Sunday 11 December 2011

How naar Marble Poolse

Marmer is een steen die regelmatig of liever af en toe schoonmaken en polijsten vereist. Als het helemaal schoon te maken, verblindt met een helderheid die het uiterlijk van de plaats vergroot. Het schoonmaken van uw marmeren vloer op een regelmatige basis verhoogt hun duurzaamheid. Als je voelt dat je vloertegels, keuken of badkamer tegels moeten polijsten, dan zijn er verschillende opties voor u beschikbaar. Hebben gezegd dat ik zou willen dat je moet eenvoudige technieken te gebruiken om schoon te maken of marmer polijsten. Ga niet voor chemische reinigingsmiddelen, omdat ze kunnen een blijvende schade aan de schoonheid van uw marmeren tegels veroorzaken.
How naar Marble het Pools?; Marmeren vloeren / tegels zijn snel bekrast en gekleurd. De volgende technieken zijn zeer nuttig in het polijsten van marmer. Echter, als voorzorgsmaatregel altijd Poolse een hoek van de tegel en controleer of de methode werkt voor uw tegel. In het algemeen, knikkers zijn van verschillende types en wat werkt met een kan niet werken met de andere. ; Bepaalde voorwaarden voordat u het polijsten proces omvat het schoonmaken van de stof, vuil en ander afval. Gebruik een bezem of een zachte doek om het oppervlak (s) schoonmaken. Maak geen krassen op het marmeren blad te hard. Broom zacht en soepel veeg het stof. ; Een stofzuiger zal helpen om de stof van de vloer weg te nemen. ; Probeer uw kamer, zodat je genoeg ruimte om comfortabel werken of indien het te stuffed dan gewoon verplaatst u de meubels naar achteren of zijwaarts unclutter. ; Gebruik sprays / vloeistof ringen die zijn voor u in uw marmeren kits. ; Altijd polish de marmeren met de aanbevolen chemische en niet willekeurig iets voor de reiniging doel te halen. ; De veiligste manier om de glans van uw marmer te herstellen is door polijsten met een zeem (zeem). Typisch zeem is vereist voor het reinigen en polijsten van vlakken. Deze materialen absorberen de stof en schurende deeltjes en geven de marmeren een frisse uitstraling. ; Zuiveringszout is gemakkelijk verkrijgbaar in de plaatselijke winkels en kan worden gebruikt om de marmeren tegels te poetsen. Meng 3 eetlepels zuiveringszout met een hoeveelheid water. Nadat u hebt ze vermengd, laat het drogen in de lucht en neem een ​​schone en zachte doek. Dip de doek in het mengsel van zuiveringszout en water en veeg het marmeren oppervlak. ; Gebruik natte diamantslijperij pads de marmeren effectief poetsen. ; Hoe Marble Schoon?; Reinigen van uw marmeren vloer op een regelmatige basis is de eerste en belangrijkste stap die u kunt nemen. Probeer reiniging met warm water en een schone doek. Zorg ervoor dat het water niet te warm, maar warm genoeg om de normale vlekken van koffie, thee en stof te verwijderen. Spoel af met een vochtige doek. Veel mensen verkiezen terpentijn olie, verfverdunner en azijn. Echter, zoals ik al eerder gezegd, eerst de reiniger op een klein deel van de marmeren tegels en als het blijkt goede resultaten dan alleen de verdere stappen. Vlekken verwijderen is taai aan vlekken vlees, olie, boter en wijn te betrekken. U kunt ook stoffen zoals aceton, waterstofperoxide en ammoniak voor de moeilijke vlekken. Voor rook en roet vlekken kunt u kiezen voor niet-vette detergenten zoals Windex. Kompres behandelingen zijn ook populair bij sommige mensen om vlekken te verwijderen. Kompressen zijn de materialen die worden gemaakt door het combineren van het papier, wijting, kalksteen enz. en worden gemengd met een oplosmiddel dat wordt gebruikt om marmer te polijsten. Lezen om te weten hoe gegoten marmer schoon te maken.
Reinigen of polijsten knikkers vereist wat veiligheidsmaatregelen. U moet dragen handschoenen en schorten eventuele morsen van chemicaliën of andere reinigingsmiddelen op uw lichaam of kleding te voorkomen. Altijd de lucht drogen de marmeren en ter voorkoming van blootstelling aan vocht. Indien u de richtlijnen gegeven door de fabrikant kunt u gemakkelijk behouden het polijsten van uw marmeren.

No comments:

Post a Comment