben meegemaakt hunkeren naar voor, en zodra ze doen, je vindt ze praising, of de waarschuwing van de anderen tegen. Although commitment phobes zou willen denk dat deze kerels gewoon nieuwe rekruten nodig hebben in het 'getrouwd' club, ik geloof oprecht dat huwelijken leven de moeite waard te maken omdat ze mee de gave van eeuwig gezelschap, liefde en het gevoel van comfort dat belooft voor de eeuwigheid .
Well ik weet dat de meeste van jullie denken dat ik niet weet waar ik het over, goed zo veel praten voor optimisme! Anyways, sprekend van huwelijken, mensen graag hun huwelijk jubilea vieren hun liefde en saamhorigheid herdenken door uitwisselen romantische verjaardagsgiften. Vaak wanneer we horen over beroemdheid koppels uitwisselen outrageously dure geschenken, nochtans is niet het geld maar de gedachte achter ieder geschenk dat telt. De proppen komen met de perfecte verjaardag kan niet exact worden een cakewalk, maar misschien wel het meest essentiële element van de jubileumviering.
Traditionele verjaardag cadeaus
Verjaardag cadeaus zijn een speciaal onderdeel van de jubileumviering en vereisen derhalve aandacht voor detail, rechts van het uitkiezen van het perfecte cadeau te wikkelen it up met de beste decoraties, alles moet perfect zijn. Hoewel er een verscheidenheid van de verjaardag cadeaus die kunnen worden gedacht gelet op de persoon de belangen en hobby's, conventioneel er enkele traditionele verjaardag cadeaus bestaan ​​voor elk jaar van het jubileum en de speciale mijlpalen. Als u op zoek bent naar enkele traditionele verjaardag cadeaus voor uw echtgenoot hier zijn de traditionele suggesties die u kunnen helpen:; 1e verjaardag: Papier; 2de verjaardag: Katoen, 3de Verjaardag: leder, 4e verjaardag: Linnen; 5de verjaardag: Hout; 6e jaar : ijzer; 7de verjaardag: Wol, Koper, achtste verjaardag: brons; negende verjaardag: pottenbakkerij 10e verjaardag: Tin, aluminium; 11e verjaardag: staal; 12e verjaardag: Zijde, 13e verjaardag: kant; 14e verjaardag: ivoor; 15e verjaardag: kristal; 20th Anniversary: ​​China; 25ste verjaardag: Zilver; 30ste verjaardag: Pearl; 35th Anniversary: ​​Coral, Jade, 40th Anniversary: ​​Ruby; 45ste verjaardag: Sapphire; 50ste verjaardag: Gold; 55e verjaardag: Emerald; 60ste verjaardag: Diamond; 65e Jubileum: Star Sapphire; 70e verjaardag: Platinum; 75ste verjaardag: Diamond; 80th Anniversary: ​​Eiken; 90e verjaardag: graniet; In het geval dat je het vasthouden aan deze conventionele normen uiterst moeilijk, dan kunt u nemen deze elementen in een of de andere manier. Bijvoorbeeld, als je niet het gevoel dat het kopen van een houten object als een verjaardag cadeau voor je partner, kun je het geschenk van uw keuze en presenteren in een sierlijke houten kist. In ieder geval deze traditionele verjaardag cadeau-ideeën zijn slechts suggesties en niet rigide richtlijnen, dus als je denken van een zeer unieke en onconventionele verjaardag cadeau voor je geliefde, aarzel dan niet om te experimenteren met deze cadeau-ideeën, ga je gang uit je liefde in je eigen unieke manier.
Elke verjaardag is een speciale dag te herbeleven de magie en de warmte van saamhorigheid gedeeld door de jaren heen. Dus niet uit of het uw eerste verjaardag of tiende, maakt het alleen speciale, maken elk moment rekenen op uw liefde voor elkaar te uiten. Vier uw verjaardag, vieren uw liefde.

No comments:

Post a Comment