Monday 19 December 2011

Zelfgemaakte Skin Bleach

Wie niet wil een vlekkeloze, stralende huid pronken? Uiteraard, iedereen doet, maar het feit is slechts een handjevol mensen hebben het geluk te erven zulke huidveranderingen natuurlijk. De meeste van ons hebben een beroep te doen op de huid crèmes of behandelingen om een ​​mooie, egale huid te verwerven. Echter, je niet meer nodig om een ​​fortuin te besteden aan de cosmetische spullen, kunt u nu uw eigen natuurlijke huid bleekwater te maken van de ingrediënten die gemakkelijk beschikbaar zijn in uw keuken.
Zelfgemaakte Skin Bleach; Homemade huid te bleken is een natuurlijke manier van verlichting uw huid. The brouwsels zijn redelijk makkelijk te maken en de ingredienten zijn vaak beschikbaar bij de hand. Hier zijn een aantal natuurlijke huid bleken recepten.
# 1. Havermout en olijfolie; Neem 2 eetlepels havermout in een kom en voeg 1 theelepel olijfolie in. Voeg 1 eetlepel yoghurt en een scheutje citroensap. Meng de ingrediënten goed door, totdat een homogene pasta wordt gevormd. Toepassen op de gebieden die u wilt bleken. Laat het 15 minuten drogen. Afwassen met koud water en dep de huid droog met een handdoek. Gebruik een vochtinbrengende crème om de huid niet uitdroogt.
Nummer 2. Gram bloem en geelwortel; Neem 2 eetlepels gram bloem in een kom en voeg een snufje kurkuma. Voeg een paar druppels melk en citroensap, roer tot een pasta wordt gevormd. Meng goed en breng een dikke laag van dit mengsel op de huid. Laat het aan uw huid tot het droogt volledig en begint te barsten. Niet onmiddellijk, in plaats een vochtige doek en neem wrijf je huid, in cirkelvormige bewegingen. Naast from verlaging van de huid, dit mengsel helpt ook bij het verwijderen van lichaamshaar. Dit proces te herhalen voor een paar maanden kunt u het definitief te verlossen van ongewenste haargroei.
# 3. Orange Peels; Neem een ​​handvol van sinaasappelschillen en laat ze drogen voor een paar dagen. Zodra ze harden, slijpen ze tot een fijn poeder. Meng dit poeder met rauwe melk en toe te passen op het gezicht en lichaam. Het is een zeker schot methode voor de verlaging van de huid en het verwijderen van de vlekken. Volg deze procedure voor 2-3 keer per week, voor 3-4 maanden tot een lichter en stralende huid te krijgen.
4. Komkommer, aardappel, tomaat, De sappen van komkommer, aardappel en tomaat kan afzonderlijk worden toegepast als in combinatie. Tomaat heeft een uitstekende anti-oxidant eigenschappen en is effectief in het verwijderen van de huid te bruinen. Komkommer en aardappel verminderen de verschijning van vlekken op de huid. Breng de jus op je gezicht en laat het 's nachts. Wassen met koud water 's morgens. U kunt combineren een van de sappen met sandelhout poeder voor betere resultaten.
# 5. Maïsmeel en amandelolie; Meng 2 eetlepels maïzena met 2 tl amandelolie. Voeg een paar druppels citroensap en meng het goed. Van toepassing op de huid-en laat het gedurende 15-20 minuten. Was het af met lauw water en spoel na met koud water. Het maakt de huid gladder en lichter.
Algemene tips voor zelfgemaakte Skin Bleach; Verwacht niet direct resultaat na toepassing van de natuurlijke huid bleken. Natuurlijke methoden vereist consistentie in de toepassing. ; Probeer niet de natuurlijke bleekwater net voordat je zijn gepland om iets belangrijks te wonen. ; Ga voor een test als je gebruik maakt het voor de eerste keer. Hoewel de ingrediënten zijn geheel natuurlijk, kan de combinatie niet werkt voor alle huidtypes. ; Was je gezicht of het gedeelte dat moet worden gebleekt voordat het bleekmiddel. , Als je gaat bleken toe te passen op het gezicht, Zorg ervoor dat u toe te passen op uw nek en handen. , Cover je ogen aren met vochtige watten tijdens de toepassing van het bleekmiddel, doe een cosmetisch product niet te gebruiken voor ten minste 4 uur na het bleken; Homemade huid bleekwater is een natuurlijk en absoluut veilige manier van het verwerven van een vlotte en eerlijke huid. De effecten van natuurlijke bleekwater lang duren, in tegenstelling tot hun cosmetische tegenhangers. Kan echter natuurlijke huid bleekwater geven u de beste resultaten alleen wanneer toegepast op een regelmatige basis.

No comments:

Post a Comment