Wednesday 28 December 2011

Pneumatische Kan Crusher

In tijden van vandaag, zijn de meeste voedingsmiddelen op de markt beschikbaar blik. Koude en andere dranken zijn ook verpakt in blikjes. Commerciële instellingen zoals cafetaria's en bars, hebben te maken met deze lege blikjes of overgebleven. Opslag is vaak een probleem omdat deze blikjes consumeren te veel ruimte, waardoor het totale volume van de prullenbak. In blik dranken en voedingsmiddelen worden vaak geconsumeerd, zelfs in woningen, kunnen deze blikjes nemen veel opslagruimte. Al deze opslag problemen kunnen gemakkelijk worden voorkomen door met een busje breker. Belaagd worden blikjes minder ruimte innemen, kunt u gemakkelijk houden meer blikjes in een zak, als ze eenmaal goed zijn verpletterd.
Pneumatische Can Brekers
A kan breker wordt vooral gebruikt om lege aluminium blikjes smash om zo het volume van afval te verminderen. U kunt besparen aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte door de aankoop van een blikje breker. Hoewel, er zijn verschillende stijlen en maten verkrijgbaar in can brekers, de meeste voorkeur is de pneumatische breker kan. Deze tool is in staat van verbrijzeling een kan in de kleinst mogelijke eenheid. Deze toestellen worden vaak gezien in bars, restaurants en catering hallen. Zelfs zware drinkers houden dit apparaat in hun huis om blikjes te verpletteren. Een pneumatisch can crusher is eenvoudig te bedienen en ideaal om blikjes te verpletteren. Zijn duurzaamheid en efficiency maakt hem geschikt voor zowel woningen als commerciële omgevingen. Zelfs recycling centra hebben gevonden deze apparaten zeer nuttig. De meeste van deze apparaten worden geleverd met een veiligheidsslot dat niet kan de gebruiker het toestel te openen tijdens gebruik. Een infuus lade is tevens verbonden aan deze tools om eventuele lekkages te verzamelen van blikjes geplet. Ze kunnen gemakkelijk worden gemonteerd op de werkplek, zodat een comfortabele werkhoogte te bereiken. Met enige hulp, kunt u leren hoe u aluminium kan brekers te maken.
Werking van een pneumatische Can Crusher
Pneumatische can brekers worden aangedreven door luchtdruk. Dit apparaat is uitgerust met een pneumatische cilinder (druk tank) dat de pompen lucht met een enorme kracht uit op de vergruizer in beweging, die dan valt op het kunt instellen. Je moet het apparaat net in een kamer die is uitgerust met de vergruizer. De kamer is volledig omsloten voor een veilige werking. Zodra de tool begint, krijg je het gewenste resultaat in enkele seconden. Sommige modellen van pneumatische can brekers worden ontworpen om lege blikjes van ongeveer 10 liter in de capaciteit te verpletteren. Het kan het volume van het blik moeiteloos terug te brengen tot ongeveer 1/6e van de oorspronkelijke grootte. De kracht van samengeperste lucht duwt een ram op de tin en verplettert het binnen 30 seconden.
Een pneumatische can crusher is opgebouwd uit stevig materiaal en kan gemakkelijk crush 12 of 16 oz blikjes. Deze kunnen brekers strikt worden ontworpen om een ​​power-verpakt prestaties te leveren voor de komende jaren. U kunt deze apparaten bij uw dichtstbijzijnde bouwmarkt. U kunt altijd zoeken op het web als er een aantal online winkels die een verscheidenheid te houden van pneumatische can brekers aan de individuele behoeften te voldoen.

No comments:

Post a Comment