Friday 9 December 2011

Dating Tips voor mannen: Dingen om te doen op een datum

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een date? Niet alleen de plaats, maar wat te doen en wat te zeggen op een datum die je hebt gescoord met dit prachtige meisje is mystificerende u? U bent niet de enige man die zijn tong gedraaid over wat te doen op een eerste date met meisjes? De meeste mannen vinden het moeilijk om een ​​datum te krijgen in deze drukke wereld, en vervolgens naar de datum te regelen om zo een geweldige tijd is meer een gedoe hebben. Soms maakt mannen vragen zich af waarom ze zelfs moeite met dating, want na de puinhoop van een datum het gaat om de hele ding gaat worden zinloos. Maar het hoeft niet altijd zo te zijn.
De meest voorkomende keuzes voor een datum van een film, het diner of een zelfs als het vangen van een spel of concert samen. Maar waarom de datum te worden zo vaak, ik bedoel iedereen gaat voor het diner, film en concerten. Dus wat is het verschil tussen een meisje uit te gaan met u of opknoping uit met haar vrienden? Wat maakt een datum een ​​datum? Wat kan de mannen doen om de datum speciale, of op zijn minst anders en de moeite waard?
Hier zijn enkele tips over wat u mensen daar kunnen doen op een datum en wow die vrouw:, Lezen, ja zo dom als het ook mag klinken, moet u het papier en de laatste gebeurtenissen in uw stad te lezen. Het geeft je iets om over te praten en kan ook een gesprek starter. Herinner me ook vrouwen zijn te oordelen je zoveel als jij hen te veroordelen, en conversatie vaardigheden zijn een grote factor. ; Oefen enkele grappige verhalen. As lame dit ook mag klinken, als je komt over als iemand die een groot gevoel voor humor, ben je meestal gaat dat de tweede datum te krijgen. Vrouwen houden van grappige mannen. ; Wees attent. Ja ja je kan hebben gehoord dit een dozijn keer, maar het werkt nog steeds geen kwaad om weer te horen dat doet. Luister naar wat de vrouw zegt en zorg ervoor dat je tegenkomt als iemand die een goede luisteraar. Stel je voor hoe uitgesteld zij zal worden als ze je vraagt ​​uw mening en je hebt geen idee waar ze het over aan het praten was. ; Probeer niet te komen over alsof je zit in de rechtszaal te luisteren naar de rechter een beslissing over je leven te maken. Kortom wees niet ernstig. Probeer en plezier hebben, houdt de conversatie lichtvoetig, een beetje lachen. En vergeet niet te flirten en plezier hebben. Dat is wat een datum gaat is het niet. ; Wees zo goed gekleed en goed verzorgd, en zo clichematig het ook mag klinken de kleren maken de man. Je hoeft niet naar een smoking dragen, maar het is belangrijk dat je kleren schoon zijn en geur vrij. Scheren en douche maken. En onthoud geen boeren, en niet het eten was goed is geen excuus voor. ; Wees gul, niet met je woorden, maar met de tip. Vrouwen rechter een man door de vrijgevigheid van zijn tip. Stom het ook mag klinken, en hoezeer je door over service belasting en slechte service, is geen enkele vrouw zal worden onder de indruk van je weg een paar dollar in tip. ; We houden allemaal van om te praten over onszelf en vrouwen vinden het zelfs meer (vertrouw me, ik weet het) dus laten we het gesprek te sturen rond de vrouw en haar interesses en leven. You can over jezelf praten aan de volgende date. ; Zelfs als je te faken, vriendelijk te zijn. Niet beginnen te klagen over u wordt gereserveerd en nerveus. Het is gewoon niet van plan om het te snijden als beide van jullie gaan worden gereserveerd en niemand doet het woord. Vriendelijk te zijn, maken haar comfortabel en kijk hoe ze steeds dichter bij je (in sommige gevallen letterlijk). ; Geef haar je nummer aan het einde van de dag, op deze manier weet ze dat ze niet afhankelijk zijn van u bellen en ze kunnen bellen als ze wil. En glimlach, er is niets verleidelijker dan een goede glimlach.

No comments:

Post a Comment